Today and Tomorrow

Nu, ballar av stål. Imorrn, ledig!

Kvartsfinal 4

Klockan fem idag spelade Endre den fjärde kvartsfinalen mot KAIS Mora, vilket dom var tvungna att vinna.. och vet ni? Dom vann! Helt typ, grymt! Det var 969 personer i Södervärnshallen, åh.. najs! Fet najs drag.. wiie! På fredag avgörs det, dock i MORA. Men de går ju på webbradiooon :)

Bowling + Film

Denna fredagkväll spenderades med Mathiiilda. Himla trevligt, var grymt länge sen vi gjorde något så det var skoj. Först spelade vi bowling. Dock, förlorade jag, men stort grattis till mathilda! Sen köpte vi pizza på lilla elefant och hyrde film på hemmakväll. Det blev All the kids are right tror jag. Helt okej film. Sedan fick jag skjuts hem av Petra.
Hoppas det inte tar lika lång tid tills nästa gång vi hittar på något!

Kvartsfinal ENDRE - KAIS MORA

Idag blev det innebandy med självaste Anna. Länge sen vi gjorde något så det var på tiden. Hade treeeevligt med henne, lika galen som vanligt. Kollade på innebandy då Endre vann! Åh, najs! 1 - 1 i matcher, bäst av fem. Nästa match är på söndag klockan fem, tycker att typ alla (nästan alla, jag vill ha bra plats så spara en till mig!) ska ta sig dit, de e kul drag om det är mycket folk, även fast det var heeelt okej idag!
Sen tennis...

Nära skjuter ingen hare, ni vet...

Endre IF - KAIS Mora IF är det 0 - 1 i kvartsfinalens matcher, attans. Nya tag på söndag, right? Och Visby Roma får inte fortsätta kvalet till Allsvenskan... Sjukt synd, matchen ikväll var spännande och de var faktiskt värda att vinna. Sporten på gotland går inte så himla bra just nu. Dock vann Visby Ladies i onsdag, en kvartsfinal om jag inte minns fel. Och Visby IBK... har ingen koll faktiskt. Antar att de går hyffsat. Det var Emelie´s sport info för kvällen! Godnatt..

Hallå..

De är snart helg!


Just a Dream

Nu är lovet snart slut. Mina naglar är rosa och blå med ränder. Jag är lite fast i Pretty little liars. Jag vill ha bubble blast 2 på min iPod. Jag vill att det ska vara 23 april. Jag har ingen lust att börja skolan. Orkar inte räkna matte imorgon. Vill ha mera lov. Vill ha..

RSS 2.0