Osocial

tjenixen, halloj eller godkväll!! :D

Har ätit mat a la Emelie. Hha nääe, men jag lagade de mesta, he he. Nu är jag uppe på Moas / mitt rum. Sitter i sängen och somnar fans snart, och klockan är bara kvart över sju. Hmm.. tror iaf jag ska försöka göra klart det mesta av engelskan så det är klart.

Känner mig iaf så grymt osocial just nu, och även igår. För igår satt Mamma, Tommy och Moa nere och kollade på tv och var sociala med varandra. Medan jag var uppe och inte gjorde något. Och nu är jag med uppe och chillar medans Tommy är nere själv. Hmm... men jag orkar inte. De är så grymt skönt att vara uppe på sitt rum och bara vara för sig själv.

Jaja, nu ska jag börja med engelska arbetet, bloggar antagligen snart igen :)



ahahahahha ;)

Chokladkalender

Hej alla där ute i kylaaaan! Hur äre här då? Med mig är de finfint. Imorse vaknade jag vid halv sju, och shit var det var kallt. Höll på att frysa ihjäl ju! De är tydligen så här, och de blir typ värre, jihoo! Men i allafall, gick upp gjorde allt man brukar göra. Drog hemmifrån runt åtta och kom runt tio över.

Första lektionen, idrott. Mathilda ledde lektionen. Du var superduktig Mathilda! Väldigt rolig lektion! Sen var det SO. Letade bilder och massa annat. Helt okej!

Sen lunch, helt okej mat. Efter maten var det fysik, blablabla. Känner att det börjar blir tråkigt att läsa om dethär men skit samma. Sen hade vi iaf bild, guud så tråkigt! Och sista lektionen matte. Jag och Anna räknade på, heja oss! :) Sen cyklade jag hem...

Asså jag måste bara skriva.. Om inte mitt rum blir klart snart så kommer jag bli galen på Moa. Åhh, hade trott de skulle vara ganska chill och så att dela rum, iaf ett tag. Men nej! Hon är bara allmänt jobbig. Men tills nästa gång vi kommer till mamma ska antagligen mitt rum vara klart. JIPPIE! Längtar!!

Såå, :) Nu måste jag nog fixa lite med engelska arbetet som ska vara klart i veckan. Eller så gör jag det imorrn :)
Tjiiiiiiingliiiiiing !!



Mohahah, SANDRA och NADJA.. första december imorrn. Glömm inte KVART ÖVER SJU!!!!!! ;)


Snart är äntligen den här Söndagen slut

Sedan jag skrev sist så jag jag hunnit med att vart på träning. Det var bara jag och Ida, men de gick ganska bra ändå. Det hade ju varit roligare om Amanda och Hillevi också vart med, men så kan de vara ibland! 

Efter träningen tog jag min silvriga cykel och cyklade hem, ja.. hem. Inte till terra nova viket jag hade gjort för en vecka sen, eller igår. Nej, nu bor jag här. Kan ännu inte namnet på gatan, hehe. Men de känns inte som att det här är här jag bor. Det känns som vi, jag vet inte, bor här för tillfället, som vi gjorde under sommarlovet. Känns ändå ganska bra, var väldigt emot deet när mamma sa att vi skulle flytta. Men de känns ändå ganska bra, jag tror jag kommer stor trivas. Så nu sitter jag i mitt och Moas rum. Eller egentligen Moas rum, för mitt rum har de inte tapetserat klart ännu. Fett mysigt har vi det iaf. Våra kläder ligger i våran bokhylla (ha ha) och det är ganska trångt tycker jag.

Imorrn är det skola. Undra hur lång tid det tar att cykla dit? Hmm, där fick jag en funderare allt ;) Ha Ha, sen när vi har slutat efter skolan kommer jag cykla hem till bokbindargatan, nej just det. Inte hem till bokbindargatan, bara bokbindargatan. Skulle vara ganska roligt ändå, komma dit och, visst fan!

Sitter somsagt på vårat rum och chillar lite, ska snart duscha. Sen blir det nog sängen, är så sjukt trött. De är ju så jobbigt när de blir mörkt så fort, usch! Jaja, kanske bloggar lite senare. Jag tror de, come back soon!

 


De är bra att iaf du har koll

Nu har jag precis vart på systers innebandy match! Endre - IBK , 5 - 1 ! Braaa däär! Och kom precis hem. Om en timme är det träning. Fett pepp! Om inte alla är där blir jag arg , de är inte sååå roligt! :) Hmm.. aa idag skall ja åka till mamma! Nadja påminnde mig om att vi har ju flyttat :O Haha, de är bra att du har koll på min Nadja! Så nu bor jag inte på terra längre. Eller jo, vid pappa.. men vi mamma bor jag någon stans -------------> där borta! Mmmmmmm... Jaja, blir vell bra! Och så vet jag inte riktigt om jag har internet där.. hmm. men de fixar jag iaf! Blablabla, tjingelooongsaaaaaaan!





Glömde en sak..

DET ÄR JU FÖRSTA ADVENT IDAG, HERREGUUD!



GODMORGON

tjääännnaaaa, godmogon, goförmiddag eller vad man nu ska säga. Gick upp för inte såå länge sen, men vaknade kanske runt tio :) Ska snart käka frukost. Igår vad ju holmarna här, de var trevlans de. Blev fett sugen på att köpa en ipod!! :D Men iaf, när de åkte hem vet jag inte. Somnade iaf, någon gång. Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske blir julmarknad ;) Asså, brukar de vara julmarknade på adelsgatan!? :O  Haha, jajaja! Nu ska jag, kolla på lite bilder jaoo, sen ska jag käka frukost! Tjingelongsan


Det blir en dag på stranden..

Åhh, kollade precis igenom bilder från kreta. Shit vad jag vill dit igen, soooolen för faan! Fatta vad skönt att lixom vakna vid nio, sitta på balkongen och käka frukost. När det är lite såhär morgonsool, sköönt varmt. Sen tuffa ner till poolen och soola i en solstool, hoppa i poolen mellan varven. Eller varför inte en heldag på stranden. bada i havet och i de höga vågorna. Drick någon driink ( hi hi ) och soooooola som en dåre! Bli brun som fan när alla andra är vita som snögubbar..  ! Men snart, snart !!



4 grabbar Och 2 tjejoor

Sitter just nu i soffan och har kollat lite på postkodmiljonärerna med Jesper, Björn och Pappa. Käkade mat för en timme sen, hmm... vad dom håller på och larvar sig domdär! Snart ät det iaf Robinson, får vell offta mig och se det, itne spec roligt.. haha. Men de blir skojj. Jesper har äver köpt en ipod för typ en vecka sen. Han hade med sig den hit och jag blev helt fast i den ;) Någon som vill ge mig en sån i julklapp? den kostar ju bara 1800 kronor. hahah, jag vet iaf vad jag ska önska mig av mi madre. För mi padre är för fattig. NO WAY. Får världens bästa julklapp av honom, de kan inte bli bättre. Och ni vet inte vad det är.. Jihoooo! Ni ska få veta, haha det är typ ingen av mina kompisar ( alltsååå niii där ute ) som vet om de, mohahha. Nu blev ni nyfikna vaa! Mohahahahaha! Nu ska jag sluta skriva. De blir ju jobbig att läsa juuu! Tjinglongsan så länge för ska se Roobinson nu ;)






Berooende .. !




Femton : 42

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x)

Remember the first time we met
You was at the mall wit yo friend
I was scared to approach ya
But then you came closer
Hopin' you would give me a chance

Who would have ever knew
That we would ever be more than friends
We're real worldwide, breakin all the rules
She like a song played again and again

.........




Nu sitter ja hääär. jaoo! Snart kommer Simon och Björn hit. Japp! Hmm... vet inte cad jag ska göra, soo loong!





En fullbokad lördag? Jo, eller hur!

Idag är de lördag. Fan vad skönt det var att sova ut. Somnade lite halvsent igår men de vart chill ändå! Idag har jag inga planer alls. Hmm.. Just nu lyssnar jag på hög musik och kollar lite bloggar. (y) Ikväll kommer familjen Holm hit, inte hela familjen. Endast ''grabbarna''. De blir trevlans de!  Jag tror iaf dom kommer hit :) Jaja, nu ska jag.. städa lite.. eller kanske inte. Jag får se ;)




Idol om 16 minuter

Ja, snart är det idol. Haha, heja Calle. Jaoo! :)  hmm, nu ska jag ... kolla lite bloggar och aa.. hmm. Jajajaja, hejdå :)



Paint är inte min grej asså ...

Nadja har fått mig lite halft beroende av paint bara sådär. Haha, det enda man kan göra om de inte finns något annat. Och ingen talang har man, alla bilder blir helt total faiilad! Kul att Nadja äger och jag är sämre än sämst. Haha, nu får de räcka med paint, lämnar det till Nadja :) Jihoo!

Tha laast piture i kommer lägg out! :) (maby)



FAIIIIIARN PÅ PAIIIIINT





           


Inte ens halvvägs ;)

haha, har suttit med en bild på paiint nuu i typ 45 min och har inte ens kommit halvvägs :) jihooo ;)


Nu äntligen, nu äntligen är de fredag!

JIHOOO, nu är de fredag. Sug på de alla andra i världen som ännnu har torsdag. hahah, det kanske itne är någon som har det men ändååå, kanske finns det någon som ännu har lite torsdag kvar. :D

Jaja, i morse vaknade jag först klockan sex av mi telefóno.. la mobilen i sänger och hörde inte att klockan ringde igen å igen å igen....Så gick upp när klockan var tio över sju typ. Jihooo, paniiik lite. Skulle cykla med Nadja, vi drog lite senare, tio min senare. Blev iaf klar så kom i tid till Nadja. sen cyklade vi chill till skolan. När klockan är typ åtta kommer vi fram till skolan, så ska vi va i m-huset. jaoo! Kom sex minuter sen, soo what :D Hah, de va lite roligt att när vi kommer in säger Eva: Vi sa precis, Emelie och Nadja kommer aldrig sent.     Hahha, jo, klart vi gör :D Iaf, matten va som alla andra. inget spec hände lixom.

Sen elevens val, jobbade med matte. Hade ingen miniräknare , doog lite men de fixade sig, lite! sen efter de, hade vi engelska. Redovisade klart om våra böcker. Helt okej. :D Va så seriösa!

Sen idrott, emilia ledde lektionen. Helt okeej va den :) Och tillslut sista lektionen spanska. Jobbade i boken, lyssnade på musik... Åsa och adrian dansade.. haha. hade vart riktigt kul om någon hunnit filma :D cyklade hem med Naaaadja. Nu är ja hemma och vet inte vad jag ska göra.. hmmm?



Är de bara jag som tycker de blåser?



hahah, vadå länge sen? jihoo, de blåser lite tycker ja. haha mongoungar :)
har hittat massor (en del iaf) gammla bilder så lägger vell ut lite då och då, jaoo! :D
BRUUUUUNAAAA


Hur går de tjejer?

HUR GÅR DE TJEJER? HAR NI SKRIVIT FEM INLÄGG NU IKV? JAG TROR JAG HAR DE, HAHA! :D




GEEK A LÀ PAINTERS

Jaa, nu har jag ätit så kollar på tv, chattar lite och har allmänt tråkigt. Ikväll var det något med gymnasium grejs men jag hade faktisk glömt bort det sen hade jag inte så stor lust. Vet lixom de mesta så man får bara reda på allt igen.. yes. nu ska jag, MÅLA I PAINT. haha helt beroende :D eller kanske nått annat men fixa någon bild iaf :)



Konstnärlig på SO-lektionen



Den här målade jag på SO-öeltionen. De är Sandra och Jag. Och på bilden ser jag (lila tröjaan) ut att vara kortare än Sandra men jag står bara längre bort :)

 


PAIIIINT



MOHAHAHAHA NADJA. EN LITE BÄTTRE BILD JUU, DE GÅÅÅR FRAMMÅT !!

 


En torsdag i höstvädret

Hej allihuuppaa. Är de bra med er eller? Med mig är de bra. Gick upp sent idag igen.. bråttom bråttom. Cyklade till skolan och första lektionen vart Spanska. Där jobbade vi typ bara i boken.. jao. Sen hade vi Matte-labb, spelade ett spel med Simon och Emil. Jag förlorade, tror ja. 



  

Efter det hade vi Engelska, då skulle vi redovisa om våran bok. Satt fyra och fyra, sen flytade två av de fyra runt och de andra två satt helatiden kvar. Äh, skit samma. Gick bra iaf, ska fortsätta imorrn med det :) 

Sen hade vi Lunch, käkade ganska snabbt sen cyklade jag, Sandra och Nadja till öb. Sen kom också Mathilda, Erika, Clara, Ronja och Moa.. Vi skulle köpa godis till SV lektionen för vi skulle se på film. Ondskan! Köpte iaf godis.. mums ;) När lektionen började käkade alla lite diskret så det inte skulle märkas, för våran vikarie sa att vi inte fick ha de. haha, men skit samma. Han orkade nog inte bry sig, filmen var iaf bra! 

Och sista lektionen var SO. Först körde vi soffan, varför vet jag inte men vi gjorde iaf det. Tjejerna vann, känn på den! :D Sen vidare mot datasalen, skulle skriva om mänskliga rättigheter.. men de hade duktiga jag redan gjort så jag letade bilder. Efter att tag blev de tråkigt så började måla i paint. bilden blev fiin ;) 

   

Jihooo, sen slutade vi. När jag kom hem gjorde jag inte så mkt, okej, har vart hemma typ 50 min men iaf. Kollar lite på tv, tänkte göra någon bild i paiiiiiint. Måste bli lika bra som Nadja ;)


Who is this?



HEJ, JAG SUGER PÅ PAINT MEN JAG VAR TVUNGEN ATT GÖRA EN TILLBAKA JU.

SÅ KLAGA INTE, DEN BLEV FIN. DE SVARTA PÅ TRÖJAN, DE ÄR FAKTISK RÄNDER, ASSÅ DE ÄR EN ADIDAS TRAÖJAAAAAA


Jag trodde inte du va seriös?

Satt inne på msn runt tio i åtta... så kommer frågan: Skaru med till maxi? :P 
Jo, varför inte lixom. Sen babblade vi på ett tag men tio över drog ja hemmifrån med två fans efter mig. Hämtade upp ytterligare två fans sen bar de av till maxi. Sprang in till trädgårdsrummet, knasboll nr 1 välte nästan en tv som kostar typ 10 000. Paniiksalgna springer vi tillbaka till affären och kollar på bananerna. Chiquita stavas C-H-I-Q-U-I-T-A. Sen vidare mot alla sööta små saker. Hittade söta saker för 339kromor, 149kronor och 9.90kronor. Tillbaka till knasboll nr 1, knasbollen funderar på en engergidricka, tror ja. men ångrar sig och köper en stor läsk ist.. för att kolla om den är kolsyrad skakar knasbollen på flaskan... de var den.. haha, det stod också på flaskan, men ändå. Så knasboll nr 1 köper en stor läsk, de samma gör en av mina fans som hängde på hemmifrån mig, det ändra fanset köper kexchoklad... blablabla knasbollens bror köper nog tuggummmi om ja inte minns fel. Sen sätter vi oss i kaffeterian eller vad det nu är... inte en kaffeteria iaf. Skrattar åt massa saker.. blablabla. Sen cyklar vi hem, i motvind, på ettans växel, och skrek lite för ville visa att det ekade... aa. Sen lämnade vi av två av mina fans och jag och de resterande fansen cyklade hem. vem var jag på maxi med?

GUD SÅ MOBBAT DET BLEV :) JIHOOOOOO


Låååång daag

Idag är de alltså onsdag, de betyder jättee lång dag i skolan. Och då blir de ett långt inlägg, men de är ju as skojj! Ja, såhär såg min dag alltså ut:

Vaknade vid sex, gick upp sjuu, bråtttom bråttom. blablablabla.
När jag kom till skolan va eriiiika däär. hon har ju vart borta i typ två och en halv vecka, as bruuuun!! :)

Första lektionen var iaf sv. Då lånade vi bok och läste hela lektionen.. helt okej. Sen ska vi se ondskan imorrn, åh, fett skojj ju. bo´ken var juu braa!

Sen hade vi, jag tror vi hade matte. Anna va fett dryg bah: Jag ska jobba själv för då går de snabbare!! JAHA TACK ANNA. hmmm.. tråkmåns. Så de hände inget speciellt.

Tralalala, sen hade vi no. När vi kom dit snackade oskar SO men och det gjorde han typ halva lektionen. de va chillidill de. inget mer intressant där. eller joo, nytt ämne upfinnat eller nått. PUCKON upptäckt: 10.37 den 25 nov 2009 :)

LUNCH och efter de hade vi NO igen. Snackade om ögaat. jag vet inte vad som hänt men börjar tycka biologi är roligt :) jaaa!! 

Sen engelskaa, och jaa vi jobbade som vi aldrig gjort annat. Milton skulle iväg så hon drog, (jihoooooo) ganska snabbt, så vi jobbade på för fullt. okej, inte allaaa. hah. kastade lite sudd med anna och sandra.. jaooo.



  

Väldigt konsentrerade flickor på första bilden. Jaooo, sen är det Anna kaosbarn,
Nadja bitchblick och mathilda flummflumm.


Efter den ''superjobbiga'' engelskalekonen hade vi musik. tränade på våran låt som vi (jag erika nadja) ska spelaa (än en gång) :) gick bra, spelade massa andra låtar, jihoo. Sen kom Anna mathilda och Josefine och hde luciatåg för oss. Eller de va bara anna som sjöng men ändååååå!



  

Träning inför mathildas, annas och josefines lilla lusiatåg!

Och tillsiiist, sista lektionen. Spanska. Gick ganska snabbt.. helt chillidill ju! Ahaaaa.

Sen bar de av hem. Cyklade första biten med Nadja och Josefine. Hah. Sen svängde josefine av. Så jag och Nadja fortsatte hemmåt. När jag och nadja kommer in bland träden och där så börjar vi cykla långsamt. sen ser vi en gammal gubbe som gick verkkligeeeen superduperlåååångsamt. Så jag bah: vi får inte cykla om honom. Så hah, vi cyklar efter honom lääänge. Garvar som fan.. hoppas på att han ska svänga av, nadja tror han ska till linds, jag får skrattanfalla, nadja börjar gava lika mkt som jag. kissar nästa på mig, ahahhahahha. herreguud. när vi är såååå kissnödiga att de är jobbigt att cykla orkade vi inte cykla efter honom så drar vi snabbbt förbi honom. han trodde nog vi va helt dumma ú hhuvudet. men de var de värt. ahahhaaha !!

  

Här är nadja, söööt! Sen är de jag och nadja, ;) och jag dåra.. hmm.. var tvungen att lägg ut någon på mig med. Annars blir nadja gaaaaaalen :)

När jag kom hem gjorde jag inte så mkt, hittade massa bilder på b.la mig och nadja för länge sen .. haha ska ge igen lite på nadja som la in en bild på oss :D jihoooo.


Mysko sak i brallorna och massa ögon

Okej, nu kan jag blogga igen. Har vart desperat i en tjugo min kanske. Blogg.se dampa men nu ni, mohahha. Nu ska ni få ett megainlägg med bilder ocksååå.. jaoo.

I morse dåra gick jag upp tio över sju. ojdåå,  men hann iaf. Cyklade med josefine till skolan, fett kallt. ''Burr de är kallt, puh de är varmt, i min simbassäng'' Haha okej.

Första lektionen var helt okej, Då hade vi no. Kollade på en film om ögon. Helt okej, chillidill lixom. Fick även tillbaka ett arbete vi gjort, måste fixa en grej på de, asså jag orkar inte EVA !!! Hmm...

Nästa lektion var Matte. Hur måga tal gjorde vi idag?! typ tre, kanske om vi har tup fyra. Hmmm, SKÄRPNING anna och lukas. Hahah, jag behöver inte skärpa mig, de är dom som stör mig när jag ska jobba ;)

Sen var det slöjd, jag hata fan de men de var iaf helt okeeeej. Fortsatte på mitt mongo broderi. Usch ja! :D Lyssnade på lite musik, chillade och sååå. Sen kommer Anna och får en ideee.. Hah, jag hade gjort någon grej som man kan ha på nycklarna men Anna misstolkade det och .. hmm.. aa. kolla bilden ;)




Efter slöjden bar de av till matsalen men Clara, Nadja och Mikaela. Tror fan vi satt i en timme.. och fan vad vi garvade. Haha, tror vi pratade om seamesiska tvilliingar om vart man kan sitta ihop.. de va typ de ;) hahah, okej? Men de va iaf as roligt. Bästa lunchen evah ;)  eller hur var det Nadja?

Sen hade vi No-labb. Då skulle vi disikera gris-öga. Mohahhahaa! Jag och nadja fick varsitt öga, och klippte lite här och skärde lite där- haha, gud var äckliad jag blev. Usch! haha, men de va skojj ju. Haha. 

 
  

Cyklade sen hem med nadja. Vi cyklade MYCKET låååååååååååååångsamt hela vägen. Och nadja trampade på ettan i backen intresseklubben antecknar men de va skojj. Vi funderade även på att ... nej de va inget. haha.

När jag kom hem satt jag mig vid datan... sen aa.. Somnade jag. haha, vaknade typ 40 min innan tennisen skulle börja och hade ingen aning om hur jag skull komma dit. men mi madre räddade mig. thanks. helt okej träning, men åhh jag blir galen på min tränare!! Hmm!! Byta? JA TACK! Sen skulle pappa hämta mig, men han hade glömt bort mig. Kom hem tillslut iaf. Blablabl, käkade mat och nu.. jaa. Nu ska jag... vet inte. Kolla lite bloggar kanske. FB kanske... who knows?

Nöjda, ett helt jäkla inlägg för en skull!! VARSÅGODAA

__________________________________________________________________

En blondin ringer till sin pojkvän och frågar
- Kan du komma över och hjälpa mig. Jag har ett jättepussel, och jag kan iför mitt
liv inte komma på hur jag ska göra.
Hennes pojkvän frågar
- Vad ska det bli när det är klart då?
Blondinen säger
- Enligt bilden på lådan ska det bli en tupp.
Pojkvännen bestämmer sig för att gå över och hjälpa henne
Hon släpper in honom och visar alla pusselbitar på bordet. Han tittar på bitarna en stund, sen tittar han på lådan.
Sen säger han
- Det spelar ingen roll vad vi gör. Vi kommer aldrig kunna sätta ihop de här bitarna till något som liknar en tupp.
Han tar hennes hand och fortsätter
- Nu tar vi en kopp kaffe och sen .... han suckar .... sen stoppar vi tillbaka alla Corn Flakes i lådan igen.


JAG VISSTE ATT NI / DU SAKNADE MIG

HAHAH, nytt inlägg inom kort? ELLER HUUUR.. joo men nu är de faktisk sååå, för nu ska jag äta mat, ni får sakna mig liteee till! mohahhahahaha :)

Updejt

NYTT INLÄGG KOMMER INOM KORT !!


HEJ JÄTTELÅNGT INLÄGG

Idaaag gick jag upp tio över sju. Åt frukost, borstade tänderna, chillade osv... :) Fick skjuts av mi madre för min cykel hade fått ryck.. jag vet inte. Men nu har mi padre fixat det, tackar!

Första lektion va idrott, vi var 3 tjejer som skulle va med för alla andra hade lucia träning. Så vi fick vara med på killarnas idrott. Var roligare än jag hade trott, rikitgt skojj. Calle ledde lektionen, gick as bra!

Efter de hade vi soooo. Vi pratade om mänskliga rättigheter, gick vell bra antar jaa.

Sen lunch, de vaaa korvstråganöff :) Sen pluggade vi lite snabbt för efter lunch hade vi prov. haha, de gick ju som de gick.. hmm. Hejsan ig. nej men tror nog ja blir godkänd iaf. :)

Sen hade vi håla fram till kvart över tre. Då gick jag, nadja och clara till öb.. sjöng hakuna matata på vägen dit. Kan inte vi starta kör? (:

Och sista lektionen va matte. gjorde ett tal för ''domdär'' som jag jobbar med fattade inte när jag försökte förklara. Sen kom vi in på totalt fel ämne, men vi gjorde om de till matte.  ha ha . (ANNA, jag kan inte kommentera på din blogg, men jag skrev typ massa.. och sen undrar jag hahah VAD SKA VI PRATA OM IMORRN:))

Efter skolan hämtade mi madre mig och körde mig till johanna. stod utanför i typ en kvart tills hon kom hem. när vi gick in kom de fram att felix va hemma. tack för den lixom!! Jaja, vi såg på tv, spelade nått knäppt spel och typ spelade uno.. Pratade om massa saker som inte är lämpligt här. HAHAH.

IDAG HAR JAG SKRATTAT MKT MKT MKT :) jIHOOO

har ni skrattat mkt idag? (:

   
  






Lille Olle stod på vägen och grät, en tant kommer fram och frågade:
- Varför gråter du?
- Joo, snyftade Olle. Jag har köpt en tablettask och det står öppnas här, men jag vill öppna den hemma :(





Den här dagen suger, och ännu mer om man har massa plugg!

Jaaaa.. Har pluggat lite till och från mellan typ elva och ett.. tror jag kan allt för ett godkänt iaf. Helt okej tkr jag! Nu sitter jag häär.. gör ingenting. har tråkigt. Lyssnar på Michael Jackson. Ska snart plugga liite till... jo de måste jag faktiskt. har också gjort lite på engelska skiten, jihoooo. Boken kommer jag inte orka läsa ut, men de gör inget. Jaoo! Vad ska ni göra idag? Jag vet iaf vad Nadja ska göra :) SÄGER BARA DE NADJA, TÄNK OM! hahah, jag är knäpp! i am sorry, men de är så jag är född och ni får leva med det. that´s it!!

Kolla brevid dig, det ligger en uppäten macka där!!!!

Jag slår vad om att du kollade, jag vet att du gjorde!! ÄGD :D

Tjingliing!



JAG KUNDE INTE HITTA NÅGON UPPÄTEN MACKA PÅ GOLVET :(


Galen lördagkväll

HAHA jaa. Igår när jag hade kommit hem chillade jag lite. Såg på robinson, va fett pepp men de sög. Satt mig ist vid datan. Vet inte när Mathilda loggade in men haha, dog typ as mkt. Vi bara svamlade, skrev olika texter med näsan, fast det var bara mahilda. Skrev även utan att se... hahah. Skrattade för mig själv. De är as kul!! Skickade masssa roliga skämt som inte va speciellt roliga om man är vaken helt ;)

En man till en annna
- Varje kvart blir en man överkörd i USA
- Stackars den mannen

Hahahhaha, okej. de va inte roligt. men igår var den de!

Chaataade också med nadja. hahaha.. de va också roligt. men nadja, hahahh. Mina skämt va iaf bäst!

Idag ska jag plugga. Jaoo, läsa engelska bok och framförallttt plugga till fysiken. Ha de braaa, tjiloenasanna.

 


Sábado

Vakande runt nio och pluggade mellan halv tio och halv tolv. Jihooo :D stolt Var så stolt att glömde äta frukost,

haha. Runt halv två drog jag bort till Tommy, han erbjöd mig att städa uthyrningsdelen på hans tomt, gjorde jag det skulle jag få 500 kronor. Vem säger nej till de? Inte jag iaf! De gick på en timme, yeah! Imorrn bliree städa toalette, haha. Fast de gör mi madre :D Runt halv tre var jag klar, hade inget att göra så cyklade hem till Nadja, satt vid datan och chillade. Vid halv fyra drog jag, Nadja och jesper till södervärn för att kolla på basket. Hade sammanlagt typ 13 fribiljetter, vi behövde inte använda en enda, hmm.

Först gick vi till B-hallen och spelade fotboll, sen kom de två små killar som va med också. Haha. Sen var basket, tyckte det va ganska segt. Men de var skojj ändå. Blablabla. Cyklade hem tsm med Nadja och Jesper ... jaooo. När ja kom hem hade jag ingen nyckel men sen kom mamma och blablabla.. ´

orkar inte skriva mer nu. Jaoo,m de va iah chillidill dag idag :D hejdååååå!!



Äntligen fredag

Jaa, FREDAAG. Okej de har varit de hela dagen men iaf. Jajaa :)

Gick upp... någon gång, fixade mig osv.. cyklade till skolan, Kallt. Först hade vi matte, det gick inte spec bra, gjorde ett tal.. kanske två då. mmm.. hmm.

Sen elevensval men innan gick jag till SYV:arna. Snackade om gymnasie val, hoppas  jag kommer in på de jag vill. De kan fan gå ju!

Iaf, elevens val, tänkte läsa bok men de fick jag inte.. jobbade matte ist och fick hjällp med de vi inte kunde på mattelektionen. jaoo.

efter de, engelska. läste jätte mkt *hoost* i min bok. Aa :D Fick värsta onda blicken av miltoon när hon såg hur mkt jag har kvar. HMMM!!!! haha, stöddade tbx,

Hon ba: Du får läsa på i helgen
Jag: Jaaa
Hon: Annars hinner du inte *onda blicken*
Jag: Ja, jag VET !

Efter engelskan hade vi idrooott. Moa och ronja ledde lektionen. Vi va 8 st som va med på gympan av typ 20...iaf. var väldigt roligt, blev jobbigt eftersom vi var så nåraaa men de gick super iaf!

LUNCH, de va soppa med käkade bara brööööd.

Sen var de dags för den kända svininflunsasprutan! Jaoo, vart lite nervös innan men de giíck över. Men man skulle gå inte 2 å 2 så  jag gick med clara... och hon va så nervös så de fanns ju inte. Så hon gjorde mig nervöss. hmm. Haha, jag hade velat gå inte först av alla i klassen, och typ skrikit as högt, dom måste ju ändå  ha blivit rädda då :D Hade vart fett skojj. men jag och clara fick inte skrika. :( Haha, frågade tillåmed. Men de gick braaaa, jag lever ännu blev bara trött efter. jjaoo.

Sen cyklade jag heeem. Typ dog i soffan, (somnade inte!) sen kom de någon som kollade på en säng här, aa.. hm. Ikv händer vell inget spec... jaja. Hej då!



CLARAAAAAAAAAAAAAAAa

Torsdaaag

Yes, idag är de torsdag. Skolan ofc, vaknade kl 5 och var hur pigg som helst. As najs, men jag hade ingen lust att gå upp då, så somnade om till kvart över sex, vilket ja inte skulle ha gjort. Då va jag super trött.. somnade om till 06.55 , jihooooo! Lite bråttom men kom inte så jätte sent till Josefine iaf. (långt de blev, och klockan är bara 7.40 av allt som ja skrivit ;))

Kom iaf till skolan i tid, först spanska. Vi var inte så många pga luciaträning för vissa... så vi körde frågesport. Och en annan grej, en i spanska-gruppen, Jesper kommer in i morgonrock? Orkar inte förklara vf han gjorde det, men han hade iaf slagit vad med WISBY FM... men de var skoj när han skulle förklara för Åsa som blev helt.. till sig eller vad man ska säga. Men iaf, vi körde frågesport, jag och Nadja var ju iaf SÄMST. Men asså, vem sitter på Spotify och lyssnar på The Beatles, Bob Marley eller Elvis? Inte vi iaf. Haha, fick 8/25p. yeah!

Efter det var de matte labb. När vi går det möter vi Emil. Så vi går med han till M-huset. Sen kommer de roliga, även han hade slagit vad med WISBY FM, och han var tvungen att färga håret ROSA. Asså de blev as coolt. Fast han gick i mössa hela dagen, men de var iaf coolt! Tbx till lektionerna, på mattelabben skulle vi räkna ut volym på egna figurer vi gjort. Helt okej!

Sen var de ner till Aulan och Olle från programmet ''Fråga olle'' var på Södervärn idag. Så vi fick lyssna på massa mellan 10.00-12.00 det var ganska roligt.

Sedan lunch, kom in i matsalen och ba usch vad är det där? De va köttfärslimpa, tog iaf lite mat, smakade, och de var mkt godare än ja trodde. Bra jobbat, haha ;) Gött!

Sen vart de SV, jobbade på natinella proven (träning) och blev klar. André slog mig även jävligt många gånger, och jag slåg honom med. Ska ge igen riktigt ordenkligt (<<hur stavar man? inte sådär iaf) imorrn för då tar vi svininfluensasprutan och man brukar ju få ont på den armen, men de kanske är för taskigt? Får se hur jag gör, haha ;)

Sen skulle de vart SO men våran lärare var inte där så vi fick beting, gjorde betinget på SV så de e klart. Chillidill de :D

När jag kom hem har jag inte gjort så mkt, borde ha läst engelska boken men orkar inte idag. Gör de imorrn (lovaar) :P Ikv blir de inte så mkt gjort, jaoo.

Blivit helt fast i en låt, kan lagga ut sen, jaooooo! Har även sett på dagens avsnitt av riverside. Fet bra :D

Tjingeling!



הייַנט האָב איך בין אַוועק פֿון שולע

Yes, som rubriken lyder. Ledig från skolan. Sjukt skönt! Sov till typ tio, läste sedan lite i ondskan, har 24 sidor kvar. Idag vet jag inte vad jag ska göra... Hmm. Förutom att börja packa mina saker i mitt rum. Nästa gång jag åker till mamma bor vi där borta någon stans. Vet inte vilken gata.. men bakom hemmakväll iaf. Blir nog ganska bra ändå. I början var jag inte speciellt sugen på att flytta men de blir nog bra! Sen ska jag även läsa ut ondskan, plugga på spanskan som jag skjutit upp sen i typ lördags och läsa engelska boken. Klockan två är de någon med WISBY FM och de ska samla in pengar. Hade först tänkt gå men nää, tror jag skippar de! Tjingeliiiing!



VINNARE

Denna kvarts (15minuter) bästa kommenterare är ingen mindre än Mathilda :) Hon är grym på de, haha !!



很多奇怪的字符

Nu ska jag snart äta kötbullar och potatis med sååås. Sen ska jag se på tv typ.. innan jag somnar ska jag läsa några sidor i ondskan. Imorrn är jag ju somsagt ledig och de är sjukt härligt, sova länge.. fy fan vad sköönt!! Känn på de ni som inte är lediga. Nej, nu ska jag sluta skriva. Ha en bra kväll. Kanske skriver något sen eller lägger in någon bild, who knows?


Visste ni att ..

ni suger på att kommentera !!


أنا تعبت


Inget stoppar oss nu .. !!


MONGO









وقال لى تشاو شينغ اليوم الثلاثاء في بلادي

idag var jag vid tandläkaren. de gick helt underbart bra! de gick på typ fem minuter. fett najs ! nada håål :)

sen kom jag till skolan runt kvart i nio, du hade jag inte en aning om vart min klass va. smsaade några men fick inget svar.. sen kom mats och sa att han trodde att min klass va i 205:an så vi gick dit och där var dom. men gick inte in. hehe. väntade typ 5 min och då kom de ut. sen ner i aulan då de skulle diskutera om teatern som de hade sett. men jag lyssnade bara

sen slöööööjd. fortsatte på mitt broderiiii. ge gåååår bra. de va chiiiil.

efter sjölden var de HK. de va tema kyckling. jobbade med andré. vi gjorde någon gryta. den blev fett goood! sen när vi skulle lägga i massa kryddor la andré bara i på må få (eller vad det heter) men de blev as bra. de du! ;)

nu är ja hemmmaa, ska snart på träning sen hem och jag vet inte vad jag ska göra. kanske läsa ondslan. den är fett bra nu ;)

studiedag imorrn, as najs!







Volleyboll



Här är snyggaste laget från vollebollturneringen, hulkarna? :) Störst bäst och vackrast!



(Bild från Elsas facebook:))

De du ..

Jihoo, jag har läst skita långt i min bok.

stolt

Har inte gjort så mkt än läst när jag kom hem efter skolaaan.

De var volleybollturnering i skolan.. hmm.. kunde ha slutat bättre men ni var skit grymma allihopaa!!

blablabla...

Imorrn ska jag till tandläkaren... hjälp?

Har värsta tandlärkarskräcken... :( hjälp mig, någon?

Jag ska iaf inte bli tandlärkare när jag blir stor.. ;) haha

Nuu ska jag ... hmm

Hitta på något, kanske borsta tänderna i en halvtimme, då kanse tänderna är värsta najsa till imorrn!

Nääääe, jag ska göra något iaf!

Ha det bra, wish me good luck towmorroooo, haha ;)

 

 


Än en gång ..

HAHA

Än en gång sköt jag upp läsningen

De blev innebandy ist

Nu ska jag lääsaa

NÄää

Senare, imorrn jihoo :D

Nu måste jag.. seriöst

Ja, nu måste jag fullt seriöst läsa min svenska bok.

har typ 150 sidor kvar.

hmm.

kanske läser ikv..

neej.

NU!

Ha det braa..

Min lördaaaag .. !

Vaknade runt nio tror jag, gick ner och käkade frukost vid halv elva kanske.. ja vet inte. Sen chillade jag för fullt fram till typ kvart i tre, då åkte vi till min faster för hennes man (är dom gifta?) hade fyllt år. Där var även, Johanna, Felix, Kicka, Stefan, Erik, Maja, Calle, Agnes, William och Signe.. hoppas jag inte glömde någon :) Fikade och hade det trevlaaans! Vid tjugo i fem åkte vi mot södervärn (Jag, moa, Pappa och felix) för det var innebandy, ENdre - Kalmar (om jag minns rätt) jag vet inte vad det blev för resuultaaaat för efter en och en halv period åkte jag och pappa iväg för att hämta upp Nadja. Vi skulle jobba! Så åkte sen vidare till Hwitstjärna .. blablabla.

När vi hade fixat oss och så gick vi upp, serverade förätt men de satt inga folk på stolarna, de va chill. Sen var vi mest i disken, fett mkt att göraaa. Iaf, min mamma som också jobbade igår sa att jag och Nadja skulle jobba till typ tio, elva någon gång. Jo men eller hur!? Äh, kommer till det sen. Runt nio började de spela massa musik, haha. Jag och nadja stod och sjöng och dansade.. hmm fick en ny favorit låt men kommer inte ihååg ):  Sen hämtade vi glas på borden haha, de va piiinsamt! Gjorde inte bort mig så jättemkt. Spillde cola över hela bordet när vi skulle käka..de va typ allt. Blev iaf mkt rooligare när Nadja var med!! Hmm.. Aa sen när vi hade städat klart (då var jag jätte trött och Nadja ba '' aa de märks för du är väldigt tyst'' haha, brukar inte jag va det? :P ) och de sa att vi kunde gå hem.. då va klockan halv ett... HALV ETT!?!?!?  Aja.. fick ju betalt så det gjorde inte så mkt. Men iaf! Jaja, när jag kom hem gick jag och la mig direkt, men somnade itne försen tre. Blev väckt av mobilen i morse vid nio... somnade om till typ tio... Aja...

Är sjukt trött nu. Ska spela tennis vid fem, simon kommer tro att de är nogot fel på mig :O haha, är alltid trött på söndarar- Jihoo! Hur var eran lördag!?

Min fredag..!

Efter skolan i fredags så drog jag med Nadja in till stan, köpta blanannat pepparkaksdeg.. ;) Nadja köpte jeans, och jag köpte lovikavantar och strumpbyxor.. undra var jag har lagt dom?? Men iaf, sen drog vi hem till Nadja, satt lite vid datan, käkade pepparkaksdeg.. sen började vi baka riktiga pepparkakor. Haha, fint de! In med en hel plåt full med hjärtan och stjärnor. Sen fick jag värsta idén, ''Kan man inte baka pepparkakor i micron, de borde gå?'' Nadja trodde inte att de skulle gå men vi tästade iaf, så jag började baka värsta avanserade kakorna. En tårta som Nadja förstörde med karamellfärg och en stor skitkorv ;)  Men.. när pepparkakorna vart i mocron 2 min var de jätte mjukaa.. Haha, brända i mitten iaf. Haha, okej de gick inte.. Sen satt vi mest vid datan, och massa såå. Vid kvart över sex hämtade pappa mig, drog hem, käkade tacoos, kollade lite på idol och gick och la mig typ.. halv tolv. Yesbox!

Updejt (:P) from ingenstaans

Sa ju att jag skulle läsa!!

Jag har inte börjat ännu!!

It fells good dudududu...!!

Ska läsa sen, typ!!

Men imorrn ska jag läsa!!

JAG LOVAR!!

Haha!!

Såg på ullared, haha. LOVE!!

Nu ska jag spela kort med min kära fader!!

Sen ska jag antalgigen läääsa, moste läsa om min vän till miffo!!

Ha en super kväll!!

Tjingelooong!!

Ett inlägg från ingenstans

yes, nu skriver ja ett nytt inlägg. ganska länge sen sist men ändåå, sen sist jag skrev, typ .. många dagar sen, så har de vell inte hänt något spec.. eller jo de har ju hänt saker men ja kmr inte ihåg. :) Jaja, idag var de skola. Först idrott då vi körde fortet, fett skojj :) sen hade vi 2 timmars so... pratade om mänskliga rättigheter. sen drog vi in till stan, jag josse, nadja och sandra käkade på donken. sen kom clara, mathilda och moa efter... sen ramlade i stort sätt hela klassen in på donken! Sen vid ett var de ''skol-bio'', vi såg good bye ... någnting. tyckte faktisk den va bra. helt okej, men den va låång.. två timmar. jaoo, sen cyklade jag hem i kylaaan. 7 grader!! jihoo, not :) nu ska jag chilla lite ;) sen ska jag läsa, å läsa, å läsa, osv... har knappt börjat med böckerna.. it feel good... dududududu ;)


RSS 2.0