SÖÖÖÖNDAG

Igår vann Tyskland i Eurovison song contest, första gången jag hejar på ett land som vinner. Sen, ni som missade. Anna Bergendal kom på plats 11 och det var 10 som gick vidare. Surt! Ja ja! ;)

Idag MÅSTE jag läsa min svenska bok. En komikers uppväxt och är inte speciellt sugen. Men men ;)


HELLO KITTY


TYSKLAND


Eurovison song contest och The simpsons filmen

Zappar mellan dessa två program/film. Filmen är helt okej. I ESC hejar jag på Tyskland! Eftersom Sverige inte är med så låtsas jag att det är Sverige. Så go Tyskland! ¨

Nu på kvällen har det blivit studsmatta med Emma, Moa och Emelie. Sen spelade vi fotboll en stund och det gick väl bra! Vann en gång .. :D

Nu har jag hicka så jag orkar inte skriva något mer!



Scrapbooking?

Idag är det lördag. As skönt! Idag ska jag inte göra något speciellt.. hmm. Blev sugen på att göra skrapbooking om ni vet vad jag menar. Ett nytt album med bilder från södervärnstiden kanske? Det hade fan vart roligt asså! Det ska jag göra! Måste då fixa lite bilder, papper tejp.. massa! :DDDD


Friday night

Skolan var typ hur chill som helst. Efter skolan fick Sandra någon impuls och ville spela pingis så fick vara där inne ett tag. Anna hängde också på! Men det var tråkigt, alltså... pinigs! Tråkigt! Så spelade några omgånger kort och bara snackade.

Sen drog vi hem till mig. Innan så hade vi köpt chees balls och berra bus läsk! Mer känd som monsterläsk medan Sandra körde på gammal hederlig hallonsoda!

Vi spelade kort, snackade, tatuerade varandra och lekt lite! Trevligt det!

Kom hem runt halv åtta och käkade mat då. Tacos! Sen kollade jag på Talang och kollar nu på en film på 5:an och dricker raaaamlösa!

Snart ska jag sooova!


Dagens fråga:

GISSA VEM SOM SKA VARA MED I AVSLUTNINGSKÖERN.. TYP? HAHA

A chilli-dilli day

Upp halv sju. Först spanska, matte och till sist engelska. Jag och Anna hade planerat att hitta på något med andra.. men icke! Så frågade om Mathilda ville leka med mig istället och yes! Vi åt glass och ''gick'' sen vidare till almedalen. Känns som en knas dag... hmm!

Sitter och kollar på Alice in Wonderland nu! Men vet itne vad som har hänt nu när jag blggat. It feels good!


<3


Skönast idag

På facebook:

Daniel : Tennis!

Du och 3 personer gillar detta.

Emelie Ahlqist: Vill du bli slagen ... igen?



En minut senare får jag ett meddelande. Daniel: Jag tog bort din kommentar, det är pinsamt!


Daniel, din fjant!

MER BLOGGANDE

Okej, kollade klart hockeys förut. 3 - 1 SVERIGE! När tiden stod på 19.59.30 tror jag, alltså 0.7 sekunder kvar av matchen tar Bengt-åke.. om han nu heter så. Lagledare iaf, då tar han timeout. Det var faktist lite roligt, humor! Tyska publiken tyckte bara det var sjukt och skrek på han men det var bara kul, hur skön som helst ju!

Sen badade jag lite snabbt och sen var det mat. Ligger redan nu i sängen och ser på top model. Men ska nog springa ner och hämta min fysikbok och hitta på någon mer fråga. Men snart är det ju wipeout sen ballar av stål. Ruuuligt!



HOCKEY

Sedan sist jag bloggat har det blivit lite data sen var jag yte en stund. Sen in igen och kollade kläder. Hittade en klänning på HM för 49,50:- men det var bara knas är vi skulle beställa. Så stuntade i det.
 


Kollar nu på hockey, på datan.
Direktsändning mellan swe - tyskland.
1-0 till swe!
Bronmatchen!


Plugg plugg plugg

Vaknade vid halv nio idag. När jag kom ner vid kvart över tio plockade jag genast fram fysikarbetet och satte igång. Går sisådär. Vill bli klar idag men får se hur det går! Skulle iaf vart sjukt najs! Nej, nu ska jag hyperplugga lite i fysik!


About yesterday and today

Skolan var helt chill. Inget jobbigt så man behövde inte konsentrera sig så mkt, as najs!



Efter skolan cyklade jag med Nadja, Josefine och Mathilda till vibble. Där Mathilda bor. Vi spelade tennis, fikade, hoppade lite stutsmatta, fotboll, tog en massa kort, lekte på en lekplats,  var på en stenstrand, mer kort och mer.

Men jag åkte hem runt fem för att klippa mig. Blev jätte knas för hon som skulle klippa mig var en halvtimme sen. Så blev senare än vad jag hade tänkt komma tillbaka. Men mina fina vänner väntade på mig ändå!

Hade iallafall superkul med er och vädret var ju helt underbart. Vi var ute hela tiden tills efter maten. Och när vi var klara då.. så kanske klockan var åtta. Fast, sen cyklade vi till stranden och var inte hemma försen nio och då var det helt okej ute! Men grymt mysigt att äta ute!

Bilder kommer!


Idag, upp vid halv nio. Duschade, frukost och fixa mig. Sen ner till domkyrkan för att se kusin Johanna konfermera sig. Ja, helt okej var det väl. Men lite långt! Men det var fint. (Även fast jag inte såg så jätte mycket!) Sne hem till kusin och fika. Trevligt! Och nu är jag hemma och skall se de två sista minuterna av hockey. Sverige - Tjeckien 2-1

EMELIE ÄGER SÖNDER ER TOTALT!

Okej, skolan var okej. Vet ni? Jag älskar slöjd! Grymt kul! Men iaf. SV, MATTE, NO, NO, HÅLA (slöjd), MUSIK .. SLUUT. Sista lektionen var inställd så slutade en timme tidigare. Skönt!

Så efter skolan cyklade jag till kusiner. För min moster Ingela skänkte mig en Björn Borg väska och en till graj, hihih! Sen skulle Daniel och Erik dra iväg och spela tennis.. så jag hängde på! Slog Daniel med 2-1 i set! KÄNN PÅ DEN DU DANIEL!

Sen drog jag hem, pluggade lite och käkade mat. Sen gick jag upp satte mig i sägngen och pluggade typ en kvart. Tyckte du att jag förtjänade en paus så la mig ner och kollade på tv.. Somnade.. vaknade.. orkade inte plugga och somnade igen! Jag äger på att plugga helt enkelt!

Och nu sitter jag här och väntar på att mamma skall komma hem för hon skulle hämta min mobil som ligger i min jackficka som är hos ingela och johan.

Och Nadja bara skäller ut mig.. Först skriver hon:

men kul att du svarar på mitt sms!!!!! (SUR GUBBE)

Sen skriver hon:

skall du ha kvar ditt vg eller? ;)



Skriver jag: Ignorera mig.. så gör ni ju inte det.
Så därför ska jag inte skriva det!


Ja...

...Jag borde ju plugga. Men fan, vem orkar det? Kan du plugga åt mig? Nej, på riktigt. Ska läsa ALLA (njaa..) kapitel som man ska kunna lite om.. typ.. på engelskaprovet på torsdag. Jag har inte börjat plugga, It feels godd, dududududududuuu!
Sen.. vad har vi mer? No? Spanska.. åh shit. Jag måste plugga på spanskan. Det ju för sjutton onsdag imorrn! Ahh, jobbiiigt!



HOCKEY

Tycker Sverige har spelat hockey varje dag nu.. hmm. Galet! Men nu spelar dom iaf på sweitch (grymmast på att stava!!)  och jaf tycker, personligen, att motståndarna suger! Klantiga som sjutton! Ja, men det står iaf 3 - 0 till blå-gult! Btw, sveriges målvakt, snygg ''dräkt'' ;)
Sån vill jag också ha!





Ja, skola igen, underbart...

Skolan idag gick snabbt eftersom vi hade endast fyra lektioner. Alltså, slöjden var fett roligast. Nja, efter biologi-labben. Men på slöjden så börjar faktiskt min kjol.. likna en kjol. Hoppas det blir bra!

Efter skolan traskade jag och Anna mot gymmet. Gjorde samma sak som förra gången och testade allt annat, grymt kul! Någon knas-gubbe hjälpte oss med någon maskin! HEJ TRÄNINGVÄRK!

När jag kom hem har jag blandannat suttit ute och solan i ca en timme. Fan vad varmt det var och fan vad boken är bra! Snart klar!

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen och sen fixa något att äta, för jag är hungrig!



HOCKEYYY

Sitter ännu i sängen, ska snart göra mig redo för sova. Fast ska inte sova men iaf! Kollar på hockey. 3 - 1 / Sverige - Kanada. Trodde faktiskt Sverige skulle bli total MOS av Kanada. Men nej! Kollar inte så mkt men ibland så!

Lediga imorrn med! Sjukt najs. Jag har planer. Men den jag har planer med, vet inte om det.. ÄN!
Så får kolla upp det imorrn, för orkar inte nu! :)





Ptss.. nu vann Sverige! YEIIIH

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALET

Nu har jag ätit.
Eller ja, det var ju ett tag sen men iaf.
Efter maten gick jag ut med Moa och Linnea. De spelade badminton så hängde på.
Sen kom Tilde.
Kan ju bara säga att jag äger på badminton! ;)

Sen hoppade vi lite studsmatta, blablabla.
Kom in för typ en kvart sen och sitter nu i sängen kollar på ballar av ståål.
Haha! :D


Fixat och klart!

Sedan sist jag skrev så har jag varit vid min mammas bror, som jag skrev tidigare. Hans tjej/fru/sambo/tant.. ja vad man nu kan kalla det skulle hjälpa mig med min klänning. Ville nämnligen ha axelband. De fixades på en halvtimme sen bjöd dom på fika.

Först hade jag bestämt mig för att ha någon sorts kofta eller bolero eller nått sånt. Men sen när jag hade på mig klänningen idag så.. ja, jag kanske skiter i det. Ahh dilemma! :D
Äh, det fixar sig, hoppas jag!



SÖNDAG IDAG... MEN VI ÄR LEDIGA IMORRN, SJUKT NAJS!

Jag är vaken! Är du vaken? Idag var det först planerat tennis med kompisar med det blev lite ändrat så jag vet inte rikigt om vi ska göra något.. hmm! Vi får se! Men vi halv tre ska jag åka till mammas, brors tjej (tant?) för hon skall fixa lite grejs på min klänning! Skiit bra!


jag vill hjälpa dig, det vill jag verkligen. men hur? hur ska jag kunna hjälpa dig för att du skall bli glad?

 

Rubrik saknas

Nu pluggar jag.
Mycket duktig.
Har skrivit klart texten till nationella i spanska.
Ett enda ord som saknas som jag inte kan hitta.
Men det fixar sig.
Så ska läsa lite i engeska boken.. kanske ligga på studsmattan. Who knows?
Okej, det var meningslöst att blogga men jag hade inget att göra!



O´boj, vilket vääder å sooolen skiner idag!

Har inte vart ute.. ännu. Men det ser jäkla najs ut asså! Men först måste jag fixa lite skolgrejs, men.. någon som vill leka sen? Sitter iaf och kollar på Wall-e. Han är så söt! Jag ska gifta mig med honom! :D Alla är bjudna!

Nej, nu ska jag.. inte skriva mer här iaf! ;)


HA HA HA

SHIT!

NU FICK JU DET SOM INTE FICK HÄNDA!

MEN DET SLÖT LYCKLIGT ÄNDÅ!

HA HA HA

MUY BIEN EMELIE

Sitter nu och pluggar. Har en del att göra och det måste jag verkligen göra. Lite engeska där, och spanska här och så lite svenska! Underbart! Biologi också förresten! Har inget planerat så det blir att plugga en del idag så jag har det gjort. Skulle ju vart skönt! Sen vid fem skall jag och syster åka på stan med mamma!
Det var något med rabatt grejs så skulle kolla lite! Ha det bäst och plugga lite du med! ;)



O-M-G

Har nyss rensat datorn från bilder, på mitt USM-minne har jag 5264 bilder och 81 videoklipp. Kan vara vissa bilder som är dubbelt men ändå! Det är sammanlagt 49 mappar och över 600 bilder är tagna i skolan! Shit, vad kort vi har tagit under åren!

 


HOME SWEET HOME

Kom hem för en liten stund sen för var ute med Tilde för hon skulle gå ut med hunden. Så jag hängde på! ;) haha! Nu sitter jag här, tänkte rensa datorn på bilder. Har ca 1800 bilder bara på datan så.. aa! Hmm, nu då? Nä, kollar på hockey, sverige ligger under med 1 - 0 mot tjeckien! inte bra!

 


BARNVAKT .. typ

Jag har kass fantasi, för jag vet inte vad jag och Tilde kan göra.
Har iaf hoppat studsmatta i typ en halvtimme och tagit kort på datan!
Nu kollar vi på TV och jag har ingen fantasi.

+ att mitt comviq kompis har gått ut och jag har 36 kronor på mitt konto.

Livet kan inte alltid vara så bra!



Fick även lite bildet från Clara som jag och Nadja tog igår i tallunden.
Väldigt fina, men aa.. fick inte alla..!!
Men dom jag fick var jätte fina! (: Dom kommer upp någon gång här!


IGÅR









Hemmaa aa aaaaaa

Yesbox, kom hem för typ en timme sen, men iaf!

Hur kul som helst.

Ska sova nu så berättar imorrn!

Bilder kommer då också, mohahha! :D

Sov gott alla barnen!

Jahaja

Träningsvärk...Mm vad härligt!

Trött...Gör inte saker bättre!

Men hindara det mig att leka med Nadja och Sandra, eventuellt Josefine??  NEEJ!


Emelie goes fräsch

Har precis duschat, nej okej. Badat! ;)

Så nu kollar jag på hocket.

Sverige - Frankrike 1 - 0 (nu blev det mål, 2 - 0)

Borde ju sova, Haha, måste ju sova 10 timmar när ma är litet barn!

Annars är allt bra, är trött bara!

Nej, nu fick ni ju lite att läsa!

(Hej träningsvärk!)


MY DRESS



Häär är klänningen som jag tänkt ha på balen + avslutningen tror jag!


T-I-S-D-A-G

Skolan idag var chill. På no fortsatte vi med genetik grejs, matten räcknade vi massa knassaker! Jobbade på som vanligt på slöjden, alltså.. i min egen takt! SÅ SJUKT LÅNGSAMT! Men ahh, det är ju tråkigt! Ja, på hk sjode vi något grejs som var okej.

Efter skolan gick jag med Anna å mathilda till staden. Mathilda gick till bussen och jag å Anna gick till GYMMET! JA! Haha, det såg lite ''nissigt'' utanför för det låg så öde, men fasiken vad fräsht (stavning??) Kostade 75kronor / gång.

Vi cyklade i 20minuter sen 4 olika ben-tränings-grejer. Eftersom Anna har lite problem med knät så hängde jag på det hon också gjorde! Jag tyckte det var jätte kul, vi båda funderade typ på 10-gångers kort!

Cyklade sen hem! Hjälpte pappa liiite ute och ränsade ogräs mellan plattorna sen plaserade jag rumpan i stolen som stog ute i solen. Fyfan vad skönt det var! Lyssnade på musik och solade, hhaa med kläder. yes! Somnade kanske?

(Bilder kommer!!)

EN KVÄLL UTE

Efter maten drog jag ut med Nadja. Vi cyklade till vår gamla skola och tog lite bilder och spelade in filmer! Lekte lite där sen drog vi till fotbollsplanen.

Efter mycket om och men frågade Nadja om vi fick vara med några killar som spelade. Dom var sådär knäppa i huvudet, ni vet? Jaja, dom är ju allt bra roliga. Men spelade med dom kanske en timme. Sjukt roligt. Jag och Nadja fick smeknamn också! EmeliePemeli och NadjaPadja! Inget nytt, men iaf!

Spelade sen med Emma, Emelie, Gustav och Noel (hette han så? Noa kanske..!?) Skoj.

Sen cyklade vi till MAXI med Emma och satt där till kvart i tio. Sen cyklade vi hem!

Bilderna får jag inte försen imorrn, för de funkade inte.. hmm! :( Men ni får bilder från dagen ist. GODNATT!

 

MASSA BILDER IDAG





En knasig start på veckan

Morgonen började med att Nadja sa att jag skulle bli sur på henne. Ja, fick för mig massa jätte hemska saker men det var bara att jag skulle gå med henne till skåpen för att hämta skorna! Haha, gnäller på henne varje gång!

Sen idrott, ganska skojj! På SO fortsatte vi med grupparbeten. NP i NO som gick helt okej. Håla! Bild, kladdigt värre! Och tillsist matte. Jobbade i en kvart sen fick vi spela kort de sista tjugo min. Det blev spelet ''Emelie och Nadja'' som vi kallar det.

På rasten till matten roade jag, Nadja, Mathilda och Josefine oss med att ta knasiga kort och spela in 3 st videos! Jätte roligt, så nu väntar jag med bilder från Nadja så de kommer snart!

Men ni får andra bilder nu! :)


nytt inlägg, yeah!

Okej, ett inlägg kan jag väl ge er!

Nu äntligen helg och igår var det alltså fredag. Började med matte och fick reda på vad jag fick på nationella provet. Lite besviken faktiskt. Ja ja, hmm!

Sen elevensval, då jag, Sandra, Moa, Ronja och André övertalade Cilla att få spela kort hela lektionen OM vi pratade på engelska hela tiden. Det gjorde vi och för att hon skulle vara säker på de, så spelade hon in oss! ;)

Sen engelska, endaast läxförhör!

På idrotten dansade vi pardans. Blandannat bugg! Innan var jag lite sådär, nää inte dans. Men alltså, det gick ju bra och det var faktiskt roligt! Gjorde även nått knas! Det var så att det va en tjej för mycket och den tjejen skulle, inom tio sekunder, ta någon annans partner och så skulle den tjejen som blev utan göra samma sak.

Sist spanska då vi jobbade på lite halvt!

Sen spelade jag kort med Sandra och Mathilda. Sandra försökte övertala mig liiite, hon ville att jag skulle med till kometen och köpa godis. Men har inte ens pengar till det och så var det motvind.. oväärt! Och du Sandra, pucko kostar 10.90:-

EMELIE ÄR MÄSTERBLOGGAREN I STÖVLAR

 

RSS 2.0