USA - KANADA

Sitter i våran mysiga fåtölj och kikar på hockey finalen. Lite spännande är de allt. Är inte så insatt men ändå. Just nu står det 2 - 1 till Kanada. Personligen vill jag nog att USA skall vinna, men jag tror inte det blir så.

Och så är OS slut inatt. :( OS har vart grymt roligt. Haha, känner mig lite beroende av det men de är ju sjukt roligt att se när vi tar hem ett guld, eller en medalj!!

Imorgon ska jag sova lite längre än vad jag gjort idag. Underbart! Sen har jag inget planerat på dagen. Det blir ännu en chillardag kanske, men de gillas faktiskt. Det är skönt.

Tyvärr blir det ingen guldracket för mig. Vi behövde vara tre men vi var bara två. Tyvärr. Men ska nog dra dit och kika ändå. Känner några som ska vara med så kan ju alltid heja på dom. Men vi får se. :)

Sen så är de ju krullis. Vet inte viken dag men ska nog kolla på min klass iaf. :)



GODNATT FRÅN MIG :)

Chillar galet

Kom till mamma för en stund sen. Kollade lite på skidoe sen käkade vi mat. Det blev kyckling med pommes. Gott. Nu skulle jag försöka installera virusskudd men de gick åt helvete. Så får ta och ringa till telia imorrn. Så har satt mig i soffan och ska kika lite på tv. Godnatt !


I am back

Ja, nu är jag hemma. Kom hem för, aa vad ska jag säga, halvtimmen sen kanske. Så mötte först upp Mrs Nadja och så kollade vi på när Jesper spelade. Nadja fick utbrott och rätt lag vann. Sen mötte vi på André och Simon så dom hängde på till Södervärnshallen så kollade vi på Endre. Skojj skojj! Endre vaann med 9-3, i think.

Sen cyklade jag hem i blasksnön. Mysigt, haha. Blev inte ens blöt om fötterna, yeahh. Käkade lite mellis när jag kom hem iaf, och nu kikar jag lite på datorn.

Klocka fem är det träning som gäller. Hoppas vi har någon trånare annars blir jag sur. Efter det åker jag till mamma och är där i två veckor. Najjs!


En timme senare

Jag sitter ännu här. Haha, EMELIE GÅ OCH FIXA DIG. Har just nu på mig mjukisbyxor, lila tröja, mitt hår ser ut som jag inte har borstat det på en vecka och glasögon. Kan man bli snyggare? HAHA Men de är ganska lugnt. Ska dra om typ en timme, ahh. Inte så lugnt men what ever.



JAG ÄR VAKEN

Ja, jag är fasiken vaken. Och klockan är bara nio. Helt amazing. Så smsade Nadja direkt och sa att jag ver vaken. Otroligt stolt. Men ska väl fixa mig snart och käka frukost och allt det där. Sen någon gång ska vi se på Jespers match i Sävehallen. Vid ett drar vi vidare till Södervärnshallen och ser på ännu mer innebandy. A-laget spelar. Det blir ruuligt. Då gör jag ju något om man jämför med igår! Vad ska ni hitta på?



En liten centimeter från ett brons

För ungefär en timme sedan blev käkade jag mat. Det blev hemmagjord pizza. Lyckat. Så är mätt nu. Kollar på os och Melodifestivalen lite då och då. Så zappar mellan Bronsmatchen Curling, sverige ligger under. De förlorar antagligen nu. Ja det gjorde de. Kollar lite på dameranas 5mil, tror jag det är. Trevlans.



Det var då de..


NADJA ÄR VÄRLDSBÄST

Nadja make my day! Om det nu heter så. Haha. Hon la in min header å allt. Fixade hela min blogg. Fett nöjd. Den är fett vit. Men det är fett fint. TACK NADJA. Hon börjar bli mer teckinsk än mig ju. Haha, för något år sen var det jag som fick hjälpa henne, men inte nu längre. WHY?! Men tack igen Nadja! TEKNISK!

Nu sitter jag och diggar lite musik. Kikiar även in lite på min blogg för den är så fin, hihhi. Min dag än så länge har varit hur chill som helst. Har inte gjort ett skit. Ganska skönt att börja lovet så, haha!

Nytt os-ingo allihopa. Sverige tog guld, igen. Damerna i curling. Skit bra, de vann över Kanada. Som spelade på hemmaplan. Mer detaljerat så fick de spela en extra omgång och då vann vi, (kan man säga så?) med 7-6. Fett najs!



Blondinen vid toalettrullarna är världsbäst!


Jag brukar inte vara otecknisk men nu, så är jag det

Jag har gjort en helt egen header. Problemet är att jag inte vet hur man gör. Har ingen aning om hur man får in headern eller byter bakrundsfärg. Nej, jag överlämnar det till någon som kan det. Haha, Nadja? :)

Emelie is vaken

Nu är jag vaken, yeeiih. Haha, amazing. Nej men just nu kollar jag på curlingen från inatt. Säg inte vem som vann! Jaja, idag ska jag faktiskt städa mitt rum, och massa annat. Undra hur det kommer gå. Sen vet jag inte riktigt, är fan sjukt trött. Men hittar nog på något. Varför inte ha snöbollskrig med någon som vill? Och är det ingen som vill tar jag syster som fiiende :) Mohahahah. Nej, men hoppas ni har sovit gott och inte vaknat lika tidigt som vissa andra! Känn dig träffad Nadja!

 


Back on track

Nu är ja hemma igen. Hade roligt vid molin´s. Kollade på herrarnas stafett. De var ju lite dukitga iaf. 4:e plats. Men nu är jag hemma. Ska anagligen kika lite på finalen i curling senare. Men vet inte om ja pallar, de är ganska tråkigt. Men ja, äh, har inget att skriva. Återkommer!! :)



2 brudar och 2 datorer, vad händer?

Sitter nu hemma hos familjen Molin och chillar. Mycket trevligt. Har ätit och det blev Lasange. Gott! Innan jag åkte hit var jag ju med Mathilda. Haha, rooolig! Tog en massa kort, posade även med mina brillor. As fina ju! Men iaf..

Nu sitter jag här. Spelade pingis mot kusin. BLev totalt mosad. Är ju aktisktganska duktig i skolan, eller hur? Men har nu insett hur dåliga vi är i skolan.  Nu sitter Johanna inne vid datan i rummet brevid. Gud så sociala vi är! Me ska nog gå ner och äga ut andra kusin och syster på PS3.

Pallar inte skiva mer för deras tangentbod skriver fel bokstäver hela tiden!!



MITT FINA MAIL TILL GULDRACKET

Hallå där kött å blåbär!

Vi är tre brudar på 15, 15 och 16 år. Vi skulle vilja vara med i guldracket. VI heter Emelie Ahlqvist, Sandra Tálen och Mathilda Österberg. Jag ´bor på gotland på terra nove. I ett vitt hus med gröna knutar. (knut knöt en knut sa knut) Och mathilda bor också på gotland, sikken tur. I vibbe, i think? I ett blått hus med vita knutar. Och den där sandra, HON BOR OCKSÅ PÅ GOTLAND jävlar vad tur då. Hon bor... öhh, ni vet vid bingan. I något hus där borta. Vår handikapp borde bli 19½,  iaf till Mathilda och Sandra. För de har inte spelat på mycket. Men jag, Emelie börhöver inget handikapp. För jag är svule. Är du det? Sportakommentator va? Catching! Nu måste jaf gå vidare, mitt liv handlar inte bara om guldraCkET. FATTAR DU DERT!??! MM.. hejdå!!
 
DU VIST ENIE SVUUULE!

Äntligen hemma

Ja, nu är det ätligen sportlov. Skolan gick bara bra. Efter skolan spelade jag pingis med Mathilda och Sandra + några från 95. Det var skojj. Sen vid två trog jag och snälla Mathilda in till stan för mina glasögon hade kommit. Så vi tog busse. Tralala.

Fick springa som två galningar till bussen, haha. Och nu är vi hemma. Kikade lite på guldracket. Och funderar på att vara med. Har frågat Sandraaaa. Jaoo! Tralala! Nu ska jag va social med Mathilda! :)

 


OS

Åt mat för en stund sen. Eller typ tre timmar sen, men aa..De blev lasange. Sen kikade jag lite på datan viket jag ännu gör. Är social på msn!

OS INFO: det enda du behöver för att hänga med!

Kollar även på os. Damerna kom 5 i stafett. Bra gjort även fast de inte var rikigt de som det var tänkt. Det fick ju hoppa in två reserver tror jag. Men det var roligt. Damerna i curling kom till final så det är imorrn vid 00.00! Herrarna åkte ur hockeyn, de förlorade med 4-3 mot SLovakien och nu spelar damerna om ett brons mot Finland!

Shit, vilken amazing sammanfattning det belv. Fint va?

Så nu ska jag kika på hockey. Och hoppsan. Har engelska läxa imrron. Ähh, pluggar på elevens val! Skit bra lösning! Bra där emelie.


Jag blev totalt galen, och bytte

Ja, ny design. Igeen. Blev galen för pajade den andra totalt. Det såg bara galet ut. Så nu belv det en superenkel design. I like! ;)

Sen jag kom hem har jag kikat på en film. The Proposal, om det nu var så den hette. Tyvärr.. haha somnade jag i mitten och missade tjugo minuter ungefär. Ahh, livsfarligt att sätta sig ner och chilla sådär. Så får se om den, imorrn kanske?

Nu ska jag nog laga mat. Kanske ska göra något superavanserat iaf. Hmm..!? Nej, jag tror inte det. Moa får laga mat själv, nej då slutar det i katastrof.



GOD DAG SVERIGE

I morse satt jag larm klockan 06.00 för tänkte att jag skulle se lite av hockeyn. Sverige - Slovakien you know? Men det gick inte speciellt bra. Kom upp 06.50! Men jag hann iaf. Såg även på lite hockey.  Cyklade sen till skolan. Chill dag. Spelade pingis och åkte till ÖB.

Nu har ja kommit hem. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Vi får se! Ikv är det jag som lagar mat till syster och mig. Haha, det blir orginalmat, köttbullar och mkaroner. Eller något liknande. Ska också se på någon film!

Är det något bra på OS ikv? :)




Ännu ett guld, till oss

Kände för att sätta igång datan en sista gång. Såg precis stafetten herrar. Och gud så bra dom är. Ett guld. Och Nordtugg (?) han var ju för duktig som tog in en halv minut under hela sin runda. Men tyckte lite synd om frankrike som legat inom medalj platserna hela tiden och sen kommer norrmannen och pajar det. Men han var värd det. Sen så har jag blivit totalt fast i de svenska mössorna. Haha, sjukt coola ju. Så jag ska gå in på tradera.se och kika om det kan finnas något. Tror inte ni det?

Nej, ni får sova så gott. För nu ska jag se när Daniel Rickardsson, Johan Olsson, Anders Södergren och Markus Hellner kliver upp på prispallen, högst upp, före Norge som så sjukt många gåner har tagit guld i stafett sedan 1991.


ist eine svule?

Nu är jag tillbaka. He he. Jag kikar på os, fixar bilder och chattar. Försökte fixa en header. Men då pajade jag den Nadja fixade.. Så blec helt galet. Nu är det typ radigt på sidorna och hedern passar inte men det får ni leva med. Ska fixa en annan, yes.

Fixade en bild nu, inte alls avanserad men i likeee!

Jag funderar på att soova tidigt för en gång skull. Men ska först platta håret så fort de torkat. Nu ska jag kika mer på os. Så hörs vi imorrn, för stänger av daatorn. Godnatt på er! :)


A day i will share with yooou!

Rubriken är megafin. Jag kan inte engelska och om ni klagar på fel, i don't care! :) Men iallafaall.

Skolan idag, provet gick skit bra! I like!

Sedan cyklade jag med Nadja och Jesper hem. Sen lekte jag och Nadja. Roligt! Vi käkade melliiis och kollade en hel del på datan, as usal! Men det är ju rooligt. Och så fixade Nadja en header till mig, som ni ser. Aaa.. mm.. fin.. aa.. Nej jag bara skojar. Den är jätte fin. Och nu har Nadja lärt mig hur man gör. Skit bra!

Sen drog jag hem runt sex och käkade. Blev korvstroganoff, yumeee.

Nu har jag precis duchat. Ska torka håret sen platta de... :) Sen kanske jag ska ge mig på och göra en header.


fan vad jag suger

Kikar som alltid på os lite då och då. Det är jäkla roligt! Mass-start för både herrarna och damerna ikv. Gissa vad jag ska göra? Men iaf. Skulle ha pluggat. Det gick inte allas som jag tänkt. Får plugga imorrn.. eller sen. Typ. Fattar inte var reflektiva verb ska va bra för? me te se os nos se? aha? help me, someone? aja, får försöka lära mig det ändå.


totaly amazing

Galet roligt att kolla på OS igår måste jag säga. Någon mer än jag som var fastklistrad framför tv när herrarna åkte dubbel jakt? Det var det säkert och gud så roligt det var. Två svenskar på pallen. Amazing! Grymt spännande när Olsson låg först under hela loppet men sen kom de andra i fatt. Jaja, ni vet vad jag pratar om! Nog om os.

Idag har jag kikat på innebandy. Syster spelade, helt okej match. Sedan hem, käkade sallad och kollade på tv. Nu borde jag plugga spanska, blandannat. Men det är så mycket roligare att göra något annat. Nej, får iaf kika på spanskan en liiiiten stund.

Have a nice day! : )


Jag ser det snöar, jag ser det snöar, vad tråkigt tadaa

Vaknade runt elva. Pappa skulle till inter sport för han sa att det var 50% rea idag. Hängde på, timmen senare stack vi.. nej, halvtimme senare kanske. Hittade dock ingenting. Så vi åkte vidare in på speak savers för att beställa gasögon. Testade en hel massa. Såg jäkligt smart ut i en del, och helt galet ful i andra. Men hittade iaf ett par som jag tog i två olika färger. Skall bara ha de hemma, men ändå! Sen gick vi runt lite på adelsgatan och kollade, men åkte vidare till hemmakväll ganska snabbt. '

Hyrde tre filmer. UPP, The Proposal och (500) days of summer. Sen åkte vi till maxi, handlade lite till ikväll och sedan hem. Satt mig en stund vid datan och nu har jag och syster precis kollat klart på UPP. Söt film! :)

Nu ska jag få med mig Moa ut. Lycka till med det. Nej, men det blir roligt om det går, i think!




JO JAG VET ATT JAG ÄR DUKTIG

Kommer inte ihåg om jag bloggat idag eller inte :O haha, efter skolan iaf, drog hem. Gjorde spanska läxa, so läxan och engelskan. Gud så duktig jag är!

Nu sitter jag i köker med syster och Emma. De spelar kort och jag fixar musik :)

orkar inte skriva med.


Oooooops

Har just ätit. Köttbullar med makaroner, goes svennemat! Har gjort klart mitt No arbete, tror jag. Ska bara skriva innehållsförteckning sen tror jag att det är klart.

Men jag måste:

  • Träna på No redovisningen
  • Göra klart spanskabetinget
  • Labbrapporten


innan klocka... sju? Nu jäklar. :) Emelie goes duktig! Nej, får nog sätta lite fart. För sen ska jag se på OS i Vancouver you know! :)

Ahh, klockan är 18.18  hejdåå!! :)


1 vinst, 2 förluster men 3 finaler

Skolan idag då. Kollade på fotboll innan skolan. Roligt. Sedan lång so lektion. Redovisade och kollade film. Efter det kollade vi på fotboll. 93 gick till final mot 95:an. Käkade snabbt innan den började sen började matchen. Nej, det gick inte så bra. Lite självmål och några insläppta mål så slutade matchen 7 - 1 till 95. Tråkigt nog. Men men, super duktiga iaf :)

Efter det var det All star match. Lite halvt oseriös men dom hade juu roooligt. Vi på läktaren också. Kommer inte ihå hur den slutade men All Star laget vann. Men somsagt den var lite oseriös... Äh, matchen var ju rolig! :D

Sen spelade jag och Nadja pingis en halvtimme. Bild. Och tillsist matte. Fick tillbaka provet, kan inte vara mer än nöjd. :) Efter skolan cyklade jag och Nadja hem. Jobbade lite på olja-arbetet. Snart klar!

NU, nu har jag kollat på OS. Ruuuligt.



Berggren cup idag

Vaknade för ca halvtimme sen. Har inte käkat frukost än, ojdå. Ska dra om tio minuter ungefär. Då blir det fotboll i en timme. LYCKA TILL 93 :)

Sedan en lång jäkla so lektion. Jessica kanske är snäll så vi får kolla på fotbollen. Kanskee :D Sedan är det ganska chilla lektioner kvar. Slutar typ halv fyra.

Yeiiih, men nu måste jag dra! Tjingeliing!

Kan dom inte bara höra av sig?

Kom nyss till far min efter att ha varit på träning. As tråkigt. Okej, alla tre var där så det var ju roligt men vi hade ingen tränare. Spelade en halvtimme, sen drog Ida. Efter tio minuter till gav jag och Amanda upp. Latjade lite med bollarna. Sen orkade vi inte mer. Tråkigt.. Bad också Henrik (om jag får lägga till, SOS gute Henrik) om de kunde höra av sig till oss om det inte fanns någon tränare. Och ja, det skulle han framföra till Simon. Tackar!

Nu sitter jag hemma vid pappa och ska snart käka. Undra vad det blir för mat? Sedan blir det väl duscha och sen kolla på lite tv. Sovmorgon imorrn, de gillar vi! Börjar tjugo i tio men jag sla dit till kvart i nio. Fotboll ju! Och på Tisdag är det mattedag.. hmm.. men börjar iaf klockan nio. Det enda possetiva med det är att vi missar slöjden. Yeiiih! Fast, det är ganska roligt ändå. Hmm, förvirrande! 

Av mamma min fick jag och syster idag masmallows (?) som var som hjärtan! :)  

Videoinlägg


AllaHjärtansDag

Ja, idag är det Alla hjärtans dag! Hoppas ni får en superbra dag. Min dag har jag redan planerat. Jag måste skriva på no-arbetet. Har ju skjutit upp det ett antal veckor och det blir aldrig av. Så idag får jag göra det... hmm. Jag ska bli klar med det idag, ja det ska jag! Det kommer såå inte hända, men hoppas kan jag ju alltid. Sen vi tre ska jag, mamma, Moa och Tommy åka till hans föräldrar och fika. Det blir väl trevligt!



Äkta Emelie-humor

Somsagt, har varit och kollat på Gotlandsrevyn med Johanna, Kicka, Stefan, Jalmar (?) och Berit.. det var mellan halv fyra och halv sju kanske. Hade inte riktigt fattat vad det var för något men när det väl börjat så var det roligt. De pratade dock gotlänska så förstod inte allt. Men mycket iaf. Kände inte heller igen alla personer som de nämnde men skit samma!

Favorit delen var när en av tjejerna skuller förklara hur man skulle göra så inte gotlands-båtarna skulle undvika att krocka. osv.. de skulle iaf gora rent strumporna.. kan inte förklaara, ni som sett kanske förstår. Det var äkta Emelie-humor.



Kom hem runt kvart över sju och käkade mat en stund efter. Det blev kycklingsnitzel med potatisgratäng. Gott! Mormor och Morfar är här också. De skall åka till Cypern, i nio veckor. Hur underbart som helst! Alltså, inte att dom åker härifrån men att åka iväg så sjukt länge. HUr underbart som helst! Det ska jag också göra när jag blir pensionär.

Nu sitter jag i soffan. Har kikat på några bloggar och vart inne på facebook. Visst skulle de vara roligt om www.facebook.com hette www.fejjan.com ist?!

Hittade också min mobilsladd så tänkte visa er lite filmklipp från igår. Men det funkade inte?! Irriterande. Så jag kikar lite på melodifestivalen. Han som sjöng först var ju snygg, tss.. Men det är inte så roligt nej. Buhuu för melodifestivalen, hur kan man lägga pengar på det?!




__________________________________________________________________________

Update: Btw, snyggot gick direkt till final! :D


En dag jag måste skriva om är ju igår..

Igår började dagen med matte-prov. Gick utmärkt hoppas jag! Sen var det elevensval och engelska. Sen slutade jag! Underbart! Gick då och kollade när 7orna spelade fotboll men efter en stund frågade Anna och Sandra om jag skulle med till spelarummet för att spela pingis. Självklart! Spelade först med Anna, Sandra och Andreas men sen kom det fler folk. Paktade ihop oss med en del, tror vi misslyckades med det men det var roligt iaf!

Sedan käkade vi och gick till Länna! Tog sedan bussen mot grådo ist för stan. För den bussen kom först. En galen gubbe satt på andra sidan bussen, sätet brevid dåra och snackade. Han sa till Anna ''Inte ställa höga kvar på krav-bananerna'' Det var rooligt! Sen snackade han om massa annat.

När jag och Anna kom hem till mig visade jag först henne runt. Sen spelade vi Wii. Anna var inte så duktig men alla kan ju inte vara bra på allt. Nej, klart hon var bra...... Sen skule jag kolla efter en kortlek men hittade silvertejp ist. Kom då på idén att tejpa fast Anna på golvet så det gör vi. När hon ligger där blir hon törstig, så hon får vatten men kan inte svälja så spruter upp allt igen!


Bild från www.annaamagnusson.blogg.se   Ja, här liggr Anna på golvet. Ah, det ser galet ut! Haha, men sjukt roligt. Det måste alla göra någon gång. Spela roll om man är den som ligger där eller den som tejpar, det är nog lika roligt iallafall!

Nej, men det var iaf jätte roligt! Sen får Anna för sig att chatta med folk jag inte rikigt vet vem det är på min msn. Skriver massa galet skit till dom. Tänkte göra desamma på Annas men hon hade inget rolit folk man kunder göra det på! Haha!


Idag, lördag ska jag på gotlandsrevyn med the Molin´s. Det blir säkert roligt? Någon som har sett?


En grej ni inte visste om mig.. som jag har kommit fram till nu..

OKEJ, NI KANSKE VISSTE DET MEN ASSÅ. JAG HATAR SKOLAN! HAR FAN MASSA NU. AHH JAG BLIR GAALEN! BLÖ

MATTE, NO, NO, SO, ENGELSKA BLÖÖÖÖ   AHH VAD JAG ÄLSKAR ATT PLUGGA JAO!!

..................................

Nej, nu tar vi bort alla bussarna!!

Yesbox, nu är ja hemma!

Kom på en sak. Tänk vad många det är som är beroende av kollektivtrafiken. Alltså, alla som bor på landet. Ni vet.. typ vibble. (Nu snackar vi Gotland) Nej jag skoja, men långt ut iaf. Så fort de ska ta sig så tar många bussen. Vi som bor i Visby är så lata så tar bussen iaf. Men ni fattar vad jag menar. Men tänk om de som äger bussarna, eller bolaget för bussarna och så.

Tänk om dom bah: Nej, nu tar vi bort alla bussarna!!

Då skulle vi få gå, tss. Tän och gå från Roma, eller stenkyrka.. mmm kul! Men vad ska man göra då? Alla har ju inte bil, okej. Många har cykel men vem orkar cykla fram stenkyrka varje dag till skolan som ligger i stan. Hmm.. jadu. Där fick ni allt en funderare va? ;)



Det är inte dom som mår dåligt, det är vi

Idag när jag åkte till min mamma tänkte jag på en sak. Mina föräldrar är skilda, som många andras, och varje söndag åker jag till pappa eller mamma. Jag tar med mig kläder, skolsaker, data och massa annat. Detta har jag gjort i snart sex års tid, sex år!

Det började med att jag var tio år, och min syster sju år. Vi fick det förklarat för oss, att pappa och mamma inte gillade varandra längre. Jag förstod helt klart vad det innebar men min syster fattade ingenting eftersom hon var så liten. Men jag forstod att dom skulle skiljas.

Jag fick höra från både mamma och pappa att det skulle bli bättre så. Att mamma och pappa skulle bli glada om de fick leva att eget liv. Först tror jag att jag tänkte: Det kanske blir bra! Och självklart gick det bra. Även fast det var kämpigt i början.

Tänk vad många det är som har det så. Det är vanligare med skilda föräldrar. Men då tänker jag såhär. Nu har jag liksom fått nog. Egentligen orkar jag inte. Det blir faktiskt inte bättre som kanske de flesta föräldrar säger. Vi får det bara jobbigt, deras barn. De är inte dom som mår dåligt, det är vi. Kan man inte bara skaffa barn om man verkligen vet att man inte ska skiljas? Nej, det går inte. Men kan det inte vara så?

Men ni som inte har skilda föräldrar ska vara så grymt glada eller tacksamma eller vad som helst som får er att må bra. För det är inte roligt med skilda föräldrar, det är bara jobbigt. Kan inte se det positivt någon stans. Kanske när man var liten. Mer julklappar, två egna rum, två hus/lägenter och så mycket mer man får dubbel av. Men jag, och många andra hade klarat oss galant utan extra julklappar och klarat oss med ett eget rum!


ETT INLÄGG FRÅN MIG TILL ER UR EN STOR FET SNÖHÖG!

Just nu stter jag på världens bästa ställe. Jag sitter på en pall, framför vårat stora fönster ut mot baksidan. Sjukt mysigt jaoo. Haha. Idag var jag på stan en snabbiiis. Köpte frya böcker, ja jag vet, jag är typ boknörd men det är juu alla! Så nu ska det läsas.

Men iallafall. Chilldag idag. Så sitter här nu och kolla på syster som spelar wii och Emma som ligger i en fåtölj och säger hur ont hin har i sitt lår efter att jag puttat ner henne i en meter snö. Fint de! Åt nyss  en stenhårdbulle, käkade halva sen gav jag upp. Moa tog den istället.

Ikväll börjar melodifestivalen, långt ord, som inte är speciellt roligt. Jag förstår mig inte på röstsystemet? Andra chansen, direkt till final eller .. ja, vad den nu är. Hmm, får se om jag ska kolla på det eller inte.

Haha, till en helt annan sak. Igår, eller förrgår, gjorde jag om lite bilder. Och jag måste visa, what ever vem som läser, den är jätte fin! Bli inte skräckslagna vid sista, jag har inte såå stora ögon på riktigt.



lite ego, men jag tyckte att mittenbilden
där jag har mörk mörk mörkt brunt hår var.. sjukt snyggt. What do you think?

Om ni inte förstår så är första bilden orginal!

OKEJ, HEJ (:

har inte bloggat på länge ochd et dröjer ett tag till innan jag gör det, godnatt! ;D


RSS 2.0