We can do it, i know we can

NÄSTAN SÅ JAG LÄNGTAR TILL IMORRN. TROR DET KOMMER BLI SUPER LYCKAT! AS ROLIGT!

Någon ..

.. jävel har ätit av mitt godis! VEM?

HeMmA

Nu HaR jAg KoMmIt HeM. sKoLaN gIcK bRa. KaStAdE bLaNd AnNaT nYcKlAr I kOrRiDoReN oCh I tRaPpEn. JäTtE sKoJjIgT! gIcK/cYkLaDe MeD nAdJa OcH mAtHiLdA tIlL sTaN. mYcKeT tReVlIgT! sKuLlE fÖrSt Va MeD nAdJa MeN iNgEn Av OsS vAr SpEcIeLlT sUgNa På AtT gÅ pÅ sTaN, sÅ vI tAr DeT eN aNnAn GåNg!

SiStA dAgEn I sKoLaN iMoRrN, uNdErBaRt!

Nu OrKaR jAg InTe SkRiVa NåGoT mEr. DeT hÄr VaR jObBiGt! AdJö!

EMELIE OCH ANNA





Snällaste gubben på maxe med en påse sötpotatis

Skolan idag gick snabbt. Hade efterlängtade hemkunskap och då gjordes det korvrätter. Helt ärligt, ingen blev speciellt god. Alltså, det smakade helt okej men det var ingen som jag ''hoppade högt av'' om ni fattar vad jag menar. ;)

Efter skolan cyklade jag, med Anna på pakethållaren och Annnas MEGA väska i korgen till maxi. 29kr/kg för lösgodis. Så jag och Anna slog till. Så nu har jag godis för hela helgen, typ. Satt oss i kaffiterian om det nu är de och tävlade om vem som hade flest kontakter på flest bokstav. Förloraren på varje bokstav fick ge vinnaren en godis. Jag tror jag vann, men jag tror jag fuskade också. Anna, skulle man räkna typ Saldo, Rigsignaler, Taxi osv?! Jaja, sen satt vi oss sen ute på en av bänkarna och larvade oss och hälsade på random people! Men nu, nu kommer de bästa! När vi sitter där så kommer det en läskig gubbe, han kommer fram till oss och mumlar fram att han undrar om vi kan köpa färsk potatis till honom. Snälla som vi är, så kilar vi in på maxi, plockar ihop 3 kg potatis, för 40 kronor. Vi fick nittio av honom. När vi kommer ut så vill han inte ha tillbáka växeln så vi får det! As najs! 25 spänn, lättförtjänat som satan! :D
Tog bilder, men Anna har dom. ( www.annaamagnusson.blogg.se )

Sen efter det var det träning, ganska skojj :)

Sen mat och nu blir det dating in the dark.


4 Dagar kvar

Hallå där. Har inte bloggat sen lördags. Men har kommit hem till mamma igår. Gjorde inte så mkt då.

Skolan idag var helt okej. Hände väl inget speciellt. Dagen började ganska bra. Sen blev jag trött ;) Fast på SO kollade vi på uppdrag granskning. Intressant och hemsk och.. jag vet inte vad jag ska tro egentligen.

Efter skolan cyklade jag hem med Nadja. Sen när jag kom hem kollade jag på film. Sen drack jag varm choklad. Fast den var ljummen, så inte så gott.

Ikväll, om det är någon som bryr sig, så spelar ENDRE borta match mot IKSU. Hoppas dom vinner, komme bli jobbig för dom. Men de fixar det! :) Om de har otur är det sista matchen på fredag på hemmaplan för dem :( Men jag skall iallafall lyssna på webradion. Matchen börjar kvart i sju! :)



Jag vet vad det heter, men kan inte stava det

För en halvtimme sen vart det de där när man skulle släcka alla lampor och så. Hemma vid oss gjorde vi det, allt utom tv var på. Och det är exakt ett år sedan jag, Erika och Clara satt och såg på robinsson. Eller jag kollade, dom ville stänga av tv, men nä.

Men kvällen. Jag lagade mat, jo! Stekte kaske kycklingen liiite för länge och potatiskroketterna kanske var inne in aniing för länge i ugnen men annars blev det bra! ;)

Tadaa, kollar nu på millenium. Nivet, stieg larssons grajs! :P




Bara för det, så är mitt humör ännu på topp

Ja, nu tänkte jag bidra med ett halvlångt inlägg. Just nu chattar jag med Nadja och ser lite på tv. Toddlers and tiaras. Helt otroligt program förresten. Hmm..

Men tillbaka till igår. Fy fan vad roligt det var. Ni som inte var där, ni missade något. Verkligen. Platserna vi fick var helt okej. Somsagt, kunde varit bättre. Men det var lika roligt iallafall. Har aldrig haft ståplats i en så spännande match. Blir ju jobbig att stå upp för det är så spännande. Sista minuten var jobbigast! Haha, jag som klagar på att det är jobbit att kollan. Tänk att vara en av spelarna. Men med två straffar, en av dom satt.. och 5 andra lägen då bollen hamnade i målet så vann ENDRE med 6-5. Måste vart jobbigt för KAIS mora att förlora. Aww!

Efter matchen hämtade Faster och Kusin mig, gracias! Åkte hem till dom. Blablabla, var trött redan vid tolv, så vi gick och la oss. Läste lite bok men orkade inte hålla ögonen öppna i mer än 15 min typ.

Vaknade i morse runt nio, trodde klockan vrar halv elva, så chillade lite och bara låg och tänkte på lite saker. Efter en stund orkade jag inte tänka mer så kollade på klockan, då var den bara tio. Men gick upp då, käkade frukost och spelade tändtia. Konstiga regler. Kommer till det snart.

Pappa hämtade mig vid halv ett och sen åkte vi hem. Ikv blir det bara hemma.

''DAGENS FRÅGA'': I VÄNDTIA, EX, OM JAG LÄGGER EN 5:A KAN DEN PERSONEN EFTER MIG SÅ SÄNKA, ALLTSÅ SÄKTA MED EN TVÅ TILL EX. 7? förstår ni vad jag menar?


Igår...

DÅ VAR JAG GLAD. GRYM MATCH. KUNDE INTE BLIVIT BÄTTRE!!


Fått en helt okej plats. Kunde vart bättre...

dsc04210 (MMS)

Fått en helt okej plats. Kunde vart bättre. Jesper hoppade över. Tråkigt men det är okej. Det var en jäkla gubbe som tog platser där jag stod. Men vi får ses en annan gång! Snart sprängs södervärnshallen;) Haha


Jag har slagit vad med Najda

Jo, juste. Jag har slagit vad med Nadja. För hon hade nämnligen på sig mönstrade leggins/strumpnyxor idag. Och då råkade antagligen jag, eller om det var Nadja som sa det men iaf. Säga att, Det ska jag också ha i skolan. Nadja tvivlar då och säger, du skulle aldrig våga det. Men jag stod på mig och sa att jag skulle visst göra det.
Så nu måste jag ju nästan göra det, bara för att bevisa. Och det måste vara möstrade, asså hål i. Typ. Fattar inte vad jag ha gett mig in på men nu jäklar Nadja. Ska bara hitta ett par snygga. Mahhhahaha, jag måste göra det.. ;)

Fradag26mars

Det har blivit några mobil-blogginlägg idag. Najs va? Kul att det funkar!

Ja, men efter skolan spelade jag pingis med Sandra, Anna och Mathilda. Sen kom även Simon, André och Gustav. Det var roligt att spela. Både rundpingis och dubbel. Sandra och jag förlorade, tyvärr. Men annars hade ju Anna och Mathilda förlorat och det hade ju inte blivit så roligt. ;)
Sen cyklade jag hem, och vad varmt det har blivit! Underbart.

Senare, runt kvart över fem kanske. Traskar jag ner själv till Södervärnshallen. Jesper, han orkar inte offra lite för att sitta där tidigt och få okej platser. Så jag får offra mig. Nej, jag offrar mig inte. Jag gör det för att jag vill. Men pappa kommer runt kvart över sex så blir ju inte ensam så hiiimla länge. Så om ni ser lilla jag sitta där helt ensam, VA SOCIAL DÅ! Får se hur jag sysselsätter mig, en bok? Musik? Smsaa? vad som helst så tiden går fort som fan.

Efter det åker jag till kusin för ska sova där. Trevligt! Om Endre förlorar kommer det förstöra min helg! ;) SÅ besatt är jag! Nadja kom på varför jag är det, jo, för att jag ska ju se finalerna och det blir så SJUKT MYCKET ROLIGARE om Endre spelar då!




Spanska lektion. Väldigt roligt. Sandra oc...

dsc04193 (MMS)

Spanska lektion. Väldigt roligt. Sandra och Nadja är knäppa. Dom skrattar åt mig. Väldigt roligt. Dålig humör. Och nu ska vi se på någon serie. Mi vida loca. Helt okej. Sandra och Nadja är knäppa. Tur att de är det för det är mkt roligare då. SUHUU.


Hej hej. Sitter i matsalen med några tjeje...

dsc04192 (MMS)

Hej hej. Sitter i matsalen med några tjejer i klassen. Blandannat anna. Hon Mumsar i sig köttfärsås och spagetti med en stor sked. Och så pratar hon med mat i munnen. Jätte mysigt. Snart är det spanska som gäller. Efter det blir det pingis med sandra, anna och Mathilda. Skojj Skojj. Tjingeling


Yesbox

Sitter nu inne på spotify, facebook och msn. Har lurat med mig Jesper på innebandy imorrn. Han trodde dock att det var okej att komma en kvar-tjugo min innan matchen men när jag drog till med halv sex blev han tveksam. Så gav mig och sa halv sju istället. Vi får väl tränga oss fram till de bra platserna. What ever, ser antagligen någonting så det blir as bra! Någon som kan offra sig iaf, jämfört med andra..  KÄNN ER TRÄFFADE!!!
Så nu är jag glad.

Fan vad skönt att det är fredag imorrn. Skolan kommer nog gå snabbt. Blablabla, underbart!


Eric Saade - MANBOY


Torsdag25Mars

Åhja, nu är det redan Torsdag och imorrn Fredag. Underbart! Skolan sprang iväg. Spelade lite pingis mellan rasterna. Like always. Siste lektionen, so, fick vi reda på provet och även slutbetyget i historia. Blev nöjd, och var sedan glad ett tag efter det.

Sitter sen kvar med några och väntar på deras bussar, yees. När vi grå nerför trappen säger Mathida något i stil med ''Hej Axel, ska vi slå vad, .... hjärna'' Kommer inte riktigt ihåg men fan vad roligt det var. Haha, fick till värsta garvet och Mathilda trodde jag var helt knäpp.



Du gamla du fria

Stter i soffan och är grymt sugen på att spela gitarr. AHH. Ingen som vill donera en gitarr till mig kanske?! SNÄLLA! Hmm, satans Emelie som inte har någon gitarr.

Men men, ska kika på något nu. Får se vad som är på tv.

Tack Nadja som la in den nya headern.

Kommer nog inte skriva mer. Hörs imorrn. Ska nog mobil-blogga under dagen om jag kmr ihåg det! :D

GODNATT


Glöm dina bekymmer, imorrn kommer nya

Kom hem frö ungefär en timme sedan. Var somsagt vid farmors grav, inte speciellt med det. Men är det bara jag som tycker att kyrkogårdar är lite läskiga!? Men det var fint. Mycket snö, men kom på tanken och skrev grattis i snön, eftersom hon skulle ha fyllt 75 år idag!

Har nu käkat och vet inte rikigt vad jag skall göra. Chattar lite, och kikar på tv. Inte för att de är något bra men iaf. Tror jag ska följa Nadja´s råd och se på Efterlyst vid nio. Men det är lite läskigt. Det är lixom på riktigt. Usch!


Förresten, gjorde nyss en header till. Tror jag skall be Nadja om hjälp men jag vet inte. Funderar ännu på det! Hmm, jobbigt läge!



Här är den jag precis gjorde, hehe! Flum! :D


Onsdag24mars

Kom precis hem från skolan. Dagen gick snabbt. Blev en hel del pingis som det brukar och lite fotbolls-spel. Idag var faktiskt musiken roligast. Konstigt nog. Men det är roligt för vi har fritt spel och jag kan våran låt, eller fingerpicking iallafall. Fett stolt.

Efter skolan cyklade jag och Nadja en knas väg. Det var vatten under en tunnel och vi skulle såklart cykla där. Vi orkade inte cykla runt allt, på något galet vis. Nadja fick cykla först, som alltid. Och hon svänger åt höger när jag har cyklat förbi henne. Så vi cyklade inte samma väg. Men vi lyckades hitta varandra igen. Tack mobiltelefonen. Sen cyklade vi hem med 874 gram lösgodis. Mums. Kommer räcka länge!

Idag har jag även försökt få med mig någon på innebandy på fredag. Josefine kunde inte, Anna är inte så intresserad så hon pallade inte, Sandra var inte heller sugen, Clara dissar mig pga av Lars, Erika är inte så jätte sport intresserad..iaf inte innebandy tror jag, Andreas är så jäkla dryg när jag frågade han och nu har jag frågat
Jesper. Vi skulle höras imorrn, men det verkade nästan som han var på! Kanske! :) Är det ingen som gillar innebandy? Det är den roligaste sporten att kolla på. Grymt roligt. Speciellt när det blir sådär SJUKT spännande så man nästan vill ställa sig upp för man tror att det går bättre då, jo det är sant. Riktigt roligt.

När pappa kommer hem skall vi åka till Roma. Min farmor skule fyllt år idag och pappa tyckte vi kunde åka och lägga någon blomma på henns grav. Kommer så väl ihåg när jag fick reda på det, hur vi pratade om sånt i skolan och hennes bergavning. Jag var liten men kommer ihåg att jag var så ledsen så jag inte ens gick fram och la en blomma vid kistan om ni vet vad jag menade. Efter att det hände är det så mycket som har förändrats, och jag blir så förbannad på det!!



MABY A NEW HEADER?


Time to sleep

Ja, nu ska jag smyga upp för trappen och hoppa ner i sängen. Skulle jag göra det, bokstavligt talat, så skulle min sängbotten braka ihop. Den är to old för att hoppa i. Yes, så kan inte göra det. Tyvärr. hade kanske vart roligt att när jag väl hoppar i den, att någon skulle se/filma det. Så skulle det vara jäkligt roligt. Haha. Nu ska jag kanske, hoppa i sänge. Godnatt!


Dating in the dark

Ska nu smyga till soffan för att kika på tv.
Det blir dating in the dark.
Helt okej program.
Sen får jag väl se vad jag hittar på.
Tralala, jaja, nu vet ni iaf att jag lever!


Underbart.. hmm

Kom nyss hem från världens tråkigtste träning någonsin. Jag var den enda som skulle träna och det gjorde mig sur. Så var inte alls sugen på att träna. Så vi körde lite match bla. HJ vart nog lack på mig men what ever. Palla träna om ingen annan orkar dra dit. Men HJ tyckte det vart skit bra att jag kom!

Nu ska jag göra någonting. Har vari på piss humör hela dagen, yeaas, Underbart! Men imorrn är det skola igen, gus vad roligt.. Har Engelska Nationella också. Vad roligt.


GHOST WHISPERER

Kolla på på det där programmet, ni vet, rubrukens namn. Kollar med Emma, Moa och Emelie. Oh yeas i do! Snart träning. Vill fan inte ha själv asså. Hoppas verkligen inte det!! Då blir jag sur. För är inte på humör för att vara där själv, med läskiga HJ! :-S

Ikväll är det.. aa.. jag vet inte.. aa.. jag får lixom se.. aa.. trevligt.. aa.. vad kul.. aa..!




Ny header kanske?!


Tyvärr

Pappa hittade en annons på gotlands katthem´s hemsida.. annonsen var på Tusse. Tyvärr var annonsen sedan ett halvår till baka då han vart vid dom och massa. Jaja, vi ringde för att kolla om de hade sett honom, men icke. Undra vart han är?

Har inte hänt så mycket ännu. Är inte på humör för att göra något.. hmm. Tralala, hejdå!


Svengelska

I am vaken.
That´s bra.
Today i am going to do.. någonting.
Have somebody a förslag?


My day was nice, now...

Okej, Emelie över-reagerar. JA! Haha, men det är viktigt för mig! :D Nadja kan inte gå på matchen med mig och ingen i familjen molin skall gå. Någon som faktiskt är intresserad och är frivillg för att gå. SMSa eller vad som! Vill lixom inte gå själv.. Annars tänker jag tvinga någon att gå med, jag menar det! :DD DE


Fan också..

Varning, mycket innebandy i dethär inlägget.

Matchen tog precis slut. MORA vann med 5-4, satans domare. SUG. Dom hatar Endre. JAG LOVAR. Dom hejar på MORA så då dömmer dom fult. SKIT. Så får man faktiskt inte göra. MORA har snackat ihop sig med somarna och bah: Eyy, dömma lite schyst åt oss! Så snugglar de fram en tusen lapp. ÅHH vad sur jag blir! (Okej, jag vet att det inte är så, men det låter så mycket bättre att säga så än att säga att MORA faktiskt spelade bättre, eftersom dom vann den här matchen) 
 Aja, nu står det 2-2 i matcher och den sista spelas på fredag. Så dom har ändå lika stog chans som dom hade idag. Oc förrseten så har ENDRE vunnit båda sina hemma matcher, så det kan ju vara en fördel. För lagen har bara vunnit på hemmaplan. Endre goes ganska stor fördel! Men..Gissa vem som kommer vara och kollar på den sista matchen, jo, JAG SÅKLART! Problemet är att jag skall sova hos kusin. Men det är nog fler i den familjen som ska dit. Så hänger nog på dom. Sorry Johanna!

Dagen har vart chilla. Bad på morgonen. Gick galant. Sen rullade dagen på som vanligt. Efter skolan cyklade jag hem.. Med Nadja och Orre. Mjo, det gick väl bra. När jag kom hem gjorde jag inte så mkt. Fett trött. För man blir trött av att bada, faktiskt. Och sen har jag lyssnat på matchen dåra.. :'((



Såhär sur är jag nu!!!


Börjar tröttna på att blogga..

Bloggar senare. Sitter och lyssnar på den 4 kvartsfinalen mellan Endre - KAIS mora, såklart. Endre leder med 3 - 2!! :)


Wipeout >> Ballar av stål

Har nu flyttat mig från soffan och upp på mitt rum i sängen. Har datan i knät och kikar på Wipeout. Knas program är vad det är. Men ganska roligt. Ser ganska lätt ut men, jag tror inte det är så lätt som man tror. Inte för att jag skulle vilja vara med, jag nöjer mig med att sitta och skratta åt blandannat lite kändisar. Roligt.

Efter det är det ballar av stål. Det är mycket roligare. Har ni sett det? Jag tycker iallafall det är ett ganska bra program. Sitter och skrattar för mig själv lite då och då. Det är roligt! :D




Detta blir antagligen mitt sista inlägg, så säger godnatt nu ifall att. GODNATT!!


Fix-å-Trix

Nu är hela familjen hemma igen. Najs att slippa va hemma själv ;)

Har precis gjort en ny header som blev helt knas. Haha hade inga roliga bilder.. eller jag hade roliga men inga bra bilder. Kanske byter till den jag gjorde. Haha, jag får se.

Ikväll är det Wipeout och ballar av stål. Jätte roligt! ;) Blablabla.. :)




Jätten Emelie är på väg mot oss, hon står bakom kullen!!


En ny människa

Yeiiih, har precis duschat. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Denna helg har varit så stressig så det finns ju inte. Ha ha. Nej, men en sån här helg, både lördag och söndag att inte ha gjort någonting på två dagar. Så brukar det inte vara. OKej att det är en dag. Men inte båda. Äh, i like that! Det är najs! Får väl se vad jag hittar på. :)



GOD-DAG-MINA-BLGGLÄSARE

Gick upp för ungefär en timme sen. Underbart. Läste säkert bok i en och en halv timme. Dom kallar min Ise. Tror jag den heter. Grymt bra iallafall. Så ville bara veta vad som hände men gav upp efter ett tag för det blev jobbig. ;) Har iaf ätit frukost för att tag sedan. Macka och multivitamin-dryck.

Även idag har jag inget planerat. Träning vid 17.00 men fick reda på att vi inte har någon tränare. Var ändå sugen på att spela, men man kan ju inte spela själv så kollade med Ida om hon ändå ville spela, fast vi inte hade någon tränare. Hade inte förväntat mig ett Ja men kollade iaf. Såklart fick jag ett Nej. Lata-Ida. Så det blir antagligen ingen träning. Om inte jag hittar någon som kanske vill spela. Jag får se! ;)

Imorrn är det bad som gället. Måste hitta badkläderna. Wihoo om jag inte skulle hitta dom. Men jag tror jag vet vart dom ligger!

Innabandy: Imorrn spelar Endre - KAIS Mora den fjärde kvartsfinalen och det ståv 2 - 1 i matcher. Hoppas Endre vinner. Men ändå inte, hade vart kul med en match till i södervärnshallen.
Sluta prata om innebandy Emelie, du är beroende!



Jurassic Park

Sitter nu och kikar på Jurassic Park. Har sett den förut. Tror att det är film ett. Haha. Om det är det så är det roligaste när en av killarna sitter på utedasset och sen kommer en diosaurie och river ner väggarna för dasset och sen käkar upp honom, haha. Så ond jag är, men det är roligast. Och det sorligaste är när de matar dinosaurierna med ett litet gulligt lamm. Buhuu!



Anna, this is the picture! ;)


Körslaget

Åt mat för en stund sen. Det blev tacos. Gott Gott. Sitter nu och kollar på Amarican Funnies Home videos som är slut om en liten liten stund. Kollar väl på körslaget då. Tråkigt egentligen. Kände inte igen någon, inte för att jag hade förväntat mig det heller men ändå. Hade varit lite roligare. Men heja iallafall.

Kanske skall göra någon bild sen. Vem vet!

Har blivit ganska många inlägg idag, eller? Känns iaf som det, men har inte gjort ett skit idag så jag har delat min aptråkighet med er! Trevligt va!?


LUNCH

Bloggar ännu en gång. Moa kom hem för en stund sen. Trevligt, tråkigt att va själv hemma. Ska nog fixa något att käka. Korv med makaroner blir det nog! Men jag får se.

Har även suttit en stund och exprimenterat med lite bilder. Ibland gör jag bara något, drar ett streck och det blir jävligt bra. Men bara ibland.. men det tycker iallafall jag :)

Nej nu ska jag fixa något att äta! Trudeluuluu.



Liiite faiiil :DD


Ännu ett meningslöst inlägg..

Vad ska ni göra idag? Förslag på vad jag kan göra? För jag har ingen aning om vad jag skall göra. Jobbigt läge! Jaja, får väl se vad som händer. Galet jobbigt. Tralala...

DET FUNKADE

Ja, blogga wia mobilen funkade. (checka inlägg under!) Sitter och fixar bilder i något program. Galet svårt!
Men nu blev jag glad för att mobil blogga funkade. Yeiih! Okej, det kostar lite pengar men det kan det ju
vara värt ibland. Suhuu!



Hej där. Vaknade precis. Och försöker an

dsc04175 (MMS)

Hej där. Vaknade precis. Och försöker använda mobil-blogg. Sjuk roligt om man är någon stans och bara kunna blogga. Vi får väl se om det här funkar! Puss


GODMORGON

Ja jag är vaken. Roligt va!? Vaknade vid halv tio men gick upp vid tio. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Får se.. Tralala.

Sitter just nu och kollar på en video där en kille har spelat in två videos med satt ihop det till en, och spelar gitarr och synt. Han spelar olika tv-series. Rätt coolt faktiskt!



Tadaaa, AV Nadja!


Nadja gör bild till emelie och nu ska emelie sova!


INNEBANDY-INLÄGG

Kom hem för en timme sen. Kollade på innebandy, Endre - Kais MORA. Sjuuuuuukt bra match. Okej, det här blir innebandy info. Läs om ni vill eller inte, men jag måste verkligen berätta!

Endre ligger under med 2 - 0 efter halva första perioden. Men sen slutar första perioden 2 - 2. Blablabla. När det är tre och en halv minut kvar, typ. Så ligger Endre under med 6 - 4. Sen gör Endre ett mål och det är två min kvar av matchen. Tiden går, tik tak tik tak... MEN sen så gör dom (ENDRE!!) mål igen och så står det 6 lika och det är 22 sekunder kvar av matchen. Det blir sudden death (första målet under de 10 minuterna vinner) och några minuter in gör Endre mål.. och vinner. Nu står det 2 - 1 i matcher. Heja heja! :)

Så nu har jag skrivit av mig. Yeiih. Kollar nu på tv, tralala! Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer. Får se lixom! Är hemma själv på morgonen för pappa jobbar och syster sover borta!

Kommer inte skriva något mer ikväll. Är trött! :)



Innabandy, here i come!

Måste springa ut nu. Snart hämtar the molins upp mig och vi drar på innabandy. haha det börjar inte försen kvart över sju, men vill va där tidigt å få bra platser. Typ taggat hela veckan för det här. Helt beroende. Åhh, vad kul. Haha, heja heja. Galet roligt! have a nice night! :D


Skulle inte det vara bra!?

Tänkte på en sak. Ibland orkar man bara inte kommentera. Men man vet hur roligt det är att faktiskt logga in på sin blogg och sen se att man har en ny kommentar, om inte fler. Så varför kan det inte finnas en ''gilla-knapp''? Då kommenterar man lixom halft. Man gillar iaf inlägget! Nej, det tycker jag att blogg.se skall fixa!


Skolan, pingis och sedan cykla hem i regnet.. UNDERBART

Kom hem för en liten stund sedan.

Skolan gick hur bra som helst tycker jag.
Slutade ett, då gick jag, Anna och Sandra ner och spelade pingis.
TREVLIGT

Sen kaos, Anna hade glömt sin mobil i Mathildas ficka, Mathilda var i vibble .. likaså Annas mobil. Anna tog bussen vid halv tre för att hämta sin mobil..
KAOS

Men cyklade iallafall hem när Anna gick till bussen. Det regnade, det var lite kallt och jag blev blöt.
UNDERBART

Ikväll skulle det egentligen blivit innebandy med Nadja, kvartsfinal mellan Endre - Kais MORA, men Nadja är sjuk. Hon kända att hon inte orkar. Det är okej Nadja! Vi tar det en annan gång! Så jag ska antagligen gå med Kusin och hans pappa. Blir nog trevligt det med. Åhh, innebandy!
SKIT ROLIGT



Bild: http://www.endreif.nu/spelare2009/truppen2009.shtml


Time to sleep

Sitter nu uppe i sängen och kikar runt lite. Laddade in en halv massa bilder. Tror det blev nästan 35 bilder. Mycket fint! Men är grymt trött nu, så skall sova alldeles strax.

Äntligen fredag imorrn. Inte för att jag skall göra något speciellt efter skolan. Det får vi se, men det är ju Fredag. Hoppas vekligen Nadja är frisk nog och orkar gå med på innebandy. Annars skall jag somsagt kidnappa någon annan! Funderar på vem? Hmm.. :D

Jaja, men ni får sova så jätte gött och mysigt. Längtar inte tills klockan ringer imorrn bitti. Det är de värsta som finns, att vaknar vid 06.00 av en irritarande signal, yes it is!!



Man skall inte ge upp första gången, för...


Emelie goes blogg-nörden

Tjaba Tjena Hallå. Äre bra eller? Jo, mannen med mig är de bra lixom. Wallah, jag bah sitta här du vet å chilla lixåm. Äröö på ellah? Jao, när ja blogga senas så ha ja ätä litee mat vettuuh. Jo, mannen lixom. Ja vettinte vad jag ska göröö så jag bha sitte vid daten är ju jekla trevkans assooåå.




Vet inte riktigt vad jag skall göra, sitter här lixom.
Skall nog lägga in lite nya kort på datan och sen fixa några.
Do you want to see them later? :)



Oh noo, i am back!

Moahha, sitter ännu här. Yes, tha geek! Har jäkligt tråkigt. Finns inget att göra. Haha, inget plugg.. så skönt! Så nu är det inte plugg på ett bra tag, än så länge iaf! :) Super! Ja, nu då? Vet inte var jag ska skriva.

Återkommer när det finns något att skriva!!



Ett tag sen.. ;)


Emelie is home again

Yes, hemma.
Skolan idag gick galant.

Läxförhöret på spanskan - gick sisådär
Tränings nationella på matte - gick helt okej
Engelska, fick reda på nationella - är sisådär halvnöjd
Svenskan, pluggade till so och hade muntligt nationella - faktiskt nöjd
So, då hade vi prov - ja, jag får väl se hur det går!

Nu är jag hemma. Ska faktiskt ladda in lite nya bilder på datorn. Helt fast i gamla bilder då man var liten. Minnen. Tänk vad vissa saker var mycket bättre då?


har ingen bild... eller kanske, skall kolla..



Ska snart åka till the school

Sitter och väntar på att Josefine och hennes mamma ska hämta mig. Haha, lat som jag är. Men idag händer det väl inget spec i skolan. Eller jo, det är So-prov men det fixar sig nog. Och nu¨på morgonen är det läxförhör spanska. Intressant va!? Nej.

Imorrn är det änligen fradag, yes. Hoppas Nadja blir frisk. Kanske kan gå på innebandyn hannars kidnppar jag någon annan! Mohahaha. Nej, men jag får se.




I think this will be my last inlägg

Ja, nu ger jag nog upp dethär med datan asså. Skriver ut glosorna till spanskan så får vi se vad det leder till. Kanske pluggar på dom. Kanske inte. Skall iallafall läsa på lite på pappret ''viktiga begrepp'' så att jag kan det. Sen blir det mara tidslingen-pappret. Shit, vad intressant det måste vara att läsa om dethär. Njaa, men har inget annat att skriva så. Men vi hörs imorrn friends!


Pluggis a lá emelie

Har nu suttit och pluggat i över en timme. Är jag bra eller är jag bra! Fatta, mer än en timme. Och det brukar inte jag göra. Pluggar andra världskriget om det inte var någon som förstod min engelska rubrik lite längre ner. Och det är faktiskt intressant, tro det eller ej. Men det är lite roligt att plugga. Det jobbiga är, jag är för sent ute. Varför har man inte börjat tidigare? Så dumt. Men nu ska jag plugga mera. See you!



Är det jag som är coolast eller? Jo, kolla!


Mästerbloggare idag, tycker jag!


På bild: Min pappa, min farmor, kusin Felix, syster Moa, jag och kusin Johanna.

Har uppdaterat ovanligt mycket idag. Tumme upp till mig! (y) Men just nu sitter jag och tränar på Spanska glosorna. Måst gå och plugga på SO nu, satan!
Nej måste dra!


Update, again



La somsagt in lite bilder. Så det blir old pics ett tag.

Vet ni, har typ sträckt ryggen eller något. Fett ont, hjälp?


3B


Emelie goes plugga the second world wore!

KOLLA MIN MEGA BÄSTA ENGELSKA, VET INTE OM DET ÄR RÄTT ELLER FEL. ME NI FATTAR :DD

Skolan idag, fick cykla ensam för Nadja is sick! :(
Likabehandlingsharbete på förmiddagen. Började jäkligt segt då vi bara gick igenom södervärns policy.
Slutade lite roligare med två lekar.

Lunch, spelade lite pingis först, tror jag. Blablabla. No, gjorde inte så mycket.
Håla, spelade pingis lite, och pluggade lite. För sen hade vi musik prov.

Egentligen. Varför ska man kunna vissa saker om olika musikstilar? Vad kommer man ha för nytta med det i framtiden? Jag tror inte vi kommer ha använding av det men, jaja.
Sista lektionen, spanska. Helt okej!

ÄR HEMMA NU!

pluggar lite på so, kan ganska mycket ändå tror jag.

Nu ska jag lägga in lite fler bilder. Kanske hittar lite från klassen i typ trean. Nej, vad kul jag ska ha :D




40 minuter senare - Nu ska jag duscha.. tror jag.. kanske..


Now i need to study, oh yes!

Träningen gick bra, förutom att vi göra samma saker hela tiden. Ska komma på något riktigt roligt så alla blir nöjda å glada. Pappa hämtade mig efter träningen och vi åkte hem.

Käkade pytt-i-panna. Helt okej mat. Efter maten kollade jag lite på datan och hade en jäkla massa mail. Anna hade vart i gång och kommenterat på min FB och självklart hakar Josefine och Nadja på. Men det är ju alltd trevligt!

Nu ska jag hoppa in i duschen, se skall jag plugga på musiken. Bra där, va? Efter det blir det kika tv, i think. Ska kolla på dating in the dark. Lite konstigt program är det allt, men vilken tur. Då passa det ju mog! Underbart!



Nej, men vem har vi här då?! :)


Spex a lá 93



Inte de kortet vi ska ta, men ett litet smakprov! ;)

Jag är bäst på att plugga, jag vet.

Har försökt plugga nu i en timme. Men det går inte så bra. Datorn är farlig när man ska plugga. Kanske inte så smart att sitta vid datorn och plugga. Datorn tar ens intresse ;)

Men cyklar till tennisen om en halvtimme tror jag. Ska faktiskt försöka plugga nu, fram tills jag ska dra.
Skriver nog när jag kommer hem!



Från vänster (<<) till höger (>>) så är det Malin, Jag, Moa, Julia, Sandra, Kim, Viktoria, Nadja, Josefine, Mariam och Natalie. När kan det vara? Lekis? Ettan? Kanske tvåan?! :)


En bild från förr

När jag lekade efter mobilsladden hittade jag lite bilder från när man var liten. Gick då upp och hittade ännu mer. Blev sugen på att dela med mig lite bilder. Hihi. Så scannade in 6st bilder. Ni får en nu! :)

Vet inte riktigt vem som är på bilden. Lite svårt att se för er kanske, Men det är iallafall jag längst bort med oranga ärmar, bakom mig gåt Josefine, Julia med lila ärmar, Nadja i rosa tröjan, Syster framför och framför henne tror jag att det är kusin Felix.


Now i am home

Har varit hemma en stund. Skolan idag iaf. Nationella prov i Engelska var det idag. Hör- och läsförståelse. Ja, det får väl gå som det går. När vi var klara med det, vid tjugo i elva. Fick vi lunch. Tyckte det inte vr så värt att ha slöjd i 50 minuter så spelade pingis i 20 min sen käkade vi.

Flyttade fram sista lektionen så fick sluta tjugo över tolv. Cyklade hem och nu är jag hemma. Vid fyra är det tennis och funderar på att cykla. Fett fint väder ju! Så det blir nog att cykla.

Nu ska jag försöka hitta sladden till mobilen, eller nått och lägga in de korten som togs igår på spex-fotot. Några fick tydligen kolla på korten idag och välja vilket dom ville ha. Men de vart tveksamma för det kort som blev bäst blundade jag på. Äh, det blir bra. Det är ju bara vår klass som ska ha det, iaf dom som vill. Fin fint!



Emelie goes innebandy-freak

Haha, vad har hänt med mig? Endre, ni vet? Innebandylaget! De spelar borta just nu, och jag uppdaterar sidan en gång i minuten för att se hur det går. Just nu går det åt helvete. Men alltså, jag är helt beroende. Wtf? Vad har ni gjort med mig!? Kan va för att jag ska se finalerna i globen, men iaf. Emelie, det är bara en sport. OCH ETT SM-GULD SOM STÅR PÅ SPEL! tahah.


Spexfoto a la kaos

Chill dag idag.
Idrott: Tränade på redskat, gåt skit bra.
So: Såg film, bättre denna gång än vad den var sist.
Lunch
Fysik: Happy Happy Happy. Fick tillbaka arbetet.
Bild: Egentligen, men hade spexfoto så vi hade ingen bild. Bara kaos tycker jag. Vi fick inte göra som vi ville, utan skulle stå på stolar och aa, ni vet som man gör på ett vanligt skolfoto + jag rörde mig precis när han tog kortat. Skit bra!

När jag kom hem pluggade jag faktiskt. Jo. Så nu kan jag lite mer på Musiken och ingenting på SO:n.
IT FEELS GOOD, dudududududududu....




14.47

Har försökt pluggat lite nu.
Men det går inte alls bra. J
ag vet inte vad jag ska plugga på riktigt.
Jobbigt!
Vid fem är det träning.
Alla tre kommer vara där idag, ruuligt.
Bla bla bla.
Skriver antagligen senare ikv.



Vad är det för fel på sverige?!

OKej, anna var bra. MEN ERIC VA BÄTTRE!! sug sverige.

Emelie goes jobbigt läge

Haha, help me? YES please.

Brun klännig + stumpbyxor

eller

Svart skjorta + persiko färgat linne + svart kjol + strumpbyxor

vilket? :O 

Tema: fest..

Skämt-å-sido

Nu är jag och syster hemm själva. Ska fixa mat snart. Emelie goes hungrig. Men iaf. Home alone now. Skönt. Ska väl kika på melodifestivalen sen, go eric :D

När mamma och Tommy gick säger Henrik:

- Jag kommer och kollar att ni sköter er senare!

Jag svarar:
- Aa, kom och lämna drickan då, as bra!

''Haha'' Alla skrattar. Tss! ;)



Jäkla skit..

Skrev ett inlägg, daran lacka sönder. Inlägget försvann och jag blev sur. Ni får en bild från igår!


Emelie goes tävlingmänniska, tss.. ;)

www.johannamolin.devote.se har en tävling. Emelie är med i den. Here is my bidrag! :))



Allt under den svarta randen representerar det vi ska glömma (det blåa det kalla, det vita snön)
Allt över det svarta sträcket representerar det som komma skall (Det rosa är alla vårens fina färger, det gula är solen och värmen, blomman representerar alla vårens blommor)


En hel dag med Nadja

Kom hem för ett tag sedan. Skolan idag va chill. JAG KAN NATIONALSÅNGEN PÅ GITARR och DET ÄR FINGERPICKING!! :DD Iaf.

Efter skolan drog ja till stan med nadja å köpte väska. Najs. Sen hem till mig, käkade macka och tog med mig det ja skulle. Sen maxi, handade godis och nadja fixade konto graj på blipp saken ;P

Vidare till nadja då vi satt vid datan, jag spelade nationalsången ett antqal hundra gånger. AS NAJS JU!! Nadja tupperade även mitt hår och jag testade hennes hårförlängning. SKIT SNYGGT, när jag hade tofsar ;P haha. Och nadja tupperade sitt hår så det stod rakt upp i luften. De va faktiskt snyggt ;P

Sen endre match. Drog dit en timme förut och fick då bra platser. Endre vann första kvartsfinalen mit KAIS MORA med 5 - 2 i think. Mamma hämtade mig sen och när ja kom hem åt jag mat.

Sitter nu i soffan och kikar på tv. Inget roligt. Godnatt!

Bildbrist, bilder från dagen har nadja. Lite reklam till henne, så kolla hennes blogg om ni är nyfikna på bilder. Kommer lägaa ut dom på min blogg också med tiden. www.nadjaeskelind.blogg.se


BTW, P.S... vad man nu skriver. Idag har jag varit med nadja mellan 08.00 och 21.15 typ ;P haha


Fett värt att gå å lägga sig


11 mars

Skolan idag var ganska chill men de var ganska tråkigt. Röda korset sak lärade oss hjärt-lung räddning. Ibland var det roligt. Kommer med de bilder jag tog idag senare. Är inte på humör för att blogga nu...

Godnatt


Ibland var livet bättre förr..


Jag blir jätte ledsen...

Skolan idag gick super. Gick till ÖB på hålan sen blev det pingis men några. På musiken äger jag på fingerpicking. Han första delen av nationalsången. Stolt. Btw: MAMMA/PAPPA JAG VILL HA EN GITARR!! Hade allvarligt snack med spanskaläraren Åsa, Here we come MVG! Right Josefine? Blev dissad för andra gången, av samma person! Anna, du får skärpa dig.

När ja tagit mig hem på cykel genom alla vattenpölar gjorde jag inte på mycket. Tss, i think i somnade några minutes! Uuups.

Nu är jag snart home alone och ska ha party med mig själv. Någon som är på? Eller så blir det kika på film. Fast varje gång jag säger att jag ska göra det så gör jag inte det. Yeah.




Min kissekatt är borta. Han försvann i lördags och har inte hört något om kissen är tillbaka. Seriös, om han inte kommer tillbaka kommer jag fan bli ledsen. :( Haft Tusse hur länge som helst, han kan inte bara försvinna utan att vi vet något :(

 


Dagens-Mega-Klant

Okej, förut var det träning. Helt okej. Men inte alls sugen på att spela. Gick mest dåligt. Blö.

Men alltså, dagens klant måste ju vara jag. Alltså, det kommen en hög boll, jag backar och lixom ställer mig så jag ska slå och då tar jag i så mycket så jag ramlar. Och vad vi skrattade. Dessutom stod det lite personer där man kan kolla på när man spelar tennis. Måste sett jäkligt fult ut. Så nu har jag ett fint litet blåmärke i handen för tog emot med den när jag ramlade.

Men nu kom jag precis hem från utvecklingsamtal, gick bra. Fick reda på vad jag fick på nationella och är ganska nöjd. Blir lite lack på vissa lärare, skall inte alla ha samma förutsättning? Räknar jag så bra jag kan på matten och gör så gott jag kan på proven skall jag väl ändå kunna få ett högre betyg? Dåligt exempel men ni kanske förstår.

Och nu börjar house. Trevligt va?


Mega-super-duper-galen-bra dag

Ja, idag har dagen i skolan vart mer än chill. Började 8, men då hade vi ingen lärare de två första lektionerna. Aha? Lite lack, kunde ju stannat hemma å sovit men aja. Lirade pingis med ett par stycken från klassen. Skojj. Det var nåhot fel på mitt rack.. eller mig? Fixade så vi kunde göra HK-provet då ist för vid ett. Klart! Sen vid tio över tio till halv tolv var det slöjd. Seriöst, det är så sjukt tråkigt. Ursäkta, men det är inte roligt.

När jag kom hem kollade jag på tv. Kollade på House. Helt okej. Vid ett åkte jag med Tommy ner till mammas jobb och åt mat. Lat som man är orkar man inte laga mat. Jaja..

Nu är jag hemma. Träning om en timme. Jihoo..

Har inga bilder, jag suger.
Tar aldrig bilder men får skärpa mig lite och ta någon bild iallafall.
Jag lovar :)




Familjen Annorlunda

Om tio minuter börjar familjen annorlunda. Vet ni hur mkt jag har pluggat? Nada, noll, cero, INGET. Jag äger så grymt mycket så det finns inte. Men jag ska, okej? Efter programmet, fast.. då är de hollywoodfruar. De får jag fan skippa. Shit vaf jag suger.

Nej, nu ska jag iaf läsa igenom alla pappren. Då blir det andra gången sedan jag skrev det.

Fint de.

Men jag kommer inte blogga något mer nu. Bloggar mer imorrn dåra, GODNATT


Nej, Nej, Nej, Ja

Innerst inne, låångt inne, säger min hjärna att jag borde plugga.
Lyssnar resterande kroppsdelar? Nej.
Någon som har någon idé om vad jag kan göra? Nej.
Kommer jag lista ut något själv? Nej.
Men borde jag verkligen plugga? Ja.
Kommer jag att sätt mig och plugga nu? Nej.


I'm walking on sunshine

Första skoldagen efter lover. Gick perfekt tycket jag. Det var ganska chill så det gick ju bra.

Gympan var rolig, so sög för vi såg på en sjukt dålig film, fysiken var ganska intressant då vi snackade om jordens undegång typ, bilden var helt okej och matten var lite seg.

Cyklade en knasig väg hem. Det var kallt. När jag kom hem hjälpte jag faktiskt syster med lite matte, kikade lite på tv och kollat lite på det som man skall kunna till HK-provet.

Nu har jag precis ätit. De blev pytt-i-panna.


jag gör det om jag vågar

The masterblggaren is back. Under tiden som jag senast bloggade så har jag ätit mat och duschat.
Kollar lite på wallander men är inte så insatt i den.

Har ännu inte läst ut boken som skall vara det tills imorrn. Men jag ska. Snart.

Men imorrn är det iaf skola. Fy vad jobbigt. Jag orkar inte gå upp tidigt och massa. Det har vart så skönt att sova tills man vaknar. Okej, det gör man ju alltid men att sova tills man vakna av sig själv och inte någon jobbig mobil som piper som sjuttsingen. Jaja, det blir roligt att träffa alla.
Förutom prov, har ni pluggat ni i min klass?! No, i don´t think so. Eller någon kanske har. Vad vet jag.

Nu ska jag kika vidare lite och sen läsa min bok. Faktiskt så är den bra. Så det går nog ganska snabbt att läsa ut den. Så det här är mitt sista inlägg idag. Godnatt på er!


Dåligt med inlägg och dåligt med kommentarer

Asså det är tråkigt att blogga :(

Men jaja. Idag har jag först spelat spel med kusiner och även blivit mosad i pingis. Haha. I skolan tycker man att vissa är duktiga men asså, det är dom faktiskt inte. Det har jag kommit fram till.

Men iaf.

Vid halv två åkte jag, mamma och Tommy till annan kusin som fyller 18 snart. Fikade och hade det trevligt.

Har nu kommit hem och kom på att jag måste plugga. Har två prov i veckan sen så ska en bok vara utläst imorrn typ. Skit roligt att börja veckan efter lovet så. Eller?

Ikväll blir det nog inte att göra något speciellt. Chilla. Haha, det är parlamenter ikv. Enligt min faster är det ett pensionärsprogram men det är ju sjit roligt. Men ska nog se en film ist men får se hur det blir.


undra om det var seriöst?

Sitter nu hemma vid the molin´s. Johanna goes osocial så då är jag också det. Har iaf ätit tacos för en liten stund sen. Gott. De var lite annat folk här också.. eller är. Ett av barnen Max, 6år, tror jag. Han gillar tydligen pingis så efter maten frågade han om jag ville spela med han. Jätte söt. Så jag spelade kanske en halvtimme sen frös jag. Sjukt kallt nere i källaren. Max sa efter ett tag: Jag blir slagen av en tjej.. det kan jag ju inte säga till mina kompisar. Haha, jätte gullig.

Men iaf, ska sova här inatt. Anagligen kommer vi vara uppe länge eller bara lite lagon länge. Sen kommer ungen Johanna sova till tolv och jag måste väcka henne tidigare, hon lackar ut lite kanske sen är allt bra igen!

Åh nej. Om åtta minuter börjar melodifestivalen :(



Bil by johanna(´s dator) !


DET BLIR EN DAG PÅ... BACKGATAN?!

Idag har jag inte gjort ett skit. Underbart. Ska iaf ducha snart och sen blire att åka till kusin och sova där ikväll. Gracias! Vet inte vad vi hittar på men det blir nog roligt. Johanna, du får skärpa dig när du skriver sms! Jaja, ska dra nu.


Jag vet inte vem det är som skrev det men jag blir ändå irriterad.
Dom har väl inget att bry sig om egentligen.


nice day and nice people

Jag drog till södevärnshallen vid tolv. Träffade då först Clara och Hilda. Stod typ där en minut sen gick jag och Clara in och väntade på Erika inne. Halvtimmen senare spelade min klass semifinal i krullis. Tyvärr förlorade de och de fick spela om bronset. Mot 95. Så södervärn mot södervärn. Tyvärr förlorade de även där men en 4:e plats i krullis är fan inte dåligt :)

Sen gick jag och Erika till stan. Kallt som fan. Gick runt lite och väntade på att klockan skulle bli halv fyra då hennes buss gick. Sen traskade jag hem. Fortfarande kallt.

Kollade på film och chillade. Käkade mat lite senare och nu sitter ja här. Ska kika på solsidan.
Have a nice night! :)


Emelie goes förkyld

Kom nyss hem till mamma. Sov hos pappa inatt. Men iaf. Har blivit förklyd. Blev typ det efter jag och tjejerna hade vart ute igår, what? Jaja, så kan de gå ibland. Vänta iaf på Clara, hon skulle kika förbi :)

Inte en människa kommenterar, why?

VARNIG FÖR LÅNGT INLÄGG, MEN DET ÄR FINT.  LÄS!

Kom precis hem från en toppen kväll med Nadja, Josefine och Mathilda. Började med att vi chillade lite,
lyssnade på musik och snackade massa. Sen spelade vi med andra ord och det var super skoj.
Lite skryt, men jag + min lagkamrat jag hade den omgången dåra, vann iaf båda gångerna. stolt.

Sen gick vi ut, i think? Sjuk kallt men det var skönt.
Hoppade upp i lite snöhögar och jag fastnade, men BÅDA fötterna i en snöhög. Underbart. Sen gick vi in och larvade oss med att.. Aa.. tog iaf massa grymma kort och videos som jag måste få från Josefine :)

Och efter det kikade vi på en film. Prinsessan. Ja, hur det nu än stavas. Men den var bra.
Precis i början av filmen fick Nadja skrattatack och dog. Samma gällde mig. Tror även Mathilda kom med lite fniss :) Och Josefine tyckte vi var allmänt barnsliga, jao. Typ.

Efter det var klockan funt elva och vi sa bye bye så jag och Nadja traskade hemåt. Grymt kallt det var.
Men det var trevligt. Snackade om massa. Att man kan komma på så mkt att prata om, ibland kan jag tro att när man går med någon så ska det bli helt tyst, men icke sa nicke. Vi pratade i stortsätt hela tiden.

Snäll som jag var gick jag med henne heeela vägen hem… nästan. Och jag fick gå själv en bit, stackars mig... men jag är så modig så det gjorde inget.

Så nu är jag hemma. Är trött men ska kika på lite film tror jag. Imorrn får vi se vad som händer. God natt!

 Sorry för ett bildlöst inlägg, det kommer. Josefine was the master fotografen ikväll.


I have to go, i´m sorry

Ja, jag ska dra till Nadja typ nu. Pallar inte vara hemma längre. Men ska byta kläder å så sen drar jag på en skojsan kväll med tjejerna. SKIT BRA.

Lite läskigt verkar det allt, men det är säkert bara fejk.. :(


Många inlägg, men inga kommentarer!?

Har inte bloggat någon gång idag. Men gick iaf upp vid halv elva.. Käkade lite macka sen vid halv tolv spelade jag och pappa pinigs. Ofc ägde jag ut han totalt, förvånade? Sen köpte vi lite käk på pastavagnen sen körde han hem mig. Åt maten och nu sitter ja här. Skulle egentligen kollat på fotboll men pallade inte gå dit själv och sen hittade jag ingen att gå med. Men har blivit informerade om att bästa 93 har gått till semifinal och då ska jag ta mig fan gå och kolla. Så nu ska någon stackare få vara med mig på fredag. Någon frivillig? Nej, nu ska jag kika på någon film tror jag. Tjonglongsan

Många inlägg idag

Ja, det har blivit många inlägg idag. I hope you like that! Det har blivit mycket småinlägg med bara några rader men det finns inte så mycket att skriva om. Vill blogga men vet inte vad jag ska sriva om. Men iaf..

Har just kikar på Dating in the dark och det var helt okej program. Ganska sjukt att man går så mycket på utseende när man träffar någon. För de träffas ju först och lär känna personligheterna. Men det var iaf helt okej program. Så nu kikar jag på Desperet Houswifes (?) och det är ett jäkla förvirrande program. Han var gift med henne, men nu är hon gift med han. Och nu dog hennes ex men det var hennes man? Wtf?



The mäster bloggaren

I am back here again. Har nu ätit mat. Det blev vanlig svenne mat, potatismos med korv. Helt okej. Tralala. Vid halv åtta blir det att kika på halvåtta hos mig. Efter det blrjar ett nytt program som heter Dating in the dark. Handlar om att folk ska dejta i mörkret som det heter, kan blir roligt tror jag.

Imorrn ska jag nog åka och kolla på någon match som klassen spelar. Vilken vet jag inte men vi får se. På kvällen blir det å träffa Mathilda, Nadja och Josefine hemma vid Josefine. Kommer bli super!

 


OLD PICTURE


Musik Musik och Mer Musik

Dunkar massa musik från spotify. Förslag?

GOD DAG

Tjaba Tjena Hallå.

Kom nyss hem från sävehallen. Kollade på när syster spelade fotboll. Gud så tråkigt det var. Haha, nej det var inte så roligt men det blev iaf ovagjort. Funderade ett tag på att åka tbx till nästa match, men nää.

Gick iaf upp halv tolv, käkade frukost och tio över tolv stack vi till forbollen. Snabb som jag är!

Nu blir de kanske någon film eller någon. Chill!


GODNATT

Nej fan, nu är klockan snart tre. Jag måste sova. GOTNATT

nej, en liten stund till blir det allt.


Musik Musik Musik

Sitter än en gång i våran stora fåtölj och dunkar musik. Bland annat Eric Saade´s Manboy. Ja, nu då? Hmm, jag vet inte.

Pingis

Nu har jag kommit hem. Var och spelade pingis med Mamma, Moa och Tommy. Tyvärr ägde jag ut dom totalt. Men spelade i en timme. Körde rundpingis, dubbel och singel. Roligt Roligt! Nu har jag hjälpt syster med att lägga in lite låtar på hennes MP4, i think. Ja, snäll som jag är! :) Så du är det fixat.

Har inte tagit några nya bilder idag då jag ägde ut alla i pingis eller
igår när jag och Nadja kikade på innebandy, men äh.


1 MARS

Kvällen igår avslutades med att Kanada vann i förlängning mot USA men 3 - 2. Sedan blev det sängen. Sov fram till tio, käkade frukost, såg på en film som var ganska bra och nu sitter jag här. Har inget planerat denna dag. Vi får se.

Tss, nu är os slut. Blö, haha. Men med 11 medaljer vinna av Sverige så är det skit bra. Rättare sagt så är det de näst bästa året om man skall räkna medljer. 5 guld, 2 silver och 4 brons! Nu ska jag sluta skriva om rooligt os! :)

  
 
  
   


RSS 2.0