9 timmar kvar av 2009

Idaaag har jag vart på stan. Köpte två böcker till resan. Ikväll kommer Emma och Sussi hit och käkar lite och har 

det trevligt. Skoj! Blir väl lite Wii och kanske något annat spel. Jaa, jag vet inte. Det blir nog lyckat i vilket fall som
helst! Tralalaa, skriver imorrn kanske! Hajdååååeeeessaaansaaaa


Underhållade med Wii

Spelar just nu Wii med Familj och grannen. Haha, ja. Alla kan ju inte vara bra på allt! 

Jag, syster och Tilde äger ut pappa och Mats. Hehe...

Men det är roligt ändå. 

Nej, nu ska jag dra igen. Ska spela golf, heja mig ;)


Jag vill också ha biobiljett!

Läste på en blogg att om man länkade till den här sidan så skulle man få en biobiljett värd 150 kronor eller premium på spotify en månad om man gjorde de. Och det funkade tydligen. Hehe, Emelie goes biobiljett!


http://www.aktiebolagnu.se

DÄR ÄR SIAN, TRALALAA



ICA VIDEOBLOGGAR!! :D



Hallå där kött och blåbär!

Idag är det tisdag. shalalalalala.
Idag vaknade jag vid elva.
Idag sitter jag vid datan.
Idag ska jag typ va med kusin.
Idag ska jag och kusin ha skojsigt.
Idag efter jag har vart med kusin så ska jag åka till mammaaaaa.
Idag ska min mormor och morfar äta vid oss.
Idag ska jag somna skaplig tid.

OKej, kul inlägg de blev!! :D

Ja, men iaf. Snart är det sista december, nyårsafton. Den firas troligtvis med familjen Larsson. Trevlans. Och sen den 1 januari drar jag iväg. Okej, ni vet ju redan det men iaf! Fast är inte spec pepp på att åka.. känns nästan som jag vill vara hemma. För tänk om det är sug väder! Nej, då blir det inte så roligt.

Men ha det bäst hallon läsk!! :D



Sista söndagen detta år..

Hallå där kött och blåbär. Allt bra? Med mig är de bra. Idag gick jag iaf upp vid tolv. Fattar inte att jag kunde sova så länge ;) Men aa, sen chillade jag lite, käkade frukost och klädde på mig. Sen drog jag och pappa till elgiganten för jag och syster var sugna på att köpa wii fit + wii fult plus. Kollade priset men de fanns billigare på intrenet så sket i det. Åkte till maxi för att köpta mjölk, tänkte kolla för kul om spelet fanns där.. och tus som ja hade. Det fanns de!! Så köpte det, nu är jag 600 kronor fattigare. Men de var de värt. Så mellan fyra och halv sju har jag spelat wii. Sjukt roligt är de...! :D  Man blir fett trött också, jao. Så nu sitter jag här och chillar medan syster, och två av hennes kompisar spelar wii.
Blir säkert en del spelande med pappa och syster när dom andra har gått hem  :) skojj

tralal, nu pallar ja inte skriva mera! :D :D

Måste och såga, assåååå om de inte är sool när ja är borta så blir jag sur. måste juuu bli brun! :D

HA DET BRA ALLIHOPPSAN

Har du haft en bra jul ?

Det har jag. Men orkar inte skriva så mycket om den. Men började iaf hemma vid mamma. Öppnade alla paket vid mamma på morgonen för att senare åka vidare till fam. molin. Det var mycket lyckat. Åkte bland annat pulka i norder gravar. Sjukt roligt. Förstår inte att man åker pulka på julafton, altså, det var fler än vi där. Med det var roligt. Öppnade paketen, finfint. Vid halv sex hämtade mamma oss, åkte då vidare till Jonasson/Blomquist. Käkade mat, spelade tv-spel och öppnade än en gång lite julklappar.

Orkar inte skriva riktigt vad jag fick men de bästa var nog ett nitonde WII som jag och syster fick av mamma och Tommy. Sen fick jag också en hel del pengar. Nästa 1000 kronor. I liike!

Ja, idag juldagen har jag fixar i ordning mitt rum. Så nu är det mesta på plats och jag är super nöjd.

Nu fick ni lite att läsa, bra va!?

Och förresten, hihihihi, om en vecka, eller närmare bestämt sex dagar så åker ja, pappa och syster till sthlm, bor över en natt sen bär det av till canarieöarna i en vecka. Du är lite avis, jag ser det på dig! :)

 


EN JULHÄLSNING FRÅN SJÄLVASTE EMELIE AHLQVIST, NI FÅR HA EN GOOOOD JUUUL!!

Send your own ElfYourself eCards


HÄR KOMMER EN JULHÄLSNING FRÅN MIG TILL ER. FINT VA? NI FÅR DEN NU FÖR KOMMER NOG INTE SITTA VID DATORN IMORRN. NI SOM JAG HAR NUMMER TILL SMSAAR JAG KANSKE.. ELLER KANSKE INTE. FÅR SE.. TRALALA. MEN NI FÅR HA EN SUPERFIN JUL, HOPPAS DEN BLIR SKIT SKOJJ FÖR ER! JAG TÄNKER IAF HA DET.

GOOOOOD JUUUUUL ALLAAAA!!

DE BLIIIR NOG EN VIIIIIIT JUL ... IAF PÅ GOTLAND!!!! :D...

Allas inlägg heter Dan före Dopparedan, inte mitt. Det heter, Dagen före Julafton! :D De ni, jag faller inte för grupptrycket...

Ett mirakel, internet funkar, hur det gör det vet jag inte men det funkar ju så det är skit bra. Sitter iaf just nu i mitt nya rum.. hihiii, skit fint tycker jag det blev. Har inte fått upp grejerna men möblerna står på plats. Grejerna tar jag någon annan dag. Fint iaf!! Ikv blir det käka lite julmat, för Henrik och Enar kommer hit och gör sällskap. Trevlans. Imorrn är det ju julafton. Ahh, vad jag längtar. Det gör vell alla! Nej nu ska jag .. sluta skriva iaf.

Och allihopa, det blir en vit jul i år!! (om inte det är varmt hela natten förstås!!)



Jag är inte trött, men skulle gärna vilja sova

- Asså Emelie, klockan är tio i två. Du måste sova.


- Jo, jag vet. Men jag är hur pigg som helst. Någon som är med i snöbollskrig? Givetvis kör vi där det finns lite lampor så man ser var man kastar!


- Nej Emelie, tror du att det är någon som är vaken nu?


- .. Jo?


- Jaja, men det är nog ingen som är med på snöbollskrig.


- Jo, jag tror nog det finns några. Nadja kanske, hon är vid sin pappa. Hon skulle utan tvekan vara med om jag smsade henne. Anna skulle lätt åkt från stenkyrka om jag frågade henne. Sen vet jag ingen riktigt säkert som skulle vara med. Alla skulle vell vilja vara med, men de han nog inte ork att ta sig ut klockan två på natten.


- Men ge dig nu va, GÅ OCH LÄGG DIG!!




Såhär kul kan man ha när ingen är vaken. Eller visst, många är kanske vakna men jag snackar inte med någon så jag vet inte. Nej, nu har det gått för långt det här, pratar med mig själv. Nej godnatt ALLA. Imorrn är det julafton!!

 


HITTADE FLER ROLIGA GREJER

Try JibJab Sendables® eCards today!


Häär är det då jag, Anna, Ida, Johanna och Amanda. Varför dom? Jo, vi spelade tennis förut, allihoppaaa så därför blev det dom. Kom på en sak. De andra två filmerna är ju också ''små gäng'' som de varit/'är. Den första, det är ju vi som brukar va nu och så. Den andra är ju så som det var i typ 7:an! Tralala!!

Ett tips bara

Här kommer ett tips som jag tycker man bör följa. Snart är det jul, man har det trevligt och mysigt. Sen kommer detdär med julklappar. De är så roligt att ge bort en julklapp som man ser att någon blir glad över. Men det är inte lika roligt när man köpt klart alla sina julklappar, så kommer en man köpt julklapp till, den kommer hem eller man träffar den och så säger personen: Kolla vad jag köpte igår, fint va!? Det kan vara kläder eller smik eller vad som helst. Och då märker man att det är ju exakt en sån tröja eller sånt smink som man köpt till personen. Så sjuk störande! Vad ska man göra då, tänka om och lämna tillbaka det man köpt och köpa något nytt, eller ge det man köpt så får personen byta??

Så ett tips:

KÖP INGET TILL DIG SJÄLV NU RUNT JUL!
VEM VET,
DU KANSKE FÅR DET DU VILL HA I JULKLAPP,
OM INTE,
KÖP DET EFTER JUL DÅ!



EN DAG NÄRMARE JUL, OCH ÄNNU EN UNDERBAR JULHÄLSNING TILL ER DÄR UTE BLAND SNÖHÖGARNA!

Send your own ElfYourself eCards



Haha, jag tycker det här är sjukt roligt.
Så ni får leva med att de kommer typ en ny varje dag,
tills på torsdag.
Hmm, vem ska det bli den 23:e December!!?!


SNART ÄR DET JUL

Send your own ElfYourself eCards

Ett inlägg från snöhögen

Skrev inte om igår men skriver lite snabbt. Började klockan åtta, gick till kyrkan och lyssnade på massa. Sen upp
till klassrummet, lyssnade på någon saga och sen fick vi våra betyg. Blev inte speciellt nöjd... men de är en termin kvar så har ännu tid att bli nöjd.

Sen fikade ja på ringduvan med Clara, Erika, Josefine, Mathilda, Moa och Ronja. Mysigt. Sen gick jag, Clara, Erika, Josefine och Mathilda hem till mig. Kollade på film och hade det trevlans. runt fyra hade alla åkt hem. Jag chillade lite..

Sen vid kvart i åtta cyklade jag till stan och mötte upp Mathilda. Vi skulle se 2012 vid kvart över åtta. Det var itne alls mkt folk. Filmen var 2h 45min. Sjukt lång. Men den var bra. Värd att se! Lite roligt var att filmen har ju gått ganska länge, och just idag så gick både jag och Daniel, kusinen. Asså på samma bio, samma dag. Lite komiskt, eller vad det heter. Kom iaf hem runt elva. Kollade på tv, gick och la mig vid ett. '


Idag, Lördag gick ja upp typ halv elva. Chillardag idag. Spelat kort med Emma och Moa, klippt mig och nu sitter ja här. Vet inte vad jag ska göra ikv.. får se vad som händer.

Imorrn är de Söndag och fjärde advent. Åh, snart är de ju julafton! Och nyår, och snart är de 1:a januari och sen åker vi till Canarieöarna. Jag blir brun, ni är snögubbar!



Ja ser de snöar, ja ser de snöar, det var vell roligt, hurra!
Nu blir det vinter, nu blir det vinter, som vi har önskat, hurra!
Då tar i kälkarna fram och vantarna på, sen vi åker i backen hej vad det ska gå!


Lyckat i Tallunden

   

   

  

  

  


Snöstorm

Hej alla mina små kycklingar! SNÖSTORM ute. Jag har kommit på att snö nog är ganska najs ändå.

Idag har de varit chill dag. Borjade vid åtta med att julpyssla hela klassen. Sen såg vi på film med 94:A. Så ice age 3, haha, den va bra! Tror inte att jag sett någon av de andra. Inte vad jag kan tminnas iaf. Sen lunch och efter det såg vi klart filmen. När den va slut, då var klockan 12.40 och då fick vi sluta.

Då traskade jag, Anna, Josefine, Mathilda, Erika, Simon, Calle och Lukas ner till Tallunden för att äka tefat/sopsäck. Lite senare så kom även Rasmus och Emil. Haha, det var lyckat. Men grymt kallt. Var där till tjugo över tolv.

Då gick vi till bussen.

Hoppade av vid öster sen gick jag hem. Upptäckte att på en skärm, eller vad det nu är. Där står det tid och hur varmt/kallt där är ute. Idag var det -50! De ni, nej men så kallt kan det inte vara..! Men iaf..!

Nu ska jag snart lägga uppp lite bilder från pulkaåkningen!

En lång dag, men en chill dag!

Jaa, idag är det då onsdag. Började åtta med

SV, läste bok.
MATTE, se mattefilm
NO, satt vid datan och gjorde inte någonting typ
LUNCH, kaos i matsalen för alla sexor var och hälsade på
MENTORSTID, pratade om imorrn då vi ska åka pulka, se på film och julpyssla
NO, såg på filmen super size me
ENGELSKA, gjorde något test haha ganska skoj ändå
MUSIK, som vi inte hade så håla var ute och kastade snöbollar och så
SPANSKA, lekte springa rita gissa

Sen cyklade jag hem en bit med Nadja. När ja kom hem gjorde ja inte så mkt. Sen kom Emma och Moa hem. Vi har precis sett klart REC. Ahahah, såg ju den i lördags. Men va ändå grymt rädd. Men bra film! Och har även ätit mat.

Nu sitter ja här och chattar lite och ska läsa lite bloggar : )


Hata Hata Snöö!

Känner mig så grymt negativ. Man asså, snö är ju det dåliiigaste som finns. Eller okej. Om de är jullov (vilket det ju är snart) så är de ju mysigt och så. Men inte annars. Blääää! Snöbollskrig, någon som är på eller? : ) Haatar iaf snö om det är det när man ska till/från skooolan! Annars är de vell ganska chill!


Bara för att jag HATAR SNÖ

Okej, ska kortfatta dagen.

I morse började vi 8. Cyklade med Nadja och Jesper, troligt nog ramlade ingen.

Första lektionen var No, såg på filmen Super Size Me och hade betygssnack. Är grymt nöjd faktiskt.

Sen hade vi matte-labb. Spelade schack med Nadja? Måste bara säga att schack är det tråkigaste spel som finns!

Sen gick jag och Nadja till cyklarna, cyklade då till Solbergabadet för att ha livräddning. Såg ut som en snögubbe när vi kom fram. Fint de. Badet gick bra. Jag och Anna var de enda som hämtade dockan på de djupaste, lite stolt får man vell va? : )

Sen cyklade jag hem. Åkte sen ner till mammas jobb och käkade mat. Sen hem igen.

Vid fyra var det träning som gällde. Ovanligt rolig träning för att vara på en Tisdag. Spelade lite match. De var rooooligt. : )

Ska snart käka mat sen vet jag inte rikitgt vad jag ska göra. Se på tv, eller något.

Imorrn är det jobbig dag. Börjar 8 och slutar havl fyra, smockat med lektioner.

Men snart är det lov, håll ut!



Södervärnskolans luciatåg!

Mega chill dag

Jaoo, as chill dag idag. Sv till nio, började kvart över tio. Cyklade med Nadja, halt! Kollade på lucia, de var fint. Dom var duktiga! Sen hade vi SO i typ en kvart. Sen orkar jag inte förklara hur de gick till men var kvar i skolan en timme för att göra klart ett bild-arbete sen käkade jag i matsalen med Nadja, Erika och Mathilda. Sen drog ja till stan ... köpte present till Nadja, fint de. Sen stacka jag, Nadja och Mathilda hem till mig. Gjorde pepparkakshus! Megafint! Tralala, ikv vet jag inte vad jag ska göra. Hej då.

SKOJSIGT

Ja, igår/inatt var det sjuk skoj. Var ju vid Erika och redan innan vi ens åkt smsar Clara och säger att bussen inte går. hm. Men hennes mamma körde ut oss, när vi kom dit snackade vi mest.

Sen kollade vi på one missing call 2 ... mmm fattade inte så mkt för vi hade ju inte set ettan CLARA, sen hehehe, blundade jag en hel del. tralala. Jaja, okej. Den var vell helt okej.

Efter den såg vi Eden lake . den va grymt bra. Blev helt stressade när huvdpersonen blev jagad i skogen och aa.. värd att se.

Sen hade vi hyrt [ REC ] , clara hade sagt att den va jätte bra och att de inte va något ljud. eller jo, de pratade ju och så. men det var ingen mysko mysko musik när de blev läskigt eller så. så man var inte alltid berädd på att grejerna skulle komma. Äh, iaf, jag brukar inte gilla skräckfilmer men den va faktiskt skit bra! :D

Sista filmen vi såg inatt :) var tretton. Någon tonårsfilm för att iaf försöka glömma allt skit äckligt från rec ;) Haha, de gick inte alls att glömma. Låg och tänka på alla jäkla rabies människorna och att de skulle hoppa på mig, vad vet jag. Sen somnade jag, tillslut. Och då var klockan typ 4
Vaknade sen vid kvart över sex, halv sju och försökte väcka erika och clara för jag pallade inte sova men de ville ju sova, så jag låg vaken ett bra tag!

Vid nio vakande iaf dom så då kollade vi lite på MIRRORS haha, de bästa va när hon stod i spegeln och sen gick den rikigt personen och badade, men hennnes spegelbild stod kvar i spegeln (untan att hon märkte det) sen börjar hon helt plötslugt bruta av käken på sig själv. BLÄÄÄÖÖ! Okej, inte de bästa men aa, skit samma.

Jag och Clara tog bussen hem vi elva och då sitter även Anna där. Så vi börjar snacka med henne tralalala. Hon lånade filmerna, Hahah hoppas de sett någon. Sandra och Anna kommer fan dö! Hahha :D jaoo!

Nej nu ska jag packa mina grejor och sen träning. VEM ÄR DE SOM BÖRJAR KVART ÖVER TIO IMORRN DÅ?? CHILLL JUUU!!

  
Se hela bilden 

Idol ...

Alla skriver ju om hur idol var så då måste jag det också. Grupptryck, ni vet! Alla skriver ju hur bra Erik var (han va bra) och att blablabla... Haha. Men okej... Erik vann.. Helt okej väl. Hade gääääärna velat att Calle skulle vinna men jaja. För att se de posetivt. Det går ju alltid (oftast) bättre för tvåan!! Tralala, vaknade för inte såå länge sen. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ikv blir de en kväll med tjejerna! Sjukt skoj!





SUCKERS!

VET NI, NEJ NI VET INTE. MEN NU SKA NI FÅ VETA DET! OM TRE VECKOR ÅKER JAG, MIN SYSTER OCH MIN PAPPA TILL STHLM. SOVER ÖVER PÅ HOTELL EN NATT, SEN BÄR DET AV TILL, TRALALALALALLA..... CANARIE ÖARNA. ALLTSÅ SPANIEN, PEPP PEPP PEPP!!! :) KUL VAA!?!?


FREDAG FÖÖÖ FAASIIIKEN :D

Shuhuuuu, idag är de tack å lov fredag. kom hem nyss, ska chilla lite eller nått. tralala. skolan idag va chill, först matte. helt okej som vanligt. sen elevensval, jag och nadja tränade på redovisningen som vi skulle ha på spanskan. sen engelska, betygsamtal. är nöjd med det jag fick, måste bara prestera lite mer för att behölla de :) sen idrott, nobody hade idrottskläder, tralala. sen snackade vi med våran musik lärare. har skälldeut oss för vi tydligen hade förstått fel när han sagt att vi typ skulle haft vg.. blabla . fett lack på han! lunch! och sista lektionen spanska. jag och nadja redovisade och jag tyckte det gick bra!  tralalla,.... hejdååå! :D

IKV ÄRE IDOL-FINAL SHALALALALALA! HEJAR PÅ CALLE, MEN VÄRLDEN GÅR INTE UNDER OM ERIK SKULLE VINNA. HEJA HEJA HEJA HEJA :) ahahaha


Tralalaaaaaa

Hallå där ute era små barn ! Idag så har de vaart skola. Fick tbx NO prov, kan de bli bättre :) På matten fick jag nytt mellan namn av Anna och Lukas. Även Moa fick ett, Jag och Anna to reda på vad Lukas heter i Mellan namn, ANNA HAR NAMNSTAD IDAG (graattis) tralalaaa. Sen typ hände det inte så mkt mer. Cyklade hem, fett mörkt ju! Kom tillslut hem, frös som as om händerna. Haha, jag har glömt mina vantar hemma vid mamma. Orkar inte cykla och hämta dom, tralala, okej har andra men de vill jag inte ha!

Nu har jag precis duschat. Ska se paradise hotel om en timme. Vad är det för mening med det programmet egentligen?! Hmm, äh.. ganska typiskt mig kanske att förja program som inte har någon mening. Tralalal!  Lyssnar just nu sönder IDOL skivan på spotify ofc! undra om man kan lyssna så mkt att det kommer upp en ruta som det står: DU HAR LYSSNAT FÖR MÅNGA GÅNGER ÅP DEN HÄR LÅTEN, VAR GOD VÄLJ EN ANNAN!

TRALALALALAL. Nu ska jag se dagens avsnitt av riverside, och veckans avsnitt at guds tre flickr. DE Ni! :D  

Tralaalaaaa

Jag har skit tråkigt. Vad ska jag göra? Hjälp, någon? Skulle kunna kasta ägg på bilen, eller stå på händer på dagistket, eller varför inte bara springa runt ute på terra nova och leka skogstokig? Men seriöst, jag har jätte tråkigt. Tralalaa, jag har lyssnat sönder idol skivan på spotify snart. De enda låtar jag lyssnar på är:

Calle Kristiansson - Walking in Memphis

Tove Styrke Östman - Hot´n cold

Tralalaa, nu ska jag lyssna sönder de låtarna lite till :D


Ica Maxi, 3 Idoler och JAG FRYSER OM FÖTTERNA

Tjaba tjena sixten blixten! Äre bra ella? Med mig är det iaf de. Skolan idag ver helt okej. Gjorde provet och de känns ganska bra ;) Heheh... !! Sen rullade det på, jag och Nadja dog typ lite på kemilabben när vi skulle smaka någon grej, doppade lixom fingret i ''vattnet'' och slickar på det (hahah ja, slicka på det :)) iaf ahah, och det svider till som as. typ sticker i tungan, trodde fan för några sekunder att jag skulle börja gråta. JAA! Nadja garvar åt mig, så testar hon med. HAHAH hon fick med ont. Så frågar vi eva vaddet var men jag kommer inte ihåg. Och alla andra testade typ och det gjorde inte ont på dom. ÄH ONTTT SOM FAAN GJORDE DET IAF!!!!!

Sen cyklade jag hem, chillade lite. Vid halv fyra cyklade jag bort mot maxi. träffa josse sen kom även zandra. tralalala, kvart över fyra kom Eddie, Reza och Tove dig, från idoool asså ;)  Eddie och Reza var vell bra, Men Tyckte ändå Tova var bäst! :D Fett synd att Calle!! och Erik inte var där :( Sen cyklade ja hem.

Om en halvtiimmee kommer mina mamma och hämtar mig, hon ville åka till lindex, typ billigt dr. tralalal då jag hänger pååå!

Tralalala nu vet ni att jag lever!

Tralalaa

Är de bra elleaaar! Med mig är de bra, jag har ont i min arm, de är inte lika bra. Tralalaa, det är jätte kul att säga/skriva tralalaa. As kul, helt beroende. Men pluggade lite förut, jaa, tralalaa, det gick ju som de gick. Satt å chattade lite mer än vad jag pluggade, tralalaa. Klockan tio ska jag se på paradise hotel. Fett najs! :D Tralalaa, nu ska jag nog plugga lite grann iaf. TRALALAA HEJDÅ

Biologibok + Spotify

Hej allihopa i kylaaan! Allt bra, lite kallt kanske? Joo, de är de. Men iaf, idag började dagen med att jag gick upp typ en timme senare än vad jag hade tänkt, gick super ändå. Cyklade till skolan och första lektionen var idrott. Mikaela och Elsa ledde lektionen och det började med uppvärmning som var aerobiks, grymt skoj! Sen skulle vi dansa, afrikansk dans tror ja. Inte för att jag har speciellt bra takt känsla och det är antagligen skrattrektande att titta på, men det var ju skit kul! Haha , :) De var as duktiga också! Sen hade vi so, då såg vi på en film som vi inte hann se klart, jag nadja och erika smög ävven iväg för att redovisa musikarbeter för lars. De gick bra! Sen lunch! Efter de Fy/Te, fick tillbaka ett prov, de gick bra! Sen halvtimmes håla, då spelade jag och Nadja pingis. De va skojj! Sen bild, målade vidare på min egyptian! Och sist matte. Vi skulle få tillbaka ett prov så slog vad med lukas, jag vann men vi hade ju inte tagit hand (om de nu heter så, skakat hand?? ja vet inte) så då gällde inte vadslagningen,... Men matteprovet gick super. Heheh, lite surt att det var ett slarv fel!!hmm 

Cyklade hem och nu har jag lyssnat på idol skivan i typ två timmar, de låtar som går är walking in memphis med Calle och hot´n cold med Tove! :D pluggar även imellan åt :D tycker jag är ganska duktig ;)

Nu ska jag plugga lite.. :)


Min helg

Ja, nu ska nu få megainlägg!

I fredags var jag somsagt på stan med Mathilda, julhandlade! Bilder kommer någon gång, pallar inte ladda in dom nu, de kommer lite då och då lixom. På kvällen var jag hemma själv. Kollade självklart på idol och... CALLLE ÄR I FINAL! med Erik!! As najs juu!! :) Sen gick jag vell och la mig runt ett kanske.

I lördags gick jag upp runt tolv. Gjorde inte något spec under dagen. Läste igenom alla sidor till provet en gång sen la jag av med det. Sen smsaade jag nadja, hon skulle jobba med mig på hwitstjärna men hon var sjuk :( skit tråkigt! Så skulle försöka ragga tag i någon annan. Frågade först Jesper men han var upptagen så snackade med Mathilda och hon ville gärna. skojj!! Så vi började vid sju, då fanns de inget att göra. men typ vi åtta kom det bara tallrikar HELA TIDEN. och det vara bara JAG OCH MATHILDA i disken. JÄVLA KNÄPPSKALLAR som tror att vi skulle paalla 500 pers tallrikar ! jaja, sen fick vi iaf lite hjälp så det gick bra. slöt ett och när ja kom hem duschade ja sen gick jag och la mig.

Idag, söndag gick jaf upp rúnt tolv idag med. As najs! Käkade frukost sen började jag plugga. Sen pluggade jag lite från och till fram till halv fem. Kan inte allt men kan lite iaf. Hmm, sen träning. hade ingen tränare, as tråkigt. Men aa,... hmm. Sen kom man hem, packade det sista och åkte till pappa. Najs. Jaja, nu ska jag göra något annat. eller aa, typ nått. :D HAADEEBRAA

BRIST PÅ INTERNET

Jaoo, har inte haft internet under heeela helgen. Jobbigt läge! Men jaja, hah jag ska äta nu. skriver sseeeeen! :D

nudå,ärdetjobbigtattläsanu?

Ja,somrubrikenlyder.Nuskanifådetjobbigtattläsa.Haha,vilketlivjaghar.Meniaf,skriveromdagenimorrn.
Orkarintenu,läggeräveninlitebilder,brava!Mennusitterjagochkollarpåtv,idol!!!Suhuuuu,älskaidool.Hejaalla.Ärhemmasjälv,jaoo.Menkanskekanskrivaliteomdagen.
Förstskola,heltokej.Spanskanjobbadejagmestpå,haha..ellerhuuuremelie!!Efterskolantogjag,clara,erikaochmathildabussenintillstan.Jagochmathildaskullejulhandla!skojjjj!handladenästanallajulklappar,asbra.Detsistavigjordevarattfikapåetage.
Kändemigliteivägenfördeskullehajulbordsåvitypsattpåettledigtbord.
Haha,måstesettmobbatut.Mendevasupermysigt.
Bilderfårnnärjag,mathildaochclaravarpåcoopkommersenellerimorrn.Haha,askul!Jagsprangruntochprovademassafinaskor,favoriternavanogdegrönabarntövlarnasomsattsom
klistareruntminafötterochupptillknäna!Tralalalalaalallalaala,nubörjaridolsånuvilljaginteskrivamer.Tjingelingsantomtebarn!
Okej,detblevintesåjobbigtattläsamendetvarheljobbigtattskriva.SÅLÄÄÄÄS

I a m b e s t

N u n i , n u s k a n i f å e t t r i k t i g t j o b b i g t i n l ä g g a t t l ä s a h a h a , d e t v a r n a d j a s o m s k r e v s å h ä r e n g å n g s e n h a r j a g b l i v i t h e l t k n ä p p , e l l e r n å t t . m e n d e t ä r a s k u l a t t s k r i v a s å h ä r o c h s å ä r d e t j o b b i g t a t t l ä s a . m e n s n a r t s k a j a g i a f ä t a s e n v e t j a g i n t e . t r o r j a g k a n a l l t t i l l m a t t e p r o v e t i m o r r n ,  b r a v a ! ? j a d e t ä r b r a , h a h a . i m o r r n ä r d e t ä n t l i g e n f r e d a g , s h i t v a d s k ö n t . p å l ö r d a g s k a t y p j a g o c h n a d j a j o b b a , d e ä r j u l b o r d p å h w i t s t j ä r n a s å v i s k a h j ä l p a a t i l l , n a j s . h a h a d e t ä r t y p n å g o t b a n d s o m s k a s p e l a s å j a g o c h n a d j a k a n s j u n g a l i t e : ) n e j n u o r k a r j a g i n t e s k r i v a s å h ä r l ä n g r e o c h s k a t y p ä t a n u m e n n i f å r h a d e t s å b r a !  h a h a j a g f a t t a r i n t e a t t n i o r k a d e l ä s a , h a r n i i n g e t l i v e l l e r ! ? h a h a , d e t h a r i n t e j a g i a l l a f a l l ! h e j d å !

Plugga och Spotify

Nääääämen tjenna!

Kom hem för ungefär en timme sen. Käkade lite mellis sen tog jag fram matteboken och satt igång spotify. Så sitter just nu och försöker läara mig att omvandla, de går super! Tror jag kan det, nu ska ni vara stolta över mig. Jaa, de tycker jag.



Ikväll ska jag inte göra så mycket, är så grymt trött efter skolan.. sova sent, upp tidigt. Ingen bra kombination. Men imorrn, då ska jag fan inte upp klockan sju och stressa som as. Nääe, imorrn blir de upp tjugo i sju, hahha. De kommer aldrig gå ;)



Men iaf, skolan idag var helt okej faktiskt. Väldigt chill lektioner. De två första satt vi i datasalen, den tredje såg vi en film. Den fjärde lektionen som var SV så har vi vikare. Haha, jag tycker sjukt synd om alla vikarier som måste vara i våran klass. Vi är verkligen kaosklass! Men Viktor som han heter, fixade det ganska bra! HAHA :D Jaja, förresten.



I morse testade jag en ny väg, inte så mky snabbare men ändå. Och när jag cyklade hem tog jag ännu en ny väg. Jaoo, 10 min, heeeelt okej.  (y)






KÄNNER MIG AS STOLT

ahhaa, jaa, fett stolt är jag. Har precis fixat det där jäkla arbetet som jag skulle lägga till lite saker på. SUHUUUU!! Eller, aa de gick på typ en kvart men iaaaf. nuuu ska jaaaag, jag vet inte. känska hjälpa tommy laga mat.. I KNOW i am sooo snäll! Eller kanske hämta min mobill som har plingat till några gåner :D Nääee, nu ska jag inte sitta häär längreeeee. SUHULULULUUUU !! :D


2 December

Daaagen började med att jag försov mig, as usal. Gick upp 07.03 men hann iaf ner till JULKALENDERN ahahahahha!! shit, mogoo! Jaja, kaos morgon.. hann iaf till skolan. JAG ÄR SNABB! hade grymt många lektioner idag. SV, MATTE, FY/TE, LUNCH, BI/KE, ENG, MUSIK och SPANSKA. Sen var dagen slut, hände inget speciellt.

När jag kom hem tänkte jag göra klart no arbetet... men internet funkade inte så de gick inte. så kollade på film iat. men nu funkar det. SUHUUUU!  Ähh, nu orkar jag inte skriva meraaaaaaaaaaaa, HEJDÅ :D

ChingChong

ALLIHOPPPAAAA, hej. vad gör nii! Jag mega tråkigt. Jag vet inte vad jag ska göra... blääää... hjälp någon? jag längtar tills imorrn, DÅ ÄR DE FAN JULKALENDERN... suhhuuuu :D HAHAH , mongooo!! haha, nej längtar inte spec mkt, fett lång dag juu!! Jobbigt! nej, nu ska jag nog se paradise hotel. ligger efter två avsnitt :( buhuuu. Och just det...

IDAG ÄR EN JÄKLIGT STOR DAG, NADJA HAR FÅTT EN BÄSTIS, OCH DET ÄR INTE JAG. VEM KAN DET DÅ VA?? :) HMMMMMMMMMMM!! DÄR FICK NI ALLT EN FUNDRARE VAA??!


I know, i´m best

Jo, jag vet, jag är bäst. Jag har precis gjort klart alla engelska orden, 25 st. Ska typ skriva lite mer fraser sen är ja typ klar :D Jihoooo, nu ska jag käka mat. De blir fisk med ris å sååås (: Have a nice night :D

I´m back on track!

Nu har jag precis duschat, var på träning förut. Och asså, jag kan fan inte ta träningen seriöst när hans-jörgen tränar som han gör. Ahh, jag blir bara galen!! Hmm, men iaf. Nu ska jag gör klart engelskan. Jag MÅSTE fan göra de. Yes, så nu ska jag göra det. Bloggar sen typ.. .. !!

Första december

Hej alla små tomtaar där ute ;) Idag är de första december vilket betyder att julkalendern börjar. haha, jag Nadja och Sandra ska se varendaaa avsnitt. As kul ju! Såg iaf i morse, helt okej. Det blir nog kul när de varit några avsnitt haha. jihooo! Och den som missar något avsnitt, då jäklar!!!!! :D

Skolan idag var värsta chill! Endast 4 lektioner. No Biologi, faktiskt roligt. Matte, jag och Anna blev galna på Eva så vi satt och diskuterade hur irriterade vi blev och Lukas satt och halv skrattade åt oss. Sen slöjd, är snart klar. Nadja, Jag, Mathilda och Sandra gjorde armband. Eyy tjejer, mitt jularmband har ramlat av!! :( Sen sista lektionen HK, jobbade med Clara, våra bullar blev as goda. Gött de! :D

Sen efter skolan drog jag och Nadja till ÖB och köpte 6 st chokladkalendrar. Vi ska .. aa de kan vi ta en annan gång ;) Hehe!

Nu ska jag se på riverside, as bra! Missade paradise hotel igår för vi HAR INTE 6:an!!

Heeeeeeeeej Dåååååååå Gooooooood Juuuuuuuul :)


RSS 2.0