Första skoladagen, på tre veckor!

Ja, idag var det skola! Var förbannat trögt att gå upp i morse, haha. vaknade av mobilen halv sju, men gick inte upp försen tio över, jieeey ;) käkade frukost och allt det där som jag gör på morgonen. sen hade vi första lektionen idott, hade vikarie. körde basket, de va skojj! sen so i två timmar, hade vikarie. jag erika och clara satt i biblioteket, jobbade såå mkt. *host* sen lunch, helt okej mat. hade sedan fysik, hade INTE vikare. sedan halvtimmes rast, blablabla. bild, hade vikarie. ganska chill lektion. sen matte HAHA hade vikarie. haha jag va så trött så fick värsta skrittanfallet. haha. de va skojjj, och de roliga va att jag skrattade år något jag själv sa? ehh? jag sa, jag hejar på socialdemokraterna..! asså, ehh.. det va inte ens roligt. men tydligen så tyckte jag att det va as kul. sen sa mathilda något om hårigt så jag sa, hårboll. och de va också jätte kul! är man frisk om man skrattar åt sig själv, åt sina egna skämt? hmm. HAHA men de va as kul! haha, eller hur? haha. jaja. efter skolan drog jag hem själv och började plugga. ska gör lite till sen. men har kommit halvvägs på min egna fina sammanfattning. mmm :) ska snar käka maaat. sen plugggaaaa... sen MATAKUTEN (: hah. jag är glad idag. hehe.

men nu orkar jag inte skriva meer. tjingeliiing

Söndag

Hej ni som ännu läser min blogg!

Idag vaknade jag tio minus en timme, då blir de nio. Yes! Men gick upp vid tio. Käkade frukost sen fixade jag iordning mig. Nu sitter jag och kollar på en film. Klockan två ska jag, syster, Mamma och Tommy hem till Enar, tommys barn som fyller år idag. Sen blir de hem en stund, åka och kolla när syster spela innebandy typ tio minuter, sen tennis. Hoppas de blir skoj! ((: Sen hem , åka till pappa sen blir de mat osv ... :)  Imorgon är de skola, fan vad jobbigt. Har ju tp vart ledig i tre veckor.. eftersom praoen var ganska chill. blööö. orkar inte. hmm. Upp halv sju för första gången på tre vveckor. Jihooo :S jaja, om ja inte bloggar på några dagar så har jag säkert dött pga skolan :)  

Tjingeling

Inget missförstånd tack !

Trycka i mig nått = Käka något!

HAHAH

Friday, i´m in loove !

Hallå Alla, ja. som ni ser inlägger innan så bloggade jag kvart i två. Somnade halv tre, vilket iaf jag tyckte va alldeles för sent.. hade gänra somnat.. halv ett (a) ((:  Jaja, vakande igen, PRICK sju. Då insåg jag att jag inte kunde somna om gör killarna (gubbarna) skulle komma halv åtta. (skrev halv sju inatt tror jag, men jag va trött) tjugo över sju hör jag dom utnaför dörren. Panikslagen som jag blev, hade inte gått upp... blablabla. gick iaf upp halv åtta. kollade på VAKNA till nio. jajaja.. gubbarna drog elva! typp. funderar på att trycka i mig något men får se . men ska dra,hej då (:

Varför är jag vaken!?

Sitter vid datan just nu, som ni troligtvis märker. Klockan är kvart i ett, va fan är jag vaken för? Blööö.. jag vill sova.. jag vill inte sova.. Hmm. Ska upp kvart över sju, för de kommer massa killar (inte misstolka) vid halv åtta och ska installera nått skit (bredband<3) hahaah. Och jag vill inte ligga i sängen och snarka om de kommer inklampande i mitt rum! Så upp kvart över sjuuu! jihoooo! NOT  men ska sova när de dratt! sen plugga plugga plugga (kommer gå såååå bra.. kommer gå sååååå inte alls bra)

men iaf, jag förstår inte vf jag är vaken nu, ingen annan är ju de! Hmm, nu ska jag... fixa någon bild sen.. nått!! HEJ ALLLA SOM LÄSER DET NU MITT I NATTEN; VAD GÖR NI UPPE?? (:

Godnatt iaf, kommer inte sriva mer inatt iaf! om jag inte är vaken till fem typ :O (: hejdåå





saknar värmen, medelhavet, stränderna, poolen, folket, snyggingen vid poolen (a) haha, och allt!!

 

 


HöstLOOOV

Hallå Hallå. (:

Vaknade för ... en och en halvtimme sen. De ni ! hha, idag har jag inget plaanerat. Ska nog plugga lite no och skriva på prao-arbetet! Jaaa.. måste käka ffrukosst. vad ska ni göra på lovet(ni som har iaf)? 

Jag har inget planerat på lovet.. tar dagen som den kommer (som mathilda skrev) (:  Och gör jag de kommer jag inte få så mkt gjort, hehe. Något vettigt får jag faktiskt göra.





Tjingeling


Mysväder (:

Jaoo, idag vakande jag halv tio. Läg kvar i sängen och smsaa och läste sv-bok! Gick upp halv tolv. Och nu är klockan tre. och de regnar. Det har regnat hela tiden typ.. mysigt men iaaaf! Ska typ åka och hyra film, tips? Vet inte vad jag ska göra idag, smsa om ni vill ((:   tjingeliing

Prao avslutad , Höstlov påbörjat

Ja, som rubriken säger. Nu är mina två ceckoer prao över. Vilket är lite tråkigt. Okej, de va inte roligt varje dag, men de som gjorde de roligt va personalen. Så sjukt skysta!! Tur så kan man hälsa på när som (:  Idag va de ju sista dagen, gjorde lite allt möjligt men de va ganska chilla.

Idag 

- slog mathilda och tomas sönder glas.. inte med mening dåra
- pelles tröja hade bögvarning för han hade rosa på sig ( jag skoja )
- masmed slog till mig med handduken
- josefine gav oss super god glass
- hektor va allmänt glad som han alltid är
- anna grisade ner sig
- hanna kan inte räkna
- robin och patricia sa inte så mkt
- janne sa att jag skule va supertrevlig mot de (tanter) nere i spelsaken vid
  coop för jag skulle växla hundralapp till enkronor
- och jag fick svara i telefonen och typ dog lite ''  Etage Visby de är Emelie''

Tjingeliiiiing (;

Tisdag , 13 oktober

Tjänna (:

Idag vaknade jag vid typ 8 , men somnade om till typ kvartöver nio !! Då insåg jag att jag började jobba på prao om 45 min .. så fick lite bråttom kände ja. Kom iväg tio i tio och tänkte att jag nog skulle hinna om jag cyklade snabbt .. haha de kunde jag ju totaly glömma ! DET VA VÄRLDENS MOTVIND dog typ lite men kom fram typ tio över tio. Ingen märkte att ja vart sen så de va chill. Även en chill dag på prao , skärde (stavning) grönsaker, bakade kaka som gick åt helvete , men den vart goood! jajaja, slutade tre som valigt, stan en snabbis hahaha. sen tennis de sög. inget mer att säga om de. nu chillar jag, e sjukt trött... tjingeling


Bäst upptadering ever .. !

Jaa.. jag är bäst på att blogga.. min statestik bara går uppåt. snart har jag nog hela 2 besökare om dagen :O  Nej, jag bara skojja. hah. är helt trött, farligt att smsaa länge på kvällarna.. eller aa.. ;) idag är de prao. inte spec pepp men ändå så är jag de. tror de kommer bli en super vecka (: jaa!! har inte käkat frukost än, ska dra om tre min.. känns braa! kanske hinne.. kanske inte.. lever på lite juice idag.. mmm. Vilket roligt inlägg det belv känner jag.. nej nu.. ska jag.. skriva lite till! Hmm, gick upp 14 min över åtta, de ni! Börjar lixom tio. Ska träffa mathilda typ tio i tio eller något. Jaoo.. nu blev det tråkigt, jag vet inte vad ja ska skriva.. och förresten de måste fan va vart någon/NÅGOT inne i lägenheten i morse... (eller så är de bara jag som hlr saker) för när jag va upp så lät de som att någon låste upp dörren... och när jag va nere lät de som någon va typ i köket... shit nu blev jag rädd ): jaja, ska dra nu tror ja! Tjingeliiing



Sjunde i Tionde - 0 niooo ((:

Jaoo.. ledig från prao idag. AS BRA. Blev väckt kvart över sju för de var någon som kom och sjöng ja må hon leva.. !! ( eller hade vell vart vaken sen typ sex men iaf) JAA.. haha. Fick prefym av suster, lukta as goottt <3  och pengar och någon grej till som jag inte vet va de heteeer av mamma  och tommy. Om en timme kommer typ mathhilda. sen drar vi vidare till rackethalllleeen och går på en mässa om gymnasiet och så till tre. sen hem.. göra nått typ eller aa. halv sju bbliree sunes elefant med en hel massa folk. typ 18 st. fira mig där.. nu ska jag fixa mig så härs vi ikv typ.

Tjingeliiiing



Såhär glad är 15åriiga jaa! (hehe, 15.07 är ja 15 år, ihhh)

Lördag

Idag vaknade man vid typ... jag vet inte. Halv tio kanske klockan va. Käkade frukost och hade lite planer för dagen men de blev typ ändrat. så vid tre kom johanna hit, vi satt vid datan och hade skojj! kollade sen på film och nu har de åkt. ska käka, det blev sent eftersom pappa moa och felix va på innebandy.. pallade inte hänga med så aa.. men ska äta nu. so long everybody!!


Lååångt inlägg, here it come!

Har inte skrivit sen tisdag och de har hänt typ lite grejer sen dess, så ni ska få ett super mega giga långt inlägg :P

Onsdag: Började med skolan som vanligt dåra. Hmm, juste vi va på fornsalen och lyssnade på en tant som snackade om visby världsarv å massa. va lite intressant men ganska tråkigt. det roligaste va när hon sa: Ja, då har jag inget mera att säga.  (eller något i den stilen, det jag menar är att det roligaste var när hon sa att det va slut och att vi fick gå) sen gick jag, anna, sandra och josefine till ringduvan. käkade macka och varm choklad. senare kom även erika, moa och nadja. myyss. sen tillbaka till skolan och ha lite lektioner. slöt halv fyra, då stack jag och nadja hem till mig och typ fixade farmville och snackade och gjorde spanska läxa som vi inte gjorde typ. sen drog hon hem .. blablabl... sen vid typ 7 halv åtta kom hon igen. va med henne, emma och moa. tog masa kort, filmade och massa skojj. sen cyklade vi till min mamma och hämtade saker och sen hem. mysig och skojjig kväll de va <33

torsdag: skolan som vanligt, började halv nio, hade so dag. då gjorde vi afficher o´m gotland. va med nadja, mathilda, josefine och andré. skojj skojj. käkade saffranspankaka.. helt okej. blabla, sen typ halv elva va vår grupp klara, och några fler. så jag, nadja, andré, jesper, simon, kevin, calle, lukas, emil och rasmus till data salen. vi jobbade supermycket på skolarbete, skolarbetet va blandannat Farmville :)   hehe... jaja. sen fick vi reda på att vi inte skulle gårunt ringmuren så vi skul ha vanliga lektioner ist för att sluta 2... jaja, sen blabla. tillslut blev det iaf att vi slöt 2 ändå. sen droga ja hem själv och gjorde inte så mkt.

idag, fredag: vaknade kvart i sju och fick lite bråttom men hann iaf. först matteprov och de gick brabra. sen elevensval, satt mest och snackade och så. sen idrott, hade peppe så vi körde först något.. de va skjjigast. blablabl, ganska tråkig lektion, nåra va lite halvsura men what ever. gick ju bra iaf! :) sen lunch och sist spanska. sen drog ja och nadja till min mammas jobb för att hämta pengar  (vi tog INTE massa pennor, det har jag ALDIRG gjort. oj vad jag ljuger))   sen till öb och köpa godis. nadja köpte massa (: hah. satt vid anna och sandra lite och hade myys, fast de va kallt kallt. sen hem till nadja, där satt vi vid datan, käkade macka, snckade och lite mer data. skojj <3  sen drog ja hem vid sex til, fixade mat och blalbalba..  nu är klockan 22.45 och har precis kollat idol. Calle och Erika gick vidare, jag är glad (: haha. Jaja,

Nu fick ni ett långt inlägg men ni böhöver inte läsa hela. fast, läser du detta så har du troligtvis läst hela, haha, så nu har ni slösat bort några min åt att läsa här. (: tackar da

tjingeliing.


RSS 2.0