Onödig fakta 5

Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

PRATA ALDRIG NÄR DU SITTER PÅ TOALETTEN

Jag hade precis satt mig ner på den offentliga toaletten när jag hörde en röst från toaletten bredvid som sa,

- Hej hur mår du?

Jag är ju inte precis den typen som brukar konversera med främlingar när jag sitter på toaletten men jag vet inte vad som flög i mig för jag svarade,

- Jo då, jag mår väl bra...

Den andra killen svarade,

- Vad gör du för någonting då?

Vad var det där för någon dum fråga tänkte jag men svarade,

- Jag är ute och går en liten tur.

Det enda jag har i tankarna just nu är att bli klar så fort som möjligt så att jag kan gå därifrån när jag hör att killen i båset bredvid ställer en ny fråga.

- Kan jag komma över till dig sen?

Hmm, tänkte jag det där var också en konstig fråga. Hövlig som jag är så svarar jag ändå,

- Nää, det ska komma förbi några från jobbet senare så det går nog inte så bra idag...

Då hör jag killen bredvid nervöst säga,

- Du, kan jag ringa upp dig senare. Det är någon idiot i toabåset bredvid som sitter och svarar på allt jag säger till dej.


från: http://finest.se/userBlog/?uid=44809&blogPage=12



Onödig fakta 4

Alla isbjörnar är vänsterhänta.

Onödig fakta 3

Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.

Onödig fakta 2

Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.

I miss you


Onödig fakta 1

Fjärilar smakar med fötterna.

Om sanningen ska fram...

Min Morfar, en gammal man, väldigt gammal man. Skall ut och övningsköra med mig och Daniel imorrn. Vet inte hur mycket han har kört men jag vet ju vad jag kan, ahh.. dör! Om sanningen skall fam så är jag lite nervös.. och rädd!



Spotify vill ha kaos

Alltså, spotify kan ju ta sig. Varför skall man inte kunna lyssna på en låt hur många gånger som helst för? Ahhh, blr ju galen! Ska nog fjäska lite för pappa nu.. eller kanske inte. Blir galen, skriva ett ''vad-har-ni-emot-att-man-lyssnar-för-mycket-på-en-låt-mejl'' eller något. Puss på Spotify typ.

Nitroglycerin

Idag, på idrotten, så åkte vi inlines. Jag fick så in i... okej. Jag hade jätteont! Men det var kul. Lirade även lite tennis med Nadja för vi fick lite tid över. Det gick ju.. bra!





Och nu blev jag helt plötsligt sugen på apelsin!

Fest i hela huset

Mera bilder från vår turkietresa.
  • Den första lilla bilden är våran utsikt från balkongen. Himlaa fin. En moske och minaret, de ni! Som ni ser var det fiiint på kvällen.
  • Den andra är då när vi är på båtutflykt, bra bladning här. Fint vatten och varmt och underhållande. Ja, det var mysigt att bara va där och åka. Badade tillåmed!
  • Tredje bilden är vår pool och solstolarna. Ja..
  • Och sista, då är vi inne i minareten, eller mosken kanske.. vet inte. Men inne var vi iaf. Grymt stror och ganska fint faktiskt. Takkronan var gigantisk.

Give Me Everything



JOBBA JOBBA JOBBA! Det är vad vi gör på NV!


Mr. Saxobeat

Förra onsdagen tillbringade vi, klass NV10a, dagen ute i Brissund. Lång åt pipsvängen. Nej då, en mil norr (?) om Visby. Dit cyklade vi. Och varmt var de. Väl ute skulle vi faga. Vi var några stycken som inte fagade. Det var ju så många andra som tyckte att det var roligt så varför inte lämna mer till dom lixom? Så smart! Så vi fotade lite och chillade i solan, de var najs. Dock så var jag lite skeptisk till detta men det blev lyckat.

Du kommer gå långt

Turkiet vecka 16.. nej 17 tror ja. Ja, där va vi. Jag, Pappa, Moa and the neighbors. Min engelska is the shit. Den är bra. Men det var sjuk skönt i Turkiet. Sol och bad och massa chillande bara. Släppte allt och alla typ. Hel najs. På dagarna solade vi och så bara. På kvällen gick vi runt och kikade lite i alanya. Hemresan har jag redan berättat om längre ner. Puss!

Det går bra nu

Idag körde jag Nadjas moppe. Jag ägde. Skjutsade henne också. Jag ägde.

Cosmic Love



Här hade jag då med mig min kamera till lektionen som heter estetisk verksamhet - skulptur. Det här är bara en bråkdel av bilderna, fast de flesta är bara på Mathilda, hon med den konstiga minen och brillorna på huvudet. Men det var väl en kul lektion som den brukar vara. Vi lallar runt lite och chillar lite typ..
(Det är förresten Mathilda, Alma, Jag och Nadja!)



Im Not Calling You A Liar

Nu har jag gjort sex stycken kollage. Ett nytt varje dag som representerar vad son har hänt de senaste veckorna. Här kommer det första:



För ett tag sen, typ två månader sedan så åkte jag, Nadja och Elin skridskor. Jag ägde, helt klart. Ni skulle sett hur fin det var. Nadja och Elin var också duktiga, men jag var bäst. Vi åkte runt där och hade det trevligt. Nadja hade en klubba så vi snodde en puck och liiiirade lite. Gud så bra det låter. Men det var skoj! 


YEAAH!

Jag diggar den sista raden, det borde du också göra!
(kolla inlägget alltså.. klicka!)
http://nadjaeskelind.blogg.se/2011/may/pluggande-1.html#comment

LOOOONG DAY

IDAG BÖRJAR JAG 10.10 OCH SLUTAR 11.45, ÅH LÅNG DAG!

Turkiet 2011

Turkiet var najs! Sol och bad och varmt och skönt. Kunde inte bli bättre.
Hemresan dock.. Först är den försenad 3 timmar, men vi fick dock stanna de timmarna på hotellet så det var helt ok men några timmars sol extra. Sen hämtar bussen oss klockan 13.45 (turkisk tid) och flyget kommer gå från antalya 17.40. (turkisk tid) Men när vi upptäcker att det pågår en cykeltävling runt alanya och att det är avstärrat runt hela alanya och inser att vi inte kan komma ut från avspärningrna så blir det irriterat. Det var även fett varmt i bussen och en sure turk till chafför gör inte saken bättre. Men efter 1 h och 45 min så tar vi oss ut från avspärrningarna för då var cykeltävlingen slut. Får också meddelandet att flyget är flyttat till klockan 19.20 (turkisk tid)
blablabla, flyget lyfter inte försen 20.00 (Turkisk tid)
Egentligen skulle vi varit hemma 17.55 (svenskt tid) men kom hem ca 23.00 (svensk tid)

RSS 2.0