EMELIE BLOGGAR PÅ MORGONEN... IGEEN

Goomorrggooonnn pååå errr!

Har snart fixat klart mig. Lite grajs kvar bara sen är det skola som gäller.
Har spanska nationella idag också förresten!
Ohyes, hoppas det går bra! :D

Efter skolan cyklar jag hem sen hämtar mathilda mig med moppen och vi drar ut till Roma. S
kall sova där inatt så det blir nog hur bra som helst! :DD

Heeeeejjj dåååå pååå errr!



UNDERBARA UNGDOMAR

I skolan idag var det bara tre lektioner och dom var ganska chilla allihopa!
Sen käkade vi lunch i skolan och traskade sen ner till visby strand, mer känt som kongresshallen av mig!
Kollade först på en teater, sen någon kortfilm och sist var det en gubbe som hade en föreläsning om ambrola steorider (aj aj, jag kan inte stava, men ni fattar ;)) Föreläsningen var faktiskt intressant, det händer så mycket mer när man bara tar det än vad man tror. Sjukt!

Sen gick jag med Nadja och Erika till stan. Jag å Nadja tänkte kolla på skjortor men det gick inge vidare bra så köte hårspray ist. 42.50:- kostade det! Galet ;)

Sen traskade jag hem och kikade på en film, som jag somnade ifrån men vaknade sen av ett ryck av att Tommy kom hem! Haha!

Och nu sitter ja här!


Godmorgon

EMELIE IS VAKEN! :) YES I AM!

Skolan idag kommer va hur chill som helst.
Har två lektioner sen ner till Visby Strand för att gå på det så kallat ''Underbara Ungdomar'',
det är alltså vi de!
Om ingen fattade det!

Ska snart dra men det regnar så jag å Nadja har ett fet stort problem.
Vet inte hur vi ska ta oss till skolan?
Eller jo, men vi pallar inte gå till UNDERBARA UNGDOMAR saken.

Måste fixa detta! BYE


Jag vet... vi är hur coola som helst!


Så kass..

Känner mig fett kass att blogga men nu jävlar! Har ju massa bildet att visa för er, så nu ni!

Skola idag. Helt okej, lite segt i början men sen rullade det på.
Hade prov i biologi, gick helt okej. På hålan gick jag, Erika, Nadja och Mathilda till ICA Visborg och handlade Frödinges (?) kladdkaka. Det ni, de va gott! Mums! Sen på tillbakavägen tog vi massa kort. Trevligt de!

Sen hade vi Spanskanationella. Haha!
HERREGUD VAD SVÅRT DE VAR JESUS!
Nej, men det var faktiskt svårt. Men ganska skojsigt.
Fast jobbigt, för de var hörförsåelse i 49 min. Åhh! Jobbigt!

Sen cyyykla hem!

När ja kom hem försökte jag fixa mammas fotoram hon fick av oss i fördelsedagspresent.
Fick inte igång den men det fick då Tommy när han kom hem.
Vad gjorde jag för fel!?

Har iaf ätit nu så vet itne vad jag ska göra!


Plötsligt händer det

Har inte bloggat för blev när mitt fina inlägg försvann.

Men de senaste dagarna så har jag...

...vart med Anna och även Josefine. Anna sov sen hos mig mellan torsdag-fredag. Väldigt trevligt!

...kollat på skolbio som var helt okej och somnade nästan pga. Anna ;)

...soviiiiit

...idag/lördag jobbat mellan 11.00 - 16.30 på hwitstjärna. Gick galant!

...fixat med sommarjobb. Satt ihop mitt schema helt själv! :)

...vart social med familjen Holm, vilket jag är just nn! Fast det är jag ju inte nu för jag sitter vid datan!

Och nu ska jag vara lite social!


MEN ÅHHH

hela inlägget försvann så det kommer ett nytt någon gång!

Vet ni..

... Anna hon... hon är knäpp i huvidet men alltså. Jag får inte säga varför! :(

HOCKEY

Sitter nu och gloor på den 4 finalmatchen mellan
DJURGÅRDEN och HV71.
Heja HV71!
Det står iaf 2-1 till mitt lag! Mohahah! (:


o´n´s´d´a´g

Imorse när jag cyklade till skolan var det snö ute. Igår låg jag och Nadja i det gröna gräset och tog kort! Helt galet att vädret kan svänga så snabbt!

Men skolan idag var chill. Kollade på reättegång och det handlade om misshandel. Riktigt intressant till en början men sen somnade jag nästan. Hehe! Men sen var det också en annan rättegång och den åtalade fick ha handbojor, så när de gick förbi oss.. man kunde ju undra vad det var om? hmm, hade den vart en öppen rättegång, eller de kanske den va? Men hade velat gå på den!

Sen lite lektioner. På musiken redovisade jag, Mathilda och Nadja våran låt. Ahh, VG+!!! bra eller bra! Tänk om vi får vg i slutbetyg? :O

När jag kom hem gjorde jag inget speciellt. Läste blandannat lite bok! Och kom nu på att jag ska läsa lite ut en kompikers uppväxt. Tar det när jag ska sova!


Visste ni att...

... JAG MATHILDA OCH NADJA ÄGER PÅ MUSIK!

Vafan?

DET KAN JU INTE SNÖA IGEN! HUR VAR DET NU MED DEN GLOBALA UPPVÄRMININGEN?

Snabbgenomgång

Okej, drar dagen lite snabbt annars blir det så mkt att läsa.

Skolan var helt okej. Jag försökte fälla sandra, misslyckas totalt så det slutar med att jag sitter där på golvet. Tappade även min lins på något konstigt vis men Eva hjälpte oss och tillslut fick jag i den förbannade plastpiten i ögat igen!

Efter skolan kollade jag och Nadja lite saker till fradagen. Kommer troligtvis mer om de! Cyklade en skogsväg hem, försökte cykla upp för en stenhård snöhög och stannade vid en lekplats och lekte samt tog kort!

När jag kom hem var det nästa i stort sätt bara att vända sen tennis. Helt okej träning!

När jag kom hem duschade jag och åt mat. Sen ut tull västerhejde för att möta systers lag i innebandy. Föräldrarna sög hårt, jag ägde alla. Sen var det sjukt roligt för två från endres A-lag var med. Ni vet mitt älskade lag! Haha! Men det var Sabina Wedberg och Eva Didriksson. Eva spelade inte men Sabina gjorde. Väldigt roligt! Matchen slöt med att föräldrarna vann, alltså vi! Men domarn dömde vinsten till småbarnen! Sånt är livet! :D
Och shit vad jag blev fast i innebandy. Helt sjukt jäkla roligt ju!

När jag kom hem fick jag ducha ytterligare en gång och nu sitter jag här!


Lite bråttom

Har lite bråttom nu.
Ska på träning om 40 min och ska cykla dit så hinner inte skriva så långt.
Skriver mer när ja kommer hem!
NAJS VA?







Kväääääääääääääääääääääll

Har precis duschat. Så nu satt jag mig här men det händer inte så mycket roligt här så kollar lite på hockey.

 Finalspel mellan DIF och HV71. Börjar tycka att hockey är jäkligt roligt asså! Mer pepp publik än någon annan stans. Det är så sjukt mycket roligare att kolla då. Så ska nog plugga in alla regler. Tex, vad händer när det blir iceing? (stavning?) Jadu, inte en jävla aning. Eller jo kanske. Nej.....

Men hejar iallafall på DIF för alla andra gör de (: Faller för grupptrycket. Mahah! :D


MÅNDAG

Skolan idag var hur chill som helst. Dansade pardans på idrotten. Haha, jag fick vara kille så slutade ganska lyckligt ändå! Sen på bilden kunde jag bara chilla för redovisade förra veckan!

Efter skolan cyklade jag och Nadja knas väg hem. Mycket roligare är vanliga krottoarvägen. När vi kom hem till mig började vi jobba med våran idrottslektion som vi skall ha på fredag. Om allt går att fixa, dåå blir det roligt!! Sen drog hon runt fem och jag gjorde inte så mkt mer då.

Nu håller jag på med maten. Korv med potatismos blir de. Går nog inte att misslyckas men jag tror maten är kall när pappa och syster kommer hem. He he.



Söndag

Idag har jag inte gjort så mycket. När jag och syster hade åtit frukost drog vi ut och spelade lite innebandy, fast ute. Men de blåste och regnade lite så vi gick in ganska snabbt. Sen drog vi till kusinbarnen som har fyllt år. Massa barn där också men vi åt korv och var sociala. Inte så mycket mer med det. Sen käkade vi glass på glassbaren! Första för mig!

Efter det hem, spelade ytterligare lite innebandy och nu har jag kommit in.
Vet inte vad jag ska hitta på. Får se!



Alltså...

... Om ni inte läser hela mitt fina inlägg om Sthlm blir jag ledsen :(

STOCKHOLM

Vi tog båten vid sju och kom fram kvart över tio. Åkte till globen direkt. Gick i gallerian i bara en halvtimme sen var klockan redan kvart i tolv. Så vi gick till globen direkt. Köpte en korv som lunch sen gick vi runt och kollade lite.
Man kunde vara med om utlottning av innebandyklubbor. Då fick man en klisterlapp med ett nummer på och så skulle man sätta den på tröjan. Sen skulle man hitta någon med samma nummer. Så det kunde ju vara vem som helst. Jag hittade inte min vän :( men Moas vän hittade henne. Haha, jätte kul! Men de vann inte!



När vi kom in i globen så var det inte sjukt mkt folk men jo, det var väl ganska mycket folk. Runt 10 000! Så först damernas final. Vad inte superdrag i publiken precis. Men det var jätte roligt ändå. Trodde faktiskt IKSU skulle vinna över rönnby men nej. Blev ganska tråkig match till en början. 1-5 till rönnby efter 2 perioder. Men IKSU kom igen och då blev det genast mycket roligare. Fast tråkigt att en final avgörs i straffar!



Under pauserna satt jag mest bara och kollade på den minimala underhållningen de hade. Tänkte hur svårt det måste bli om man skulle ha ''bollkast-tävling'' som Endre brukar ha.. lite jobbigt va?

Sen kunde man också gör egna löpsedlar hos expressen som var i globen. Då kunde man skriva vem man hejade på elelr helt hegna roliga saker. Såg några som hade gjort de så belv sugen på att göra det. Jag och Moa hittade dit men det var för lång kö så struntade i de. Men på tillbala vägen till våra platser så hittar vi det här....



Tydligen inte bara vi som hoppas! ;)



Däremot var det mer drag under herrarnas match. Då blev det helt plötsligt 13000 pers i globen! Men det var roligt. Fick mig en jäkligt pratglad gubbe brevid mig och han snackade hela pauserna med mig. Lite läskigt men han var väl snäll.. Slutade iallafall med att Storveta vann över Täby. Och, gubben brevid hejade då på det vinnande laget och jag fick hans keps som det står storveta på. Sen sa jag nog lite taskiga saker om IKSU eftersom de slog ut Endre. Och han kände då Frida Eriksson från IKSU (tror hon hette så;)) hoppsan!



Sen när allt var slut då tog vi oss till bilen. Klarade oss utan parkeringsböter och åkte mot nynäs. Båtresan var lite jobbig, var grymt trött! Ändå gick jag inte å la mig direkt när jag kom hem. Men jag hade det roligt!

Jag är...

... Hemma

... Trött

... lack, ni kommenterar ju inte

... sugen på att sova

... säker på att jag vill sova. Godnatt!


Sitter på halvbra plats men fan. Det här K...

dsc04337 (MMS)

Sitter på halvbra plats men fan. Det här Kmr bli Skojj ändå. Jag tycker det är drag i södervärnshallen. Haha. Tror det här slår det iaf.


Sitter på halvbra plats men fan. Det här K...

dsc04337 (MMS)

Sitter på halvbra plats men fan. Det här Kmr bli Skojj ändå. Jag tycker det är drag i södervärnshallen. Haha. Tror det här slår det iaf.


JAG ÄR VAKEN OCH KLOCKAN ÄR KVART ÖVER SEX..

OCH NU SKA VI SNART DRA TILL BÅTEN. SEN ÄR MAN PEPP FÖR IN DAG I GLOBEN MED TVÅ INNEBANDY-FINALER. PROBLEMET ÄR, JAG VET INTE VEM JAG SKA HEJA PÅ? KANSKE SKA HEJA PÅ IKSU OM JAG HAMNAR MITT I EN RÖNNBY KLACK ELLER HEJA PÅ RÖNNBY OM JAG HAMNAR MITT I EN IKSU KLACK? NEJ, VET NI VAD. IKSU HAR JU INGEN KLACK. HAHAH, SUG PÅ DEN FÖR JAG SKA HEJA PÅ ENDRE. UNDRA HUR DET SKULLE LÅTA? :´D SMSAA MIG TACK!

Vet ni vad jag är?

FETT PEPP PÅ MORGONDAGEN, TVÅ INNEBANDY-FINALER I SJÄLVASTE GLOBEN!

-

► play the moment
▌▌ pause the memories
■ stop the heartbreak
◄◄ rewind the happiness

Det är tråkigt att blogga

Orkar inte blogga. Bloggar när jag tycker det är roligt igen!


FIX-MIX-TEX-SPEX


BRS-cup

Idag har dagen spenderats med Mathilda. Vi möttes vid södervärnshallen för att se på hennes bror när han spelade påsk-cupen. Var väldirgt roligt! Efter det traskade vi mot staden och då handlade vi lunch. Macka med gott pålägg till det! När vi kom hem till mig käkade vi lunchen och satt en stund vid datorn. Sen kollade vi på Endre matchen!

Mathilda kanske inte tyckte det var så jätte roligt, men jag ville vekligen kolla. Sorry mathilda! var inte så värt att kolla kanske, de förlorade med 10-4. Attans! Men de tar igen det på fredag!

Imorrn blir det tennis mellan tolv och två med Ida och allt annat folk som kommer vara där, om det nu är någon där! Efter det vet jag inte vad som händer!

Hejdåå :DD



Wipeout

Är det wipeout som är galet roligt eller har jag bara dålig humor och är den enda som skrattar åt det? Mjo, det är nog roligt. Haha, har aldrig skrattat så mkt till wipeout!

Efter det är de Ballar av stål, mycket roligt!

Men nu började wipeout! ;)

Juste.. ;)


Åkte ner till familjen molin vid två. Käka...

dsc04232 (MMS)

Åkte ner till familjen molin vid två. Käkade tårta. Mums. Förut var det lite folk här som jag inte riktigt visste vem det var, men de visste tydligen vem jag var. När de åkte spelade vi först på stefans iphone sen spelade vi kort. Först vänd tia och det går inte att spela med dom för de har så konstiga regler. Så började spela neger och president. Gick kasst till en början men nu, den sista omgången vann jag. Oh Yeah ;) och nu ska jag och Moa cykla hem. Underbart, kanske.


Underbart

Idag vaknade jag vid tio, gick upp vid elva. Käkade frukost sen tog jag det bara lungt. Vid halv två, tror jag, cyklade jag in till stan med mamma. Gick först till Cubus och där hittade jag en tröja, 99:-. Traskade vidare och gick in på BikBok. Där hittade jag två linnen, 2 för 99:-. Och när man handlade fick man köpa jeansleggins så vi köpte ett par till Moa, 49:-. Sen fikade vi på Etage och sen cyklade vi hem.

Gjorde inget speciellt under resten av dagen. Ikväll åt vi potatisfratäng med kött. Mums! Och sen kollade vi på körslaget. Just nu ser vi på MrBean. Skojsigt värre!

De här två dagarna, Fredag och Lördag, har gått ovanligt långsamt. Lite jobbigt men ändå jäkligt skönt. Känns som man vart ledig lite mindre än en vecka. Har ändå inte gjort något speciellt! Men det är skönt!

GLAD PÅSK PÅ ER!



Förlåt att jag tjatar, men det är helt grymt!



Favoritbild från igår! Och till alla er som jag tjatat på att gå med och kolla på en match. Nu på måndag är det semifinal tre och den visas på tv4sport vid fyra. Nu har ni chansen att fatta hur roligt det är med innebandy. Även fast inget slår att sitta i södervärnshallen och höra hur hallen sprängs när Endre vinner! Och igår var det mot IKSU, första gången de vinner mot dem! GRYMT!

Misslyckat?

Juste, en grej till. Jag, Anna, Emma och Cilla försöker få igång publiken så vi börjar skrika HEJA ENDRE *klapp klapp klapp klapp klapp* HEJA ENDRE .. osv. ungefär tre-fyra stycken hakar på ganska snabbt, men slutar klappa lika snabbt. Så vi slutar starx efter. ÅÅhh, vi failade totalt. Just då, var det liite pinsamt men de gick snabbt över! Men rooligt var det ju!

un día con anna

Rubriken skall betyda, En dag med Anna. Men jag vet inte om det är rätt. Men nu vet ni ju!

Ja, somsagt. Anna kom in till halvtolv. Då spelade vi lite kort, sen gick vi ner och satt vid datorn. Klockan hann bli ett tror jag. Då tog vi varsinn cykel och trampade till maxi. Köpte godis och massa caprisonne, om det nu heter så. Sen satt vi oss i ''kafeterian'' och åt lite godis. Fick då för oss att köpa korv, så det gjorde vi. Mumsigt. Men vart var osten?!

När klockan var två cyklade vi hem igen, kollade först om det gick någon buss till södervärn men icke. Så cyklade hem och fixade lite med grajor. Sen traskade vi mot södervärn. kom dit vid kvart i tre och fick bra platser. Skit najs! Spelade en omgång kort sen gick tiden ändå fort.

Vid fem började matchen mellan ENDRE och IKSU. Och nu blir det innebandy, jag varnar er. Men Endre låg under största delen av matchen, tråkigt. Men de tog igen och tog ledningen med två minuter kvar av matchen. När det bara är runt 20 sekunder kvitterar IKSU och gör 7 - 7. Jobbigt läge där! Så förläning. Nästa mål vinner och det var jobbigt att kolla, blev helt stressad ;) Men in i nionde minuten (det är tio min av förläningen) sätter Endre bollen i målet och vinner. Underbart! Det trodde jag inte.

Under tiden fick vi några vänner på andra sidan hallen. Smsade stor del av matchen. Skojj, men man ska tänka på vad man säger/skriver!!

Efter det fick jag skjuts av Annas pappa till fam. Larsson där Mamma, Moa och Tommy var. Kom precis till då dom skulle äta, så det blev ju bra! Gott var det också, och mätt blev jag ;)

Hörs imorrn med bilder från matchen, antagligen. Om jag hittar sladden! :)


Telefonjakkinen..?

- Nej takkinen!


hockey

Ikväll bestod maten av påskmat (julmat) med Mamma, Moa, Tommy, Henrik, Enar och Natalie. Trevligt. Och gott var det, och mätt blev jag. Samtidigt som vi käkade var det hockey-slutspel mellan Lindköping och Djurgården. Första semifinalen mellan dem. Tommy, Enar och Henrik hejade på Djurgården, då var jag tvungen och sätta mig emot och sa att jag hejar på Lindköping. Då säger Henrik att för varje mål som Djurgården gör så skall jag göra 5 armhävningar och då stod det 1-1 i matchen. Tyvätt förlorade jag med 3-1 och har då tio armhävningar att göra. Det tar jag en annan gång!

Imorrn blir det innebandy, med självaste Anna. Jo, det är sant. Anna vill gå, hon vart tydligen helt fast i det eftersom jag pratar om det en hel del i skolan så det blir ju rooligt! :)


Med 64 poäng greppade vi första platsen

Våryra i skolan idag. Det går ut på att gå runt i massa olika klassrum, där en lärare i varje klassrum gjort en sorts grej som man skall klara. Ex, kasta boll i en papperskorg, träffar du 1-5 gånger = 1 poäng osv. Sprang runt hela skolan i två och en halvtimme med Nadja och ett gäng med 7:or och 8:or. Sedan prisutdelning till det vinnande laget, vi vann! Ohh yeeaaah! Grymmast. Man skulle även kläut sig, men det vart frivilligt!

Niorna spelade även fotboll mot lärarna. Det avgjordes med straffar och då vann niorna för Ingo sög i målet, sorry! Hejade faktiskt på lärarna. Och satan, Clara har jag aldrig sett så inne i en sport som hon var. Jag tror hon skrek mest, av alla. Underbart!

Imorrn är det innebandy som gäller, vinner inte Endre blir det jäkligt jobbigt. Så hoppas på vinst och en sista match på hemmaplan. Skulle vart grymt roligt. HEJA HEJA!





RSS 2.0