Vi är snart där!



Snart är det lov, fyfan vad skönt!


Hon gjorde min dag

Efter skolan cyklade jag och Nadja till Öster för att leta sommarjobb. Vi började med att gå till Märtas Café. Dock var vi för tidigt ute och kunde gärna komma tillbaka, så när vi är på väg blir det en jobbig situation ...

- Vill ni ha en bulle och juice kanske?

Både jag och Nadja kollar förvirrat på varandra eftersom vi inte uppfattade det som att hon skulle bjuda på det eller om vi skulle betala. För ingen av oss kände för att lägga typ 50 spänn på fika. Men... hon B J U D E R oss på varsin bulle och dricka. Så himla snäll, hon gjorde min dag!


Jag fyller 18 år om ..

                                                   

hjärta

Bruno Mars !


de är fint de

4s(s+3)-(2s+1)(2s-3)


Ett klokt inlägg på länge, yeah!

Skolan idag var chill. Fick en helt.. spontan sovmorgon då vår lärare igår sa att vi inte hade något lektion. Så dagen började med matte. Gick väl helt okej. Jag och Nadja käääämpar med det där vi nu gör. Fint de! Sen lunch, då det var så lång kö så jag och Nadja struntade i att äta och gick till spanskan direkt. Träffade även Anna, trevlans!

Spanskan har aldrig varit tråkigare. Gick grymt långsamt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Massa verb å verb å verb... ja..

Åkte sen ner till mammas jobb och fick lite käk där, och åkte sen hem. Då läste jag min underbara Engelskabok Stone Cold. Hel kul! Snart klar..

Träning vid fem. Gick inte bra. Aja, better luck next time! (tss, tror de heter så;))



Gick in på Annas blogg och såg att hon gjort ett personlighetstest, då blev jag också sugen på att göra det!



Hååååååååååålaaaaaaaaa

Har håla. Det är drygt. Musik, data och två vänner på varsin sida. Moahaha, fan vad tråkigt jag har.

RSS 2.0