Om ni undrar..

.. så hatar jag kemi!


FILMTIPS

Alla borde se ''Det regnar köttbullar'' !

Tidsinställt?!

Kolla, jag bloggar... not!

Bilder ni aldrig har sett






Paniiiik

VART ÄR MITT USB-MINNE MED 5000 BILDER!?


TACK TACK TACK FÖR ALLA GRATTIS I SKOLAN, MOBILEN OCH FACEBOOK!

 

WII med nadja!

 

En daaaag jaooooo!

Soov till sju, bla bla bla. Nu borde jag plugga men de suger så mycket. Men ska göra det iallafall för jag är så duktig! Börjar tjugo i tolv om ni har missat det. Sen är de bara å göra SH provet sen klart. Om man får gå när man är klar iallafall! Super najs!

Ha de bäst! Sorry, ingen bild...

Tennis, tennis och mera tennis

Kom hem för en stund sen. Har varit i rackethellen sen två. Spelade först med Daniel och Andreas. Gick hyfsat. Sen var det två timmar att träna barn. Den första timmen var det 5-6 åringar. Gjorde mest lekar, ganska skoj. Andra gruppen blev det 6 år och äldre barn. Vi blev en tjejgrupp och det var helt okej.

Imorrn är det skoooola, och jag måste skriva citat till svenskan.. juste. Kanske borde läsa lite samhällskunskap också. Ja, jag får se hur jag göra. Ha de bäst!



Från vänster.. Johanna, Leo, Jocke, Tor, Alma och Malin!


Kväll? Dag? Morgon? Natt?

Kvällen igår spenderades hemma hos Tor med 25 st från klassen i hans lägenhet, en 2:a. Väldigt trångt men kul var det. Såg alla tre ICE AGE filmerna. Blablabla... Fok försvann ju mer klockan blev lite efter hand. Elin drog vid halv tre, då var det Jag, Nadja, Lukas, Oskar, Elias, Alexander och Tor som var kvar. Kollade två skräckfilmer, ganska skoj. Sen åkte jag och Nadja moppe hem vid sju.. hehe. Men lyckad kväll / natt / morgon.

När jag kom hem kollade jag lite tv och gick sen å la mig vad åtta. Lyckat. Nu är jag lite halvt trött. I eftermiddag blir det kanske innebandy. Få se vad jag orkar. Ha de bäst!



RSS 2.0