Visste ni att...


Vet ni...

sommaren är bäst. När man kan vara ute och njuta av den. Och bli brun och få ett fett snygg bränna! AS NAJS!

jag älskar mitt jobb, jag älskar mitt jobb, jag älskar mitt jobb... fyfan vad jag hatar mitt jobb. Imorrn börjar jag nio ist för elva. Fan vad jag inte alls gillar att jobba!


Bloggen är på topp just nu..

Har varit ledig sen tisdags.

tisdag, onsdag och torsdag chillade jag galet mycket. Solade och brände mig, skönt!

fredagen åkte jag till pappa för skulle fira midsommar där. Slutade med att jag drog till fam jonasson/blomquist och firade med dom. Hade 5-kamp. Mitt lag vann, eftersom jag kom.. det är kul föar att det är lite sant.

Idag, lördag blev det att sova till tolv. Vid halv två drog jag till terra nova badet och mötte upp Jesper, Simon och björn där. Badade lite och solade. Sen vid tre stack jag till jonasson/blomquist. Spelade lite pingis, låg i någon jätte fåtölj som jag är kär i och spelade kubb. Fick stryk at killarna/gubbarna. Och nu är jag hemma och får hoppas på att det blir mat snart.

JOBB PÅ MÅNDAG!


day six

Jobbet idag gick toppen. Jobbade inte med han jag brukar men hon jag jobbade med idag så gick de super. Var klara tidigt men ändå fick vi inte gå hem. Men de va chill idag! Är även 50kr rikare pga att thaa boss gav mig det i cykelpengar ;D tar på krafterna nu vet!

NU ÄR JAG LEDIG TILL MÅNDAG!


Day five

Haha, dagen idag var ju sådär.

Kommer dit och är jätte pepp på att det är sista dagen innan en hel veckas ledighet.



Lyssnar på musik för det finns inte så mkt annat att göra.

Sen kommer the boss och baa..

- Vi har gjort bort oss så han som ska jobba imorrn vet inte om att han ska jobba och vi vet inte riktigt vem han är så vi kan inte få tag i honom..!

- Jaha?!? och?!!? Vad ska jag göra åt de? (det här tänkte jag!)

men jag sa

- Jaha..?

- Joo, kan du jobba imorrn?

Här totaaalvände mitt humör.



Jag försökte att inte behöva jobba. Men såklart så slutar det med att jag ska jobba.. så aja.. Men tänker inte jobba fler dagar den här veckan. Snäll som jag är så jobbar jag imorrn, that´s it!


Day four

Igår jobbade jag själv. UNDERBART! Så najs som det var att jobba. så najs har det aldrig vart. Väntar fortfarande på att någon skall komma och äta med mig, men icke! Fick nöja mig med att min moster, hennes maaan, farbror och farbror var där. Hmm, kom! :D

På kvällen blev det strandpromenaden med Josefine, Mathilda, Sandra och sen kom också Nadja. Myycket trevligt, tack tjejooor!

day three

dagen på mitt kära sommarjobb gick jääkligt fort. lite små irriterande med vissa saker men ja ja. saknar malin som jobbade där förra året. men imorrn jobbar jag själv. jippie! då kan jag göra allt på mitt egna lilla vis. underbart. sen på söndag är vi två st igen sen är jag ledig. HELA VECKAN. mina första lediga dagar på sommarlovet. hur underbart är inte det. jo, sjuuukt underbart.

day two

Ja, vad ska man säga? Nej, fan vad jag inte alls gillar att jobba. Det går så llångsamt.. kan inte någon komma och äta lunch med mig imorrn. Det kostar 65;- typ. Tycker någon ska smsaa då! Nej, men jobbet, skit jobbet. Ahh! Inte kuul! Vill sova till typ elva. Sen sitta ute i solen och chilla. Eller leka med någon. Eller bada någonstans.



day one

Första dagen på sommarjobbet. Gick bra. Förutom att (nadja har smittat mig), jag är hes. Kan prata men måste typ skrika fast hörs ändå inte. Han jag jobbade med måste trott att jag var dum i huvudet. Moahhha. Me fan, de är jag ju! :DDD blablabla!

93, vi är bäst!


GO EMELIE!

HEJA EMELIE FRISKT HUMÖR, TUNGAN HÄNGER UTANFÖR!

Nu är hälften av bilderna inladdade, hälften kvar! Sisådär, om tjugo minuter!

Snart, snart, snart

Söndag den 13 juni.
Två dagar kvar till sommarlov.
Två dagar kvar i nian.
Två dagar kvar i grundskolan.
Två dagar kvar på södervärn.
Två dagar kvar med 93.
TVÅ DAGAR!!

Fan vad snabbt det har gått.

Imorgon är det rebusjakt. Bara å chilla galet med de man sitter med till tolv.
Vid ett är det körträning.

Tisdagmorgon är det kör x3. Stipendium. Sen upp till klassrummet.. sen slut?

Och juste, imorrn kväll ska klassen hem till no-lärare Oskar för vi förlorade ett vad med han. Käka hamburgare... och kanske kubb? Det blir trevigt!



Okej...

Nu har jag i en halvtimme sagt fula ord till min data. Så jävkla seg och sen startade den inte och åhh! Men nu verkar det funka. Förutom att det inte går att logga in på msn!

Balen, helt UNDERBART! Sjukt roligt!

Igår, sov länge och chillade hela dagen. Åkte sen till kusin för han hade fyllt år. Cyklade med Daniel och hans kompis till statoin för de var sugna på godis. Mötte även på Anna, hon knackade för glatta livet på fönsterrutan! ;D Och av Andreas fick jag en söt komplimang. Fan vad snygg du var på balen Emelie!

Idag har jag bara chillat galet. Hehe. Ikväll blir det att åka till faster där alla på pappas sida är.. typ. Trevligt!




mentorsdag + bal 2010





























... och massa fler bilder!

AnDrAdE pLaNeR

Skolan idag var chill.
På sista idrottslektionen då körde vi fortet. 3-0 till oss va?
På so:n såg vi någon dokumentär, fick posiva ord som vi själva fyllt i (blablabla) och något mer typ.
På lunchen drog jag och Nadja till ICA Visborg. Där köpte vi våran lunch! ;)
På no:n fixade vi till balen så nu är vi klara med det. skönt.
På bilden gjorde vi klart våra, grejer. Blev iaf klar med min tärning.
Matten var inställd.

Efter skolan stannade jag och Nadja och fixade lite grejjs. Var även social med Erika för hon väntade på bussen.

När jag vart hemma en stund så visar pappa att min tunika från gina hade kommit. Satt bra och det blir nog avslutningsklänning. En millitärgrön. Superenkel men det blir nog bra!



O´boj, vilket vackert vääder å sooolen skiner idag!

Jag suger på att blogga, jag vet.

I fredags fick jag och Mathilda västa impulsen så vi åkte hem till mig, bingan, hem igen, ut och låg på en filt till mathilda åkte hem.

Igår lördag, åkte till kusin Johanna vid ett. Vi spelade wii, det nya spelaet när man dansar. Shit vad kul det var. Åkte hem runt kvart över tio? När jag kom hem hängde jag på när mamma och tommy åkte till ingela och johans. Stannade där till halv tre typ.

Idag söndag, upp i skaplig tid. Vid två åkte vi till kusin som fyllde 20. Stannade där till fyra. Hämtade min cykel vid molins sen hem och packa och vidare till pappa.

Nu sitter jag ute och det är jätte skönt. Skall äta om någon minut. Men jag ska bli grym på att blogga nu. HA ha.


Allt är typ... underbart!

Skolan idag var bäst. Eller ja! Efter skolan åkte jag och Nadja hem till mig för att hämta ett par skor som jag behövde byta. Visade även min klänning! Åkte lite överallt kändes det som men köpte iaf ett par knasiga strumpbyxor! Nadja, jag ser ut som en clown i dom, på riktigt! ;) Sen till Eurosko men fanns inga skor så får ha dom jag har..

Efter det åkte jag hem. Pluggade lite och chillade. Runt sex åkte jag och mamma hem till pappa för att hämta Moas innebandyklubba och då hade även klännningen jag beställde fårn gina tricot kommit och Moas tröja. Fast tröjan var för stor för Moa så jag fick den. En tröja och en klänning rikare, det känndes inte bra i plånboken ;)
Beställde även ännu en klänning därifrån! :D

NU SKA JAG PLUGGA!


RSS 2.0